Issey Miyake L'eau D'ıssey Edt 125 Ml Erkek Parfüm

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.825 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.850 TL
7 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.102 TL
7 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.380 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Issey Miyake L'eau D'ıssey Edt 125 Ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Berry Cosmetics Satıcı Ünvanı: SEVGİ BERAY KARAKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8170423641
    Bu ürün Berry Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Issey Miyake Men, her zaman hatırlanan ve asla unutulmayacak imzasıyla, hayata bakış açınızı değiştirecek ve kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Maskülen imzalı koku olan Issey Miyake, dinamik, enerjik ve ferahlatıcı kokusu sayesinde kendinizi gün boyunca mükemmel hissetmenizi sağlayacak. Issey Miyake, sandal ağacının verdiği tazelik ve odunsu baharatların uyumu ile kusursuz bir kombinasyon ortaya çıkarıyor. İçerisinde bulunan adaçayı, safran, kişniş ve mandalina özleri ile kendinizi gün boyu ferah hissedeceksiniz. Modern erkeğin kendine güvenen kokusu Issey Miyake Men ile gün sonuna kadar enerjiniz hiç bitmeyecek.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 125 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Issey Miyake L'Eau D'Issey EDT 125 ml Erkek Parfüm

Kokular, ruhsal ve davranışlar durumları etkileyen unsurlardandır. Parfüm kullanan kişiler güzel koktuğunun farkında olur ve kendilerini iyi hisseder. İyi kokmanın yanında fark edilir olmak da kişiye öz güven verir. Stilin önemli tamamlayıcılarından biri olan Issey Miyake L’Eau D’Issey EDT 125 ml erkek parfüm, insanlarda hoş bir etki bırakmanızı ve gün içinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Etkili şekilde kullanıldığında sizinle özdeşleşir ve siz bir ortama girdiğiniz an kokunuzdan kim olduğunuz anlaşılır. Bu yönüyle 3423470311365 kodlu ürün, kimliğiniz olur ve kalıcı kokusuyla uzun süre etkisinde bırakır. Birbirinden güzel aromaların karıştırılmasıyla oluşturulan bu ürün, vazgeçilmez kokunuz olur. Issey Miyake markası tarafından size sunulan bu ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Kalıcı ve etkileyici formül
  • Enerjinizi yüksek tutan hoş koku
  • Her mevsime uyumlu notalar

Etkileyici Issey Miyake L’Eau D’Issey 125 ml Parfüm

Etkileyici Issey Miyake L’Eau D’Issey 125 ml Parfüm

Parfümler güne enerjiyle başlamanızla birlikte insanlarla olan iletişiminizde de rahat olmanız bakımından önemli rol oynar. Issey Miyake L’Eau D’Issey EDT 125 ml, keskin ve çekici kokusuyla çevrenizdekiler tarafından fark edilir ve onlarda güzel bir etki bırakır. Zevklere göre koku ayrımları yapılsa da bu ürün geniş bir kitleye hitap eder. Uzun ömürlü olmasının yanında birbiriyle uyumlu notaları içerisinde barındıran bir formülü vardır. Aynı parfümün her kişinin tenine olan uyum ve etkisi farklıdır. Her ciltte kendi kokusuyla ayrı bir bütünlük oluşturan Issey Miyake L’Eau D’Issey EDT 125 ml erkek parfümü, ağır ve yoğun olmayan bir parfüm etkisi bırakır. Sizin için özenle seçilen güzel esansların bir araya getirilmesiyle oluşturulan bu parfüm, sizi tamamlayan bir parçanız haline gelir. Siz de bu eşsiz notalara sahip ürünü tercih edebilirsiniz.

Issey Miyake L’Eau D’Issey 125 ml Erkek Parfüm Fiyatı

Issey Miyake L’Eau D’Issey 125 ml Erkek Parfüm Fiyatı

Parfüm kullanmanın insan öz güvenini artıran bir yönü vardır. Ayrıca parfümlerdeki kokular, insanlar üzerindeki duyguları yönetebilir. Bir kokunun bazen bir anıyı hatırlatması da bununla açıklanabilir. Bunun yanında günün yorgunluğu nedeniyle oluşan rahatsız edici kokuların etkisini azaltır. Tüm bunlarla birlikte sevdikleriniz için de iyi bir hediye seçeneği olarak düşünülebilir. Üstelik Issey Miyake L’Eau D’Issey EDT 125 ml erkek parfüm fiyatı, bu etkileyici özellikleri göz önünde bulundurularak bütçenize uygun olarak belirlenir. Bu hoş kokulu parfümü satın alarak sevdiğiniz birine sürekli kullanabildiği ve kullandıkça sizi hatırladığı bir hediye almış olursunuz. Özel biri için hediye alınmasının yanında siz de Issey Miyake L’Eau D’Issey EDT 125 ml erkek parfüm kullananlar gibi bu ürüne bir şans vererek her an etkileyici kokmanın farkını hissedebilirsiniz.

Issey Miyake L’Eau D’Issey 125 ml Erkek Parfüm Farkı

Issey Miyake L’Eau D’Issey 125 ml Erkek Parfüm Farkı

Parfümler, herkesin hayatında önemli bir yerdedir. Kıyafetler gibi kişinin stilini yansıtırken kendine olan güveninin de artmasını sağlar. Belli notalardan oluşan parfümleri ilk sıktığınızda, kısa süre içerisinde yayılmış olan kısmı üst notalardır. Parfümün kalbi denen orta nota, birkaç saat içerisinde devreye giren kokuyu belirtir. Dip nota ise koklamaya gerek kalmadan parfümü hissettiren kısmıdır. Eşsiz notalardan oluşan Issey Miyake L’Eau D’Issey EDT 125 ml erkek parfüm satın alarak her an etkileyici kokma fırsatı elde edebilirsiniz. Teninizle bir bütün haline gelerek size has bir koku olur. Gergin anlarınızda bile dengeli koku notaları sayesinde ruh halinizi yeniler. Etkileyici bir ürün olan Issey Miyake L’Eau D’Issey EDT 125 ml erkek parfüm yorumlarına ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, değerlendirmeleri inceleyerek gönül rahatlığıyla bu eşsiz kokulu parfüme sahip olabilirsiniz.