Isonem Thermal Paint Isı Yalıtım Boyası 18lt

3.880 TL
(215,56 TL / lt)
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.890 TL
3. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999,90 TL
4. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999,90 TL
4. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.200 TL

Ürün Bilgileri

Isonem Thermal Paint Isı Yalıtım Boyası 18lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: öz bayar inşaat Satıcı Ünvanı: CİHAT BAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2795528073800017 Vergi Kimlik Numarası: 1510341204
    Bu ürün öz bayar inşaat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isonem thermal paınt ıç - Dış cephe ısı yalıtım boyası ısonem thermal paınt yüksek performanslı, düşük ısı iletkenlik değerine sahip, nasa tarafından uzay shuttle programı çerçevesinde geliştirilmiş seramik mikro kürecikleri içeren, elastomerik reçine esaslı, iç ve dış cephede ısı ve su yalıtımı sağlayan özel bir kaplamadır. Binalara ısıtma ve soğutma enerjisi masraflarında uygulama kat sayısına bağlı olarak %40 lara varan miktarda enerji tasarrufu sağlar. Özel vakumlu seramik kürecik katkılı ısonem thermal paınt iç cephe duvar ve tavan boyası olarak kullanıldığında içeride oluşan radyan ısıyı yine içeriye yansıtmakta, dış cephede kullanıldığında ise güneş ışınları ile gelmekte olan radyan ısıyı tekrar dışarıya yansıtmaktadır. Isonem thermal paınt özellikleri: Radyan ısıyı geçirmez.
  • %40 a varan ısı yalıtımı
  • ıç ve dış yüzeylere uygulanabilir.
  • ışçilik giderleri düşük uygulaması kolay ve kısadır.
  • duvar ve tavanlarda nem ve küf oluşumunu engeller.
  • %300 elastiktir.Çatlamaz,kopmaz
  • ayrıca su ve ses yalıtım özelliğine sahiptir,
  • kir tutmaz,kolay temizlenir.
  • geç tutuşurluk ve yanmazlık özelliği vardır.
  • renk tüpleriyle istenilen her renkte renklendirilebilinir yada renkli olarak ısonem renk kataloğundan renkler seçilerek şipariş edilebilir. Teknik özellikleri
  • tse k 127 ısıl boyalar (thermal paınts) (ts 5808 ve ts 7847’ye uygundur. ) sınıf:Soğuk iklim boyası parlaklık: -yod:Sınıf s2 örtme gücü:Sınıf 1 (1 m2/lt) kuru film kalınlığı:Sınıf e5 tane büyüklüğü:Sınıf s2 orta su buharı aktarım hızı:Sınıf v2 su aktarım hızı:Sınıf w3 çatlak örtme özelliği:Sınıf a0 karbondioksit geçirgenliği:Sınıf co yüzey ısı vericiliği değeri (astm c 1371): 0.870 güneş ışını soğurganlık değeri (astm c 1549) : 0.820 ısıl boya yüzey direnci : 0.0495 + %1.5

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Isonem YSF00016 18 l Thermal Paint Isı Yalıtım Boyası

İsonem 18 lt Thermal Paint beyaz ısı yalıtım boyası, yüksek sıcaklığa karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Astar olarak da kullanılan bu ürün, duvarlardaki küf ve nem oluşumunu ortadan kaldırır. Özellikle dış cephe yalıtımının yetersiz kaldığı alanlarda tercih edilen bu ürün, iç mekânın daha iyi ısınmasını sağlar. Isının içerde tutulmasına yardım eden yalıtım boyası sayesinde, duvarlara ek uygulama yapılmasına gerek kalmadan sıcaklık seviyesinin yukarda kalması sağlanır. İç cephede daha dayanıklı ve uzun ömürlü duvarlara sahip olmak için profesyonel uygulamalarda ısı yalıtım boyası tercih edilir.

  • Marka: İsonem
  • Hacim: 18 l
  • Renk: Beyaz

İsonem 18 lt Beyaz Isı Yalıtım Boyası Formül Özellikleri Nelerdir?

