5
Yalıtım Malzemeleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Isonem Ms 82 Rutubet Ve Nem Boyası 5 Kg

2.050 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.245 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.275 TL
4. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Isonem Ms 82 Rutubet Ve Nem Boyası 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Urgancıoğlu Satıcı Ünvanı: URGANCIOĞLU OTOMOTİV NAKLİYAT ZİRAİ ALET ISI SİSTEMLERİ VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0893004025600018 Vergi Kimlik Numarası: 8930040256
    Bu ürün Urgancıoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İSONEM NEM VE RUTUBET BOYASI 5 KG Binaların iç ve dış duvarlarında doğa koşullarından oluşan nem ve rutubet sorunlarının giderilmesi için özel kimyasallar ve polimerlerle modifiye edilerek üretilmiş çok güçlü sentetik yalıtım boyasıdır. Her türlü nemli ya da kuru duvarlara, boyalı ve boyasız yüzeylere uygulanabilir. Mükemmel alkali ve nem dayanımı sayesinde duvarlarda rutubet ve nem oluşumunu engeller, varsa yok eder. Her türlü yüzeye yapışma mukavemeti son derece güçlüdür, kabarma yapmaz, kimyasallara karşı dayanımı oldukça iyidir. UV ve yağmurdan, sudan, tuzdan etkilenmez. İç ve dış duvarlarda, binalarının subasmanlarında, bodrumlarda, garaj ya da kilerlerde, kuzeye bakan iç duvarlarda ve bir çok nem ve rutubet görülen mahal alanlarında kullanılır. Kullanıldığı yüzeyde mükemmel neme dayanım gösteren film tabakaları oluşturur. Boya ya da duvar nemli bile olsa yüzeye çok sıkı tutunur. Tuzlu sudan ve tuz kusmalarından etkilenmez. Bu özelliğinden dolayı binaların subasmanlarındaki boya kabarması problemini çözmek için de kullanılır. ISONEM MS 82 uygulandığı duvarın bünyesine işleyerek içerideki nemi özel kimyasalları sayesinde kurutur. ISONEM MS 82 nem boyasının uygulama yapılan yüzeye hiç bir yan etkisi yoktur TEKNİK ÖZELLİKLER · içerik : Termoplastik reçine esaslı, solvent bazlı, tek komponentli Renk : Beyaz Viskozite (25°C, mPa.s) : 2000 - 4000 Katı Madde Oranı (Ağırlıkça %) : 70 ± 2 Kuruma süresi : 24 saat Su basıncı dayanımı (0,28 kg/cm) : 4psi KULLANIM ALANLARI · Nemli duvarlarda, boyalı ya da boyasız rutubetli duvarlarda, · Subasmanlarda, iç ve dış duvarlarda, · Bodrum kat duvarlarında, · Sıva, alçı, beton, şap gibi yüzeylerde ve zeminlerde, · Tünellerde, binaların kuzey cephelerinde, · Rutubet ve nem sorunlarında. UYGULAMA VİDEOSU : UYGULAMA ŞEKLİ Yüzey hazırlığı: ISONEM MS 82 nem boyası kullanıma hazır haldedir, astar gerektirmez. Uygulama öncesi yüzeylerdeki kararma şeklindeki oluşumlar ISONEM NANO CLEAN PLUS* ile temizlenmelidir. Uygulama yapılacak yüzey nemli, rutubetli ya da kuru olabilir. Boyalı, boyasız her türlü yüzeye tatbik edilebilir. Sadece boyalı yüzeylerde kabaran kısımlar varsa uygulama yapılacak yüzeyler temizlenmeli ve uygun tamir harcı kullanılarak sağlam bir yüzey elde edilmelidir. Uygulama şekli: Orijinal ambalajındaki ISONEM MS 82 kapağı açılarak 3 dakika iyice karıştırılmalıdır. Karıştırma işlemi bittikten sonra mevcut yüzeye ürün inceltilmeden fırça, uygun bir püskürtücü ya da özellikle sentetik epoksi rulo ile uygulama yapılması tavsiye edilir. Bir kat uygulama yapılmalı ve 24 saat beklendikten sonra ikinci kat uygulanmalıdır. Uygulama yapılan mekanların havalandırılması mutlaka iyi yapılmalı uygulama yapılırken eldiven ve koruyucu gözlük kullanılmalıdır

