Issey Miyake L'eau D'ıssey Kadın Parfümü Edt 50 Ml

2.765 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.767,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.845 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.113,10 TL
Kargo Bedava
3.459 TL

Ürün Bilgileri

Issey Miyake L'eau D'ıssey Kadın Parfümü Edt 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENÜS PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AVNİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4570677181600013 Vergi Kimlik Numarası: 9540032029
    Bu ürün VENÜS PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Issey Miyake, kadınlar için çiçeksi kokuların yoğunlukta olduğu bir parfüm sunuyor. Issey Miyake L'Eau D'Issey, çiçeklerin karşı konulmaz birleşimi ile tende sulu bir his bırakırken, öte yandan rahatlatıcı bir etki de yaratıyor. L'Eau D'Issey, hafif ve kalıcı kokusuyla gün boyu sakinleştirici etkisi gösteriyor. Üst notasında gül, frezya ve lotus barındıran koku, kalbinde zambak ve osmanthus, dip notasında ise sandal ağacı, misk ve Virginia sediri içeriyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

L'eau D'issey Edt 50 ml Kadın Parfüm ile Hoş Notalar

Parfümler, ilk defa 14. yüzyılda ortaya çıkan ve dönemin kraliçesine hediye edilen kokular olurken kraliçenin kokuyu beğenmesi sonrasında seri üretime geçmiş kozmetik ürünleri arasında yer almaktadır. Gelişen teknoloji ile birlikte parfüm ve kozmetik sektöründe yaşanan atılımlar farklı koku ve tonların ortaya çıkmasına neden olmuştur. Farklı markalar tarafından farklı özellikleri ile satışa çıkarılan parfümler genel olarak üç kategoride incelenmektedir. EDC parfümler kısa süreli etkileri ile bilinen ürünler olurken EDT parfüm modelleri günün belirli aralıklarında vücutta veya ciltte kalmaktadır. EDP serileri ise saf kokulardan oluşmaları nedeniyle günlerce ciltte kalabilen ürünler olurken issey miyake kadın parfüm kokuları ve tonları ile kadınlar tarafından ilgi görmektedir. Geniş koku skalasına sahip olan marka doğa ve aşk gibi temalar etrafında farklı kokuları da birleştirerek kadınların beğenisine sunmaktadır.

  • Kadın Parfümü
  • EDT Parfümleri
  • Issey Miyake Tasarımı

Issey Miyake Leau Dissey Kadın Parfümü

Issey Miyake Leau Dissey Kadın Parfümü

Japon asıllı bir tasarım ustası olan Issey Miyake imzalı parfümler uzun yıllardır kadınlar tarafından ilgi görmektedir. L’eau D’issey markası ile kadınlar için kozmetik ürünlerinin üretimlerini yürüten ünlü tasarımcı farklı kokulardan oluşan kombinleri ile bilinen markalar arasında yer almaktadır. Parfüm üretimlerinde birbirleriyle buluşturulmayan kokuları bir araya getirerek yeni kokuların üretimini üstlenen parfümler gerek tarzları gerekse kokuları ile kadınlar tarafından ilgi görmektedir. İssey miyake l'eau d'issey kadın parfümleri konusunda uzman bir marka olmasıyla bilinirken hafif ve tatlı kokuları ile ilgi çekmektedir. Issey miyake leau dissey kadın parfümü çiçeksi kokuları ile dikkat çekerken aynı zamanda kadınlar için özel ve daha agresif kokuları ile de bilinmektedir. Ağır gül kokusu hafif çiçekler ile buluşturularak seyreltilirken bu durum gül kokusu seven kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmaktadır.

L'eau D'issey EDT İçeriği ve Ürünü Kullananlar

L'eau D'ıssey Edt İçeriği ve Ürünü Kullananlar

L'eau d'issey edt 50 ml kadın parfüm 3423470300156 içeriği özel kokuların bir araya gelmesiyle oluşmaktadır. Gül ve nilüfer ile narin bir koku oluşturan ürün hafif çiçeklerin kokularıyla farklı tonlara ulaşmaktadır. Üst notalarında gül, nilüfer, zambak kullanan ürün orta notalarında taze çiçeklerin kokularına sahip olurken alt notalarında değerli odunların sert ve agresif kokularıyla buluşarak özel bir tona ev sahipliği yapmaktadır. Kadınlar tarafından gerek çiçeklerden oluşması gerekse hafif bir kokuya sahip olması nedeniyle yaz aylarında tercih edilirken kış aylarında da rahatlıkla kullanılabilecek kokuya sahiptir. l'eau d'issey edt 50 ml kadın parfüm 3423470300157 kullananlar tarafından sevilen parfüm kokuları arasında yer alan ürünlerden biridir. Kullananlar ve kokuyu hissedenler tarafından hafifliği ve çiçek kokuları nedeniyle tazelik hissi uyandıran parfüm kullanıcıların daha rahat hissetmesine yardımcı olmaktadır.

L'eau D'issey EDT Fiyatı ve Yorumları

L'eau D'ıssey EDT Fiyatı ve Yorumları

L'eau d'issey edt 50 ml kadın parfüm 3423470300155 fiyatı genel olarak markanın kalitesi ve koku tonları nedeniyle değişken fiyatlara satılmaktadır. Dünyaca ünlü moda tasarımcısı ve kozmetik üreticisi olan İssey Miyake tarafından tasarlanması nedeniyle de yüksek fiyatlardan alıcı bulan parfümler uzun süreli koku ve kullanım vadetmektedir. Aynı zamanda EDT formunda olması nedeniyle de kokunun günlerce ciltte veya kıyafetlerde kalması ürünlerin tercih edilmesine neden olmaktadır. 50 ml’lik şişelerin boyutlarının taşınabilir olması nedeniyle gün içerisinde rahatlıkla kullanılabilen parfümler L'eau d'issey edt 50 ml kadın parfüm yorumları ve değerlendirmeleri ile de kalitesini ortaya koymaktadır. Kadınlar tarafından online alışveriş sitelerine yapılan yorumlarda ürünün kalitesi ve kokusunun tazeliği dikkat çekenler arasında yer almaktadır. Ürünün yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında daha da detaylı bilgi edinebilirsiniz.