Genel Markalar Nicer Dicer Golden Cutter Plus Pratik Sebze Doğrayıcı Rende

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Nicer Dicer Golden Cutter Plus Pratik Sebze Doğrayıcı Rende

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nicer Dicer Golden Cutter Plus Pratik Sebze Doğrayıcı Rende Nicer Dicer Golden Cutter Plus Pratik Sebze Doğrayıcı Rende Doğrama ve Rendeleyici Set ile Daha Hızlı Yemek Hazırlayın, Mutfakta uzun saatler geçirmekten sıkılanlar, dilimlemekten, doğramaktan ve kesmekten bıkanlar için geliştirilen Doğrama ve Rendeleyici Set ile yemek yapmak artık çok daha keyifli bir hal alacak. Mutfağınızı bir yığın aparattan kurtaran hepsi bir arada yemek hazırlama ünitesi Doğrama ve Rendeleyici Set, mutfağınızda kullanmakta olduğunuz onlarca aletin yerini alıyor. Piyasadaki tüm ürünler arasından mutfak işlerinizi en kolaylaştıran ürün olarak ön plana çıkan Doğrama ve Rendeleyici Set Plus ürünü, olağanüstü keskinlikteki bıçakları sayesinde her tip meyve ve sebzeyi, kusursuz bir şekilde kesebilmekte, bu sayede mutfağınızda daha keyifli zaman geçirmenizi sağlamaktadır. Doğrama ve Rendeleyici Set ürününde yer alan bıçaklar çok kısa sürede değiştirilebilen oldukça keskin bıçaklardır. Bıçaklarıyla beraber toplamda 14 parçadan oluşan Doğrama ve Rendeleyici Set ürünü ile muftakta başka hiçbir muftak aletine ihtiyacınız kalmaz. Doğrama ve Rendeleyici Set ile beraber verilen farklı fonksiyonlara sahip bıçaklara ek olarak, bir soyma aleti, yeceklerin tazeliğini koruyan kapağa, V şekilli bıçağa, rendeye sahip olacaksınız. Doğrama ve Rendeleyici Setın en önemli avantajları şunlardır: Doğrama ve Rendeleyici Set Plus ile her tip meyve ve sebzeyi, peynirleri hatta şarküteri ürünlerini kusursuz bir şekilde dilimleyebilirsiniz. Güvenli yiyecek tutucusu. Dilimleyiciyi yıkarken veya kaldırırken korunmanızı sağlayan gömülü bıçak pozisyonu Kâsenin içine kusursuz bir biçimde oturan kaymaz ayaklar. Doğrudan içine dilimleme gerçekleştirebileceğiniz özel saklama haznesi. Salata veya sandviç yapmak için ihtiyaç duyduğunuz bütün malzemeleri hızlıca kesebilen tek bir mutfak aletidir. Paket İçeriği: Temizleme butonlu üst kapak - bıçak yuvası Kompakt hazne Bıçak 6x6 mm / 12x12 mm Bıçak 18x18 mm / 6 x 36 mm Elma dilim kesici bıçak Bıçak bölme kapağı Kusursuz çift yönlü soyucu Güvenli yiyecek tutma aparatı Yiyeceklerin tazeliğini koruyan kapak 3 parçadan oluşan V dilimleme seti Rendeleme aparatı Ürünler kontrol edilip sağlam bir şekilde gönderilmektedir. NOT: Kullanılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

İtal Nicer Dicer Golden Cutter Plus Pratik Sebze Doğrayıcı Rende

Yemek ve salata yaparken malzemeleri tek tek doğramak vakit alabilir. Nicer Dicer pratik doğrayıcı, çok sayıda farklı kesme opsiyonu ile sebze ve meyveleri tek seferde parçalara ayırarak zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bu ürün, yiyecekleri zahmetsiz şekilde doğrayan ve basit kullanımlı bir yemek hazırlama ünitesidir. Doğrayıcı içerisinde, kolayca kullanabileceğiniz kesme ve doğrama malzemeleri bulunur. Büyük ve küçük küp doğrama seçeneklerinin yanında rendeleme ile dilimleme için de farklı bıçaklara sahip aletler bulunur. Bu rendeyle meyveleri tek seferde dörde bölebilirsiniz. Ürünün içerisinde bulunan meyve soyucu, müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Nicer Dicer, malzemelerinizi hızlı ve zahmetsiz bir şekilde doğrar. Ergonomik boyutları sayesinde mutfağınızda yer kaplamaz. Pratik ve kullanışlı bu dilimleme aleti ile salatalarınızı hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

