İtal Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni

119,42 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
119 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
104,50 TL
10 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
104,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İtal Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Life Collection Satıcı Ünvanı: NUMAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520417443
    Bu ürün Life Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler Sünger ve lastik eldivenlerin birleşik tasarımı. Ellerde olduğu gibi uygun temizlik için fırça veya sünger gerekmez. 160 santigrat dereceye kadar ısı direncine sahip olduğundan kaynar su veya mikrodalga fırın (2dk) ile sterilize edilebilir. Sıcak yemekleri taşımak veya fırın yemeklerini çıkarmak için de kullanılabilir. Son derece elastik, esnek ve kolay yırtılmaz. Bu Sihirli Eldivenler mutfak, bulaşık yıkamak, meyve ve sebze temizliği, banyo temizliği, yatak odasının temizlenmesi, gardırop tozunun giderilmesi, evcil hayvan saçlarının bakımı ve araba yıkama için kullanılabilir. Boyut: 350x160mm Paket: 1 Çift Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Magic Scrubber Not: 1. Sıcaklık farkı dayanabilir: - 40C ~ 160 ° C 2.Temiz kullanmadan önce bulaşıkları yıkarken temas camları kaygan olacaktır. 3. Lütfen açık alevin etrafına yerleştirmeyin. 4. suyu boşaltın ve saklarken doğrudan güneş ışığından kaçının. 5. Bıçaklamak için bıçak gibi bazı cisimler kullanmayın. 6. Kullanım dışında kullanılması yasaktır. 7.Güçlü bir etkiye maruz kaldığında hasar veya deformasyon olabileceğini lütfen unutmayın. Dikkat: Farklı monitörler arasındaki farktan dolayı, resimler öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir. Detay boyutları sizinki ile karşılaştırın, manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm hata izin lütfen. Ürünler bazı sorunlar varsa, kötü geri bildirim vermeden önce bir mesaj bırakın lütfen. Anlayışınız için teşekkürler.
Geri Bildirim Ver