Ürün Özellikleri

  • Tip Isı Yalıtımı
Geri Bildirim Ver

Isonem Ms 82 Küf Nem Boyası Beyaz 5 Kg 001

Boyalar, kullanım alanlarına ve uygulama yapan kişilerin isteklerine göre değişiklik gösteren yapı malzemeleri arasında yer almaktadır. Genel olarak duvarlarda kullanılan boyalar iç mekan, dış cephe, tavan gibi farklı kategorilerde satışa sunulurken aynı zamanda özellikleri ile de birbirinden ayrılır. Boyalar kendi aralarında farklı özelliklere sahip olabilirken üretimlerde kullanılan teknikler, boyaların homojen dağılım ve farklı problemlerin ortadan kaldırılmasına olanak sağlamasına yardımcı olur. Su bazlı, plastik, mat gibi farklı üretim teknikleri ürünlerin değişiklik göstermesine neden olurken renk seçenekleri ile de herkesin tarzına uygun olarak değişiklik gösterebilmektedir. Isonem MS 82 küf nem boyası evlerinde nemden dolayı küf oluşan kişiler tarafından problemi ortadan kaldırmak için kullanılmaktadır. Özel formülleri sayesinde kullanıldıkları alanlarda nemlenme ve küf oluşumunun engellenmesine olanak sağlamaktadır. Isonem MS 82 pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler arasında önemli bir yere sahiptir. Özellikleri ile adından söz ettiren ürün gerek dokusu gerekse kullanım çeşitliliği nedeniyle tercih edilmektedir.

  • Nem ve küfe karşı koruma
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Isonem MS82 Küf Nem Boyası Beyaz 5kg Kullanımı

Isonem MS82 Küf Nem Boyası Beyaz 5kg Kullanımı

2004 yılında İzmir’de kurulan Isonem Türk markaları arasında önemli bir yere sahiptir. Geniş model çeşitliliği ile adından söz ettiren İsonem markası müşterilerinin isteklerine göre değişiklik gösteren tasarımlara sahip olduğu gibi geniş renk seçenekleri ile de adından söz ettirmektedir. Halen İzmir’deki üretim tesislerinde üretimlerine devam eden marka kalitesi ve dayanıklılığı ile tercih edilen markalardan birisi olmasına karşın geniş ürün ve renk seçeneği ile de herkese hitap edebilmektedir. AR-GE çalışmalarına son derece önem veren marka yenilikçi boyaları ile de Türkiye’de olduğu gibi dünyada söz sahibidir. Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere İngiltere, Kanada ve Avrupa’nın pek çok ülkesine ürün gönderimi yapan İsonem MS 82 5 kg nem ve küf boyası ile de adından söz ettirmektedir. İsonem MS 82 kullanımı kolaydır. Farklı renk seçeneklerine sahip olabilmesine karşın ağırlıklı olarak beyaz olarak satışa sunulan nem ve küf boyası pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir.

Isonem MS 82 Nem ve Rutubet Boyası Kullanım Avantajları

Isonem MS 82 Nem ve Rutubet Boyası Kullanım Avantajları

Isonem MS 82 nem ve rutubet boyası 5 kg özellikleri arasında binaların hem iç hem de dış duvarları arasında kullanılabilmesi yer alır. Isonem MS 82 kullananlar; boyanın yapısında bulunan özel kimyasalların rutubet sorunlarının gidermesine yardımcı olduğunu belirtir. Bilindiği üzere nem ve küf boyaları mikroorganizmaların oluşum ve tutunmalarına engel olarak kullanıldığı alanın hijyenik kalmasına olanak sağlamaktadır. Kokusuz boyalar arasında yer alan Isonem MS 82 renkleri tıpkı standart duvar boyalarında olduğu gibi geniştir. Geniş renk skalasının yanında; her türlü nemli ya da kuru duvara uygulanabilmesi dikkat çeker. Ayrıca boyalı ve boyasız yüzeylere uygulanabilmesi; duvarlarda rutubet ve nem görünümünü engellemesi, her türlü duvara yapışma özelliği öne çıkar. Uygulanacağı yüzeyde herhangi bir deforme olduğunda kapama özellikleri sayesinde alanın düzlenmesine yardımcı olan ürün dayanıklı yapı sunmasıyla da adından söz ettirmektedir. İsonem MS 82 uygulama şekli ile sizlere kolaylık sağlar.

Isonem MS82 Küf Nem Boyası Beyaz 5kg Yorumları ve Fiyatları

Isonem MS82 Küf Nem Boyası Beyaz 5kg Yorumları ve Fiyatları

Isonem MS 82 kullanıcı yorumları bölümüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlar marka veya ürün hakkında güneş ışınlarından, yağmurdan, sudan, tuzdan etkilenmediği yönündedir. Binaların kuzeye bakan iç duvarlarında ve dış duvarlarında rutubete karşı koruma sağlaması olumlu görüşlere yol açar. Ayrıca ürünü bodrumlarda, garaj veya kilerlerde, depo gibi çok nem ve rutubet görülen alanlarda kullanılabilmesi yorumlar içinde öne çıkar. Ürün ile ilgili yapılan yorumlar kendi aralarında kalite, renk çeşitliliği, uygulama gibi konularda olurken kullanım deneyimleri ve fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum yapılabilmektedir. Isonem MS 82 fiyatı da Her bütçeye uygun olduğu gibi, küfü ve nemi önlediğinden birçok masraftan kişileri koruyabilir. Uygun fiyatları ile dikkat çekmesine karşın marka tarafından uygulanan indirim ve Isonem MS 82 nem ve rutubet boyası kampanyaları daha fazla müşteriye hitap eder. Standart bir kullanıma sahip olan ürün profesyonel kişilerden amatörlere kadar rahatlıkla uygulanabilmektedir.