1
Dış Cephe Boyası kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Isonem Ms 82 Nem Boyası Ve Rutubet Boyası 1 Kg

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 1 Kg
1 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
4. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Isonem Ms 82 Nem Boyası Ve Rutubet Boyası 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURŞUNOĞLU 2M-Pb Satıcı Ünvanı: KURŞUNOĞLU YAPI MALZEMELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0594086777400018 Vergi Kimlik Numarası: 5940867774
    Bu ürün KURŞUNOĞLU 2M-Pb tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İsonem ms 82 1 kg

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Astarlar
  • RGB #FFFFFF
  • Parlaklık Mat
  • Silinebilirlik Silinemez
Geri Bildirim Ver

Isonem Ms 82 Nem Boyası ve Rutubet Boyası 1 kg Fiyatı, Yorumları

Evlerde rutubet, kabarmış duvarlar gibi problemler rahatsız edici görüntülere ve ev içinde sağlıksız bir atmosfere sebep olur. İç ve dış cephelerde sıvıyla temas sonucu ortaya çıkan nem ve rutubet gibi olumsuz durumlar için üretilen Isonem nem ve rutubet boyası ile çözüm bulacağınız problemler şu şekilde sıralanabilir:

  • Rahatsız edici nem görüntüsü
  • Solunum sisteminizi kötü etkileyebilecek ve hasar verebilecek durumlar
  • Duvarda meydana gelen kabarma, kararma ve renk eşitsizlikleri

Isonem Ms 82 Nem Boyası ve Rutubet Boyası ile Ferah Bir Ev

Isonem Ms 82 Nem Boyası ve Rutubet Boyası ile Ferah Bir Ev

Isonem MS 82 nem ve rutubet boyası 1 kg ile kabarmalar oluşmuş, yer yer kararmış ve nemlenmiş iç cephe duvarlarınızı yeniden ferah bir hale getirebilir, evinizin estetik bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Isı eşitsizliğinden ve fazla nemden kaynaklanan duvarda rutubet sorunu, Isonem MS 82 nem ve rutubet boyası ile önüne kolaylıkla geçebileceğiniz bir sorundur. Kararmış ve yer yer kabarmış tavanlarınız için ya da rutubetten etkilenmiş banyo ve mutfak duvarlarınız için özel formüller kullanılarak hazırlanmış olan Isonem rutubet boyası sayesinde artık evinizde ıslaklıktan kaynaklanan kararma ve yer yer oluşan kabarmalardan etkilenmeyeceksiniz. Isonem nem ve rutubet boyası kullananların da deneyimlemiş olduğu bazı avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

Marka boya duvarda oluşan rutubeti yok eder ve sonrasında kirlilik oluşmasına engel olur. Estetik dışı ve rahatsız edici görüntülerden kurtulmanızı sağlar. Rutubetin yaratmış olduğu kötü kokudan ve bundan kaynaklı solunum hastalıklarından korunmanızı sağlar. Zararlı bakterilerin üremesi için gerekli ortamı sağlayan nem ve bakterilerden korunmanızı sağlar. Bu bakterilerin oluşumunu engeller.

    Isonem Ms 82 Nem Boyası ve Rutubet Boyası Özellikleri

    Isonem Ms 82 Nem Boyası ve Rutubet Boyası Özellikleri

    Duvarlarda kötü bir görüntüye sebep olan, bakteri ve mikrop oluşması için gerekli ortamı sağlayan rutubetten kurtulmanızı sağlayacak bu duvar boyası ile yaşam alanınız olan evinizi daha sağlıklı ve temiz bir hale getirebilirsiniz. Sıvı teması ortaya çıkan ve duvarda yıpranmaya kadar yol açabilen bu olumsuz durumların önüne geçebilmek için tercih edeceğiniz ürünle yaşam alanınızı daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Evde rutubetli ortamın oluşması birçok hastalığa ve olumsuz duruma yol açabilir. Bu gibi durumların önüne geçmek ve binanızı korumak için satın alacağınız Isonem rutubet boyası fiyatları müşteri dostu olması özelliğiyle dikkat çeker.

    Özel dengesi sayesinde duvarda rutubet oluşmasını engeller. Daha önceden oluşmuş olan rutubetin kapanmasını, duvarın kötü görüntüden arındırılmasını sağlar. Rutubetin yol açabileceği kötü koku gibi olumsuz durumların önüne geçmenizi sağlar. Ev ortamınızı daha ferah ve temiz bir hale getirmeniz konusunda size yardımcı olur.

      Isonem Ms 82 Nem Boyası ve Rutubet Boyası Uygun Fiyata Trendyol’da

      Isonem Ms 82 Nem Boyası ve Rutubet Boyası Uygun Fiyata Trendyol’da

      Kolayca satın alabileceğiniz bu ürünle evinizi konforlu ve temiz bir hale getirebilirsiniz. Filtreleme özelliğini kullanarak Isonem MS 82 nem ve rutubet boyası 1 kg fiyat araştırmasını yapabilir, bütçenize uygun ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek ve sağlıklı bir ortam haline getirmek için satın alacağınız ürünle avantajlı alışverişin keyfini yaşayabilirsiniz. Diğer müşterilerin görüşlerinden de faydalanarak ürünle ilgili fikir edinebilirsiniz. Isonem MS 82 nem ve rutubet boyası yorumlarını inceleyerek diğer müşterilerin satın almak istediğiniz ürünle ilgili görüşlerini okuyabilir, bu görüşlerden yola çıkarak satın alma deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden kolayca sahip olacağınız rutubet boyasıyla evinizin ortamını daha sağlıklı bir hale getirebilir, indirimli özel fiyatları yakalayarak avantajlı alışverişin keyfini yaşayabilirsiniz. Evinizde daha huzurlu vakit geçirebilmek adına gerçekleştireceğiniz boyama işlemlerini uygun fiyatlar üzerinden sağlamanın verdiği rahatlığı yaşayabilir, solunum sistemi sağlığınızı korumak, solunum yolu rahatsızlıklarına yakalanmamak için gerekli önlemleri çok önceden alabilirsiniz.