İstanbul Avize Ün 4'lü Eskitme Avize

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İstanbul Avize Ün 4'lü Eskitme Avize

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstanbul Avize Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN GÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4725114233200001 Vergi Kimlik Numarası: 4400301141
    Bu ürün İstanbul Avize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • Ürün ölçülerimiz En: 40 cm, Boy: 65cm.
  • Kablo boyu dilediğiniz şekilde ayarlanabilmektedir.
  • Ürünümüzde, 4 adet ampul yeri mevcuttur.
  • Ürünümüzde ampul dahil değildir.
  • Ürün duy tipi: E14 olup led ampul kullanabilme özelliğine sahiptir.
  • Kullanım alanı Giriş,Oturma,Yatak Odası,Mutfak vb. Ürün kuruluma hazır şekilde demonte edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ampül Başlık Sayısı 4
  • Model Eskitme
  • Duy Tipi E14
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

İstanbul Avize Ün 4'lü Eskitme Avize

Avize çeşitleri dekorasyonda etkili parçalar arasında yer alır. Geleneksel bir avize tercih etmeye karar verdiğinizde uzun, sarkan birden fazla başlığa sahip bir model ihtiyacınızı karşılayabilir. Görkemli, şık ve dikkat çeken aydınlatmalardan birisi de İstanbul Avize Ün 4'lü eskitme avize copycopycopycopycopy1305040706 modelidir. Rengi ve geleneksel hatlarıyla evinize şık bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda ürünün eskitme yapısı ile evinize veya alanınıza otantik bir hava katar. Oluşabilecek darbelere karşı dayanıklılık gösteren ürün oldukça sağlam ve kalitedir. Elektrik bağlantıları yapılarak gönderilen bu ürünü tavana sabitleyip kullanmaya başlamanız mümkündür. Modelin metalik rengi stilini destekler niteliktedir ve göz alıcı bir görünüm yaratır. Evinizin aydınlatma ihtiyacını karşılamak için görsel zevkinize uygun olarak tasarlanan bu ürünün avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

  • Eskitme yapısı
  • Şık görünüm
  • Rahat kullanım imkanı

İstanbul Avize Ün Eskitme Avize Modeli

İstanbul Avize Ün Eskitme Avize Modeli

Avizeler alanınızın aydınlatma ihtiyacını karşılamak için üretilen şık ve modern görünümlere sahip olan ürünlerdir. Dayanıklı ve sağlam dış yüzeye sahip olan bu ürün kolay temizliği ile ön plana çıkar. Dış yüzeyinin dayanıklı malzemeden üretilmesi ürünün uzun ömürlü kullanılmasını sağlar. Pratik ve kolay bir kullanıma sahip olan model sizlere kolaylık sağlar. Evinize ve alanınıza uyum sağlayan mobilyalar ile ürünü kombine ederek zevkinizi yansıtabilirsiniz. 4’lü eskitme avize, görsel zevkinize hitap eden yapısı ile evinizde dikkat çeken parçalardan birisi haline gelir. İstanbul Avize Ün 4'lü eskitme avize yorumları ve önerileri sayesinde ürünle ilgili detaylı bilgiye sahip olma imkanı elde edersiniz. Birçok deneyimli müşteri tarafından yapılan yorumlar, alacağınız ürüne karar verirken sizlere yardımcı olur. Bu sayede modele kolayca sahip olabilir, avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

İstanbul Avize Ün Eskitme Avize Özellikleri

İstanbul Avize Ün Eskitme Avize Özellikleri

İstanbul Avize Ün 4'lü eskitme avize modeli evinize uyum sağlayan ölçüleri ile alanınıza şıklık katar. Modelin uygun yüzeyi sayesinde temizliği pratik bir şekilde yapılabilir. İstanbul Avize Ün 4’lü eskitme avize sayesinde ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Model kaliteli, sağlam ve dayanıklı yapısı ile karşınıza çıkar. Ürün kaliteli yüzeyi sayesinde çarpmalara karşı dayanıklılık gösterir. Modelin rengi ve modeli ile evinizde geleneksel bir görünüm oluşturmanız mümkündür. Modelin ampul duy tipi E14’dür. Standart duy başlığına sahip olan ürün Max 60 W normal ampul kullanıma uygundur. Modelin genişliği 40 cm’dir. Yüksekliği 61-70 cm olan modelin üzerinde bulunan zincirden uzunluğunu ayarlayabilirsiniz. Ürünün eskitme yapısı sade görünümünü destekleyerek evinize farklı bir hava katar. Evinize şıklık ve farklılık katacak modelin özelliklerini, görsellerini ve yorumları inceleyerek karar verme aşamasını kolay hale getirebilirsiniz.

İstanbul Avize Ün Eskitme Avize Fiyatı

İstanbul Avize Ün Eskitme Avize Fiyatı

Avize modeli üretimi, beğeni ve istekleriniz doğrultusunda şekil alır. Ev, iş yeri, ofis, kütüphane ve pek çok alanda tercih edebileceğiniz bu model sağlam ve kaliteli yapısı ile sizlere kullanım kolaylığı sağlar. Şık ve geleneksel bir görünüm elde edebileceğiniz bir üründür. Kolay kurulum özelliği de beğeni toplar. Aynı zamanda temizleme işlemini kolay ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Evinize uyum sağlayan ölçüsü ve yapısı ile zevkinizi yansıtabilirsiniz. İstanbul Avize Ün 4'lü eskitme avize kullananlar tarafından farklı birçok yorum, değerlendirme ve bilgilendirme içerir. Bu değerlendirmeler sayesinde ürünle ilgili daha fazla bilgiye sahip olabilir ve kolayca karar verebilirsiniz. İstanbul Avize Ün 4'lü eskitme avize fiyatları ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Trendyol’dan ürünü detaylıca inceleyerek avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.