  • Farklı doğrama ve dilimleme seçenekleri
  • Meyve soyacağı
  • Rende

İtal Nicer Dicer Rende Özellikleri

İtal Nicer Dicer Rende Özellikleri

Hızlı ve pratik bir şekilde yemek hazırlamanıza yardımcı olan Nicer Dicer rende, farklı kesme seçenekleri ile hayatınızı kolaylaştırır. Değiştirilebilen bıçakları sayesinde yemek hazırlığı yapmayı basit ve hızlı hale getirir. Elma ve patates gibi sert sebzeleri birkaç saniye içinde standart ve eşit dilimlere ayırabilirsiniz. Dörde bölme, küp küp kesme ve dilimleme gibi farklı opsiyonlara sahiptir. İtal Nicer Dicer Golden Cutter Plus pratik sebze doğrayıcı rende ile soyması ve dilimlemesi oldukça zor olan hem de göz yaşartan soğan gibi sebzeleri kolaylıkla doğrayabilirsiniz. Bu tasarım, yiyecekleri eş parçalara ayırdığından, doğranmış gıdalar estetik görünür. Ergonomik ölçüleri ve kolay temizlenebilmesi ile pratik sebze doğrayıcı, müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Bu ürünün altında yer alan şeffaf saklama kabı sayesinde içerisindeki ürünleri rahatlıkla görebilir, doğradığınız yiyecekleri içerisinde saklayabilirsiniz.

İtal Nicer Dicer Pratik Rende Avantajları

İtal Nicer Dicer Pratik Rende Avantajları

Pratik kullanımlı Nicer Dicer doğrayıcı, içerisinde farklı kesme ve dilimleme seçeneklerini barındıran kompakt bir alettir. Bu akıllı rende ile büyük ve küçük parçalı çubuklar ve standart dilimler elde edebilirsiniz. Küp doğrama opsiyonunda büyük ve küçük seçenekleri olduğundan, yemekleriniz için farklı boyutlarda kesim ve doğrama sağlayabilirsiniz. İtal Nicer Dicer pratik sebze doğrayıcı rende, kullanması çok pratik bir üründür. Kullanışlı özellikleri ile bu akıllı rende kolaylıkla temizlenir. Bu özelliği müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Doğrama bıçaklarının takıldığı şeffaf hazne, içerisindeki ürün miktarını göstererek yemek yapmanıza yardımcı olur. Dilimlenirken doğrudan haznenin içine düşen gıdaları farklı bir kaba koymadan, direkt olarak bu kutunun içinde kullanabilirsiniz. İtal Nicer Dicer Golden Cutter Plus pratik sebze doğrayıcı rende yorumları ile ürün hakkında daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.

İtal Nicer Dicer Sebze Doğrayıcı Fiyat

İtal Nicer Dicer Sebze Doğrayıcı Fiyat

Nicer Dicer rendenin fiyatı; bıçakların kullanım alanı, kalitesi ve keskinliği göz önünde bulundurularak belirlenir. Geniş kullanım alanı ve uzun ömürlü doğrama aletleri müşteriler tarafından oldukça beğenilir. İtal Nicer Dicer Golden Cutter Plus pratik sebze doğrayıcı rende fiyatı belirlenirken içerisindeki farklı bıçaklar ve çoklu kullanım alanı da dikkate alınır. Bu ürün ile küçük ya da büyük küpler, farklı ölçülerde çubuklar ve standart dilimler elde edebilirsiniz. Ürünün içerisinde bulunan meyve soyucu iki yöne de de hareket ettiğinden hem sol hem de sağ elinizle kullanım sağlayabilirsiniz. Nicer Dicer sebze doğrayıcı setinin içerisinde, dilimlediğiniz yiyecekleri saklamak için bir hazne bulunur. Kolaylıkla temizlenen bu hazne şeffaf olduğundan içini görerek yiyecek miktarını ayarlayabilirsiniz. Pratik ve kullanışlı bu ürüne Trendyol’un uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.