İstanbul Tıp Kitabevi Örnek Reçete Cep Kitabı

550 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İstanbul Tıp Kitabevi Örnek Reçete Cep Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çağtaş tıp kitabevi Satıcı Ünvanı: ÇAĞTAŞ MEDİKAL YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0220120940600001 Vergi Kimlik Numarası: 2201209406
    Bu ürün çağtaş tıp kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Örnek Reçete Cep Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İlyas Yolbaş
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Örnek Reçete ve Acil Yaklaşımlar Cep Kitabı - İlyas Yoldaş

Örnek reçete ve acil yaklaşımlar kitabı, özellikle doktor olan ve bu alanda eğitim alan öğrenciler için oluşturulan yol gösterici pratik bilgileri içeren başucu kitaplarından biridir. Yetişkinlerle birlikte çocuklar içinde tedavi yöntemleri bulunan örnek reçete ve acil yaklaşımlar cep kitabında kafa karışıklığına neden olmayacak açık ve anlaşılır bilgiler ve tedavi yöntemleri yer almaktadır. Aynı zamanda acil durumlarda nasıl yaklaşımlarda bulunulması gerektiği, hangi ilaçları hangi dozlarda verilmesi gerektiği gibi bilgileri de bulabilir ve pratik bir şekilde hastaya uygulayabilirsiniz. Diğer yandan bu kitapta;

  • Güncel, özet konu anlatımı
  • Örnek reçete ve acil yaklaşım metotları
  • İlaç dozları ve ticari isimler yer almaktadır.

Örnek Reçete ve Acil Yaklaşımlar

Örnek Reçete ve Acil Yaklaşımlar

Sağlık alanında çalışan her insanın edinmesi gereken kitaplardan biri olan örnek reçete ve acil yaklaşımlar cep kitabı, tedavilerin ve yaklaşımların yanı sıra ticari isimlere de yer vermesi ile özellikle aile hekimlerine, pratisyen hekimlere, stajyer doktorlara ve intern doktorlara kolaylık sağlayacak niteliklere sahiptir. Acil durumlara bakan doktorlar için de kolaylık sağlayan örnek reçete ve acil yaklaşımlar cep kitabı, aynı zamanda yatan hastalar için de uygulanabilir metotlar ve yaklaşımlar içermektedir. En sık rastlanılan hastalıklar ve acil durumlar için de bilgiler içeren örnek reçete el kitabı, hekimlerin işini kolaylaştırmak için çıkarılmış nadide kitaplardan biridir. Okullarda öğrenciler tarafından da tercih edilen ve okutulan örnek reçete el kitabı, tıp alanında en çok satılan ve faydalanılan kitaplar arasında yerini korumaktadır. Örnek reçete kitabı, Yrd. Doç. Dr. İlyas Yolbaş ve Uzm. Dr. Servet Yolbaş tarafından öğrencilere ve doktorlara yardımcı olmak amacıyla çıkarılmış olup 12,5x19 cm ebatları ile kolay taşınıma elverişli tasarıma sahiptir. 0000000528537 koduna sahip olan örnek cep kitabı 605 sayfaya sahip olmakta ve en sık karşılaşılan sağlık sorunlarını ele almaktadır.

Örnek Reçete ve Acil Yaklaşımlar Cep Kitabı Yorumları

Örnek Reçete ve Acil Yaklaşımlar Cep Kitabı Yorumları

Örnek reçete ve acil yaklaşımlar kitabı, 5. Sınıf tıp öğrencilerine hitap etmekle birlikte acil tıp, aile hekimliği, anesteziyoloji ve ağrı, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dermatoloji, endokrinoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, gastroenteroloji, göğüs hastalıkları, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kardiyoloji, kulak burun boğaz, nefroloji, ortopedi, psikiyatri, psikoloji, radyoloji, romatoloji gibi bölümleri de kapsayacak niteliklere sahiptir. Aradığınız niteliklere sahip olup olmadığını ya da bölümünüze uygun olup olmadığını örnek reçete ve acil yaklaşımlar cep kitabı yorumları ile kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu kitabı değerli kılan diğer bir etken de semptomları doğru değerlendirebilmek ve doğru tanı koymaya yardımcı olmaktır. Çoğu hastalıkta ilaçlardan önce doğru tanı yapılması hayati önem taşırken tanı koyma aşamasından sonra hangi tedavinin uygulanacağı da kolaylaşmakta ve kitap doğrultusunda hastalar kısa zamanda sağlığına kavuşmaya yardımcı olmaktadır. Bu sebeple edineceğiniz kitap yalnızca reçete kitabı olmamakla birlikte semptom belirleme ve doğru teşhis koymada da oldukça yararlı bilgiler içermektedir.

Örnek Reçete ve Acil Yaklaşımlar Cep Kitabı Fiyatları

Örnek Reçete ve Acil Yaklaşımlar Cep Kitabı Fiyatları

İçerdiği bilgiler çerçevesinde ve okul kitapları ile birlikte tercih edilen değerli acil yaklaşım ve örnek tedaviler cep kitabını bütçenize uygun fiyat aralıklarında bulmanız mümkündür. Diğer yandan fiyat değişimlerini etkileyen sebepler arasında yer alan sayfa sayısı da farklı olabilmektedir. Normal sayfa sayısı 605 olan örnek reçete cep kitabı satıcı farkına bağlı olarak 200 civarında olacak şekilde kısaltılabilmektedir. Burada kitap seçerken dikkatli olmalı ihtiyacınızı karşılayacak ürünü seçmeye özen göstermeniz gerekmektedir. Aynı zamanda Örnek Reçete Cep Kitabı kampanya ürünlerini de takip edebilir uygun fiyat aralıklarında kitabınızı kolaylıkla edinebilirsiniz.