1
Endüstriyel Mutfak Ekipmanları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esilam Home Satıcı Ünvanı: ESİLAM HOME HEDİYELİK SAĞLIK VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632117164500001 Vergi Kimlik Numarası: 6321171645
    Bu ürün Esilam Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lazanya, hamur, spagetti, tagliatelle, ravioli, 1, dil, erişte, melek kılı vb. Yapmak için harika.
  • Kullanım sırasında, pürüzsüz silindirlerin altındaki sıyırıcıları her zaman bir parça mutfak kağıdı ile temizleyin.
  • Özellikler:
  • Malzeme: Paslanmaz çelik bıçak ve kaliteli dayanıklı çelik metalden üretilmiştir.
  • Renk: Gümüş
  • Paket içeriği:
  • 1 x manuel erişte basın makinesi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

Genellikle mutfaklarda kullanılan Titania makarna makinesi, manuel kol sistemi olan bir tasarıma sahiptir. Küçük bir yapısı olduğu için her tarz dekorasyona kolayca uyum sağlar. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan bu ürün, kullananlarının beğenisini kazanmayı başarır. Aynı zamanda makarnaların düzgün kesilmesi ve yemeklerde estetik görünmesini sağlar. Bu nedenle de İtalyano Titania erişte makarna yapma kesme makinesi, sıklıkla tercih edilir. Estetik görünümü ile kullanılan her yere şıklık katar. Paslanmaz metalden üretilen doğrama bıçakları vardır. Kaliteli ve pratik kullanımıyla doğrama bıçakları sayesinde homojen dilimler elde etmenize yardımcı olur. Ürün, sahip olduğu metal bıçakları ve manuel kol sistemiyle hayatınızı her anlamda kolaylaştırır. Bu modeli, fazla büyük olmayan yapısıyla mutfaklarınızda fazla yer kaplamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli metal tasarım
  • Pratik yapı
  • Manuel kol sistemi

Pratik İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

Pratik İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

Metal görünümlü olan Titania erişte makinesi, ihtiyaç duyulan her alana rahatlıkla taşınabilir ağırlıktadır. Kaliteli malzemeye sahip olan bu ürünün manuel kol sisteminin bulunması, müşteriler için kullanım avantajı sağlar. Bu avantajı sayesinde çok sayıda erişte makarnalar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda spagetti, melek kılı gibi kesimi zor olan makarna çeşitlerinde de size zorluk çıkarmayarak işinizi pratik bir şekilde halletmenizi sağlar. İdeal boyuta ve fazla büyük olmayan ölçüleri sayesinde rahat çalışmayı olağan kılar. Kollu manuel makarna makinesi, temizlenebilir yapısı olduğu için her açıdan hijyenik bir modeldir. Gümüş rengi olan tasarım, mutfakta her alanda kullanım için uygundur. Ayrıca orijinal olan bu model, kol gücüyle çalıştığı için enerji tasarrufu sağlar. Sizin de kaliteli özelliklere sahip olan erişte makinesine ihtiyacınız var ise bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Şık İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

Şık İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

Yapma ve kesme işlemini bir arada sunan bu ürünü, her boyuttaki makarnaları kolay ve pratik şekilde hazırlamak için kullanmak mümkündür. Dayanıklı ve kullanışlı olan bu İtalyano Titania markalı erişte makarna makinesi, uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini devam ettirir. Fazla ağır olmayan tasarımı ile bu modeli mutfağınızda dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ürünün dikkat çeken metal yapılı estetik görünümü, birçok kişiye hitap eder. Hafif yapısı ve kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Kolay kurulumu ile bu ürün, her zaman kullanıma hazırdır. Manuel tek kollu model, özellikle pratik makarnalar için ideal bir tasarımdır. İtalyano Titania erişte makarna yapma kesme makinesi fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Pratik kullanımı ve dayanıklı materyali ile dikkat çeken benzersiz ürüne göz atabilirsiniz.

Cazip İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

Cazip İtalyano Titania Erişte Makarna Yapma Kesme Makinesi

Erişte makarna makinesi, hazırlamak istediğiniz makarnalarda homojen ve estetik bir görünüm sağlar. Pratik ve kolay kullanımından dolayı birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. 150 mm ölçüsüne sahip olan bu ürünün etrafına diğer mutfak araç gereçlerinizi dilediğiniz şekilde yerleştirebilirsiniz. Çünkü markanın bu tasarımı ile etrafına yerleştirdiğiniz diğer araç ve gereçler, modelin dikkat çeken zarif görünümünü gösterir. Ürünün yatay bir görünüme sahip olması, kullandığınız alana estetik bir görünüm imkanı tanır. Fazla büyük olmayan tasarımı ile beğeni toplayan bir makarna kesme ve yapma modelidir. Trendyol aracılığıyla İtalyano Titania erişte makarna yapma kesme makinesi yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan yorumlar, modelin kaliteli performansına dair fikir verebilir. Bu modeli uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek güvenle satın alabilirsiniz.