Issey Miyake Leau Dıssey Edt 100 Ml Kadın Parfümü

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.835 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.839,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.319,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Issey Miyake Leau Dıssey Edt 100 Ml Kadın Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİLİNTA PARFÜM Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM BİLSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1750336251
    Bu ürün FİLİNTA PARFÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Issey Miyake, kadınlar için çiçeksi kokuların yoğunlukta olduğu bir parfüm sunuyor. Issey Miyake L'Eau D'Issey, çiçeklerin karşı konulmaz birleşimi ile tende sulu bir his bırakırken, öte yandan rahatlatıcı bir etki de yaratıyor. L'Eau D'Issey, hafif ve kalıcı kokusuyla gün boyu sakinleştirici etkisi gösteriyor. Üst notasında gül, frezya ve lotus barındıran koku, kalbinde zambak ve osmanthus, dip notasında ise sandal ağacı, misk ve Virginia sediri içeriyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 Ml Kadın Parfümü

Güzel kokuların teninizde kalıcılığını korumasını sağlayan parfüm, her bireyin severek kullandığı bir kişisel bakım ürünüdür. Özellikle kokunuzla dikkat çekebileceğinizin ve günlük hayatın tamamlayıcısı haline gelen parfümler pek çok kişi tarafından severek tercih edilir. Her cilt tipindeki yansıması farklı olan ve genellikle bitkilerin kokusundan ilham alınarak üretilen parfümler, karakteristik bir koku meydana getirebilir. Gün boyu güzel ve temiz kokmak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Eşsiz çiçek kokuları ile sanki bahar bahçesinde hissedeceğiniz Leau Dissey parfüm ile her ortamda dikkat çekersiniz. Birçok bitkinin birleşiminden oluşan ve saf güzelliğin yansıması olarak kullanılabilecek bir üründür. Doğanın büyüleyici etkisinden faydalanılarak Issey Miyake Leau Dissey Pour Homme tarafından üretilir. Bu ürünün yapımında zambak, lotus, sıklamen, sandal ağacı gibi birçok bitkiden yararlanılır.

  • Eşsiz koku
  • Kaliteli üretim
  • Doğanın büyüleyici etkisi

Eşsiz Issey Miyake Kadın Parfümü Özellikleri

Eşsiz Issey Miyake Kadın Parfümü Özellikleri

Herkes için önemli bir yere sahip olan parfüm konusu modern dünyada karakteristik bir özellik kazanır. Her tenin farklı bir yansıması ve aurası mevcuttur. Kendiniz için eşsiz bir parfüm seçmek istiyorsanız ve baharın muhteşem esintisini teninizde hissetmek önemliyse Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 ml kadın parfümü seçebilirsiniz. Issey Miyake Leau Dissey Kadın Eşsiz esanslar sayesinde gün boyu kalıcılık sağlar. Her cilt tipine uygun olup temiz kıyafete ya da temiz cilde doğrudan kullanılır. Ferahlatıcı bir koku arıyorsanız siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Her ortamda parfümünüz hemen fark edilir ve kendinizi çarpıcı hissedebilirsiniz. Issey Miyake L’eau D’issey EDT ile gözler üzerinizde olur. Koku beynin hafıza, yaratıcılık bölümünde yer aldığı için güzel kokular ile her zaman akılda kalabilirsiniz. Kendinizi daha özgüvenli hissetmenizi sağlayan bu ürün ile vücudunuzda bir bahar şenliği oluşturabilirsiniz.

Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 Ml Kadın Parfümü Yorumları

Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 Ml Kadın Parfümü Yorumları

Doğanın büyüleyici tasarımını teninizde hissedeceğiniz bu ürün gün içerisinde ya da özel günlerde size eşlik eder. Duş sonrası kullanılması tavsiye edilse de gün içerisinde dilediğiniz vakitte kullanabilirsiniz. Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 ml kadın parfümü kullananlar, çiçeksi esansı hissettiklerini ve parfümün yoğun kalıcılık sunduğu için memnun kaldıklarını ifade eder. Nemsiz ve serin bir ortamda muhafaza edilmesi sayesinde uzun süreli kullanabileceğiniz bir üründür. Özellikle ferahlatıcı çiçek kokularından hoşlanıyorsanız bu parfüm ile teniniz çiçek bahçesine döner. Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 ml kadın parfümü yorumları incelendiğinde; birçok bitkinin karışımından oluştuğu için müşteriler tarafından tercih edildiği görülür. Kokunun kalıcılığı yüksek olmakla birlikte gün boyu ürünün sizinle olması sağlanır. Tüm cilt tiplerine uygun bu ürün ile siz de güzel kokulara sahip olabilirsiniz.

Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 Ml Kadın Parfümü Fiyatı

Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 Ml Kadın Parfümü Fiyatı

Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 ml kadın parfümü fiyatı, doğal içeriği ve eşsiz bitki özlerini baz alınarak belirlenir. Ürünün amber, sedir ağacı, kavun, sıklamen gibi birçok doğa harikası bitkiden oluşur. Temiz tene ve giysilere istenilen sıklıkta uygulanabilir. Günlük kullanıma uygun olmakla birlikte sizin karakteristik kokunuz olmaya adaydır. Özellikle bahar ve yazı yansıtan ağaç ve bitki kokularından hoşlanıyorsanız siz de Issey Miyake Leau Dissey EDT 100 ml kadın parfümü satın al seçeneğini tercih edebilirsiniz. Doğal içeriği sayesinde alerjen bir ürün değildir. Cildinizde herhangi bir tahriş, kızarıklık meydana getirmeden eşsiz kokusuyla sizi ferahlatır. Bitki özlerinin çeşitli şekillerde çıkarılması ile uçucu bir sıvı olsa da kalıcılığı yüksektir. Bulunduğunuz ortamlarda tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlar. Siz de bu ürünü 3423470300161 koduyla Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.