İsonem 18 lt Beyaz Isı Yalıtım Boyası Formül Özellikleri Nelerdir?

İsonem 18 lt Thermal Paint beyaz ısı yalıtım boyası, iç ve dış cephede kullanıma uygundur. Yoğun bileşenleri sayesinde duvarlardaki sıcaklık iletkenliğini minimuma düşüren özel boya formülü, uzay araçlarında tercih edilen etkili bileşenleri içerir. Yüzeyde kısa sürede tutunabilen İsonem 18 lt Thermal Paint beyaz elastik ısı yalıtım boyası, beyaz rengi sayesinde astar görevi görür. Sıva üzerine ya da doğrudan boyalı duvarlara uygulanabilen ürün, iletkenliği düşürerek iç mekânın sıcaklığını ideal seviyede tutar. Toplamda 18 litrelik pakette sunulan ürün, seramik mikro küreciklerinin etkisiyle yüzeydeki dayanıklılığı artırır. Yapıların dışından gelen soğuk havayla iç ortamdaki sıcaklığın birbirine karışmasını engelleyen bu ürün, duvarlarda küf oluşumunu ortadan kaldırır. Duvarlardaki tüm nemi içine hapseden İsonem boya bileşenleri, rutubetin de giderilmesine yardımcı olur.

İsonem Thermal Paınt 18 lt Beyaz Isı Yalıtım Boyası Kullanışlı mıdır?

İsonem 18 lt Thermal Paint beyaz ısı yalıtım boyası, duvarlarda daha pürüzsüz ve kalın bir doku meydana getirir. Binaların ısı enerjisi kullanımını %40 oranında düşüren yalıtım içerikli boya sayesinde elektrik ve doğalgaza olan ihtiyaç azalır. Özellikle kombi ve yerden ısıtma sistemlerinin öne çıktığı yapılarda, İsonem 18 lt Thermal Paint beyaz yanmaz ısı yalıtım boyası etkin şekilde kullanılır. Suya karşı dayanıklı içeriğe sahip olan ısı yalıtım boyası, duvarlardaki terleme sorununun ortadan kalkmasına yardımcı olur. Terleme sonrası ortaya çıkan küf ve rutubet gibi sağlığı tehdit eden problemler, Isonem ısı yalıtım boyasıyla minimum seviyeye düşürülür. Kir tutmaz özelliği sayesinde kolayca temizlenebilen yalıtım boyası içeriği, tutuşmaya karşı maksimum dayanıklılık sergiler. Isonem ısı yalıtım malzemesinin sürülmesinin ardından duvarlar istenen renklere boyanabilir.

İsonem 18 lt Beyaz Thermal Paint Boyası Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

İsonem 18 lt Thermal Paint beyaz ısı yalıtım boyası, iç ve dış cephedeki tüm duvar tiplerine uygulamak için idealdir. Makine ve tüpler yardımıyla istenen her renge dönüştürülebilen yalıtım boyası, tek kat uygulama yapmak isteyen kişilere hitap eder. Duvar ve yalıtım malzemelerinin üzerine sürülebilen bu ürün, iki yüzey arasındaki ısı geçişini kontrol altına alır. Su aktarım hızı W3 ve buhar iletkenliği V2 sınıfına ait olan İsonem yalıtım boyası, çatlakların kapatılmasını sağlar. Duvarlardaki geçirgenliği artıran küçük çatlakların arasını dolduran İsonem 18 lt Thermal Paint beyaz ısı yalıtım boyasının fiyatı, özel kampanyalarla daha uygun hâle gelir. Isıl boya direnci 0,0495 + %1,5 olan yalıtım boyası, karbondioksit geçirgenliğini A0 sınıf özelliklerinde gerçekleştirir. İsonem 18 lt Thermal Paint beyaz ısı yalıtım boyasının yorumlarında, ürün hakkında yapılmış her türlü değerlendirmeye yer verilir. Trendyol üzerinden ürünü sipariş etmek için güvenli ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz.