3
Yalıtım Boyaları kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Isonem Lıquıd Glass A B Kompenat Şeffaf Su Yalıtım 2kg

1.450 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 2 Kg
2 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
4. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699,90 TL
4. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL

Ürün Bilgileri

Isonem Lıquıd Glass A B Kompenat Şeffaf Su Yalıtım 2kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Urgancıoğlu Satıcı Ünvanı: URGANCIOĞLU OTOMOTİV NAKLİYAT ZİRAİ ALET ISI SİSTEMLERİ VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0893004025600018 Vergi Kimlik Numarası: 8930040256
    Bu ürün Urgancıoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İsonem Liquid Glass Sıvı Cam 2 Kg ISONEM LIQUID GLASS cam, mozaik, fayans, porselen, seramik, mermer, granit, doğal taş, ahşap, beton, şap, pvc, galvaniz sac, alüminyum vb. yüzeyler üzerine yapışması mükemmel olan, atmosferik şartlara mukavemeti yüksek şeffaf veya renkli olarak üretilebilen mükemmel su direncinin yanı sıra yüksek kimyasal ve fiziksel dirence sahip su yalıtımında ve ayrıca dekoratif amaçlı kullanılan çift bileşenli bir üründür. U.V"den ve dış hava koşullarından etkilenmez. Zamanla sararma, solma ya da kalkma yapmaz. Özellikle balkon, teras, banyo, havuz gibi zeminlerde doğan yalıtım problemlerinin çözümünde mevcut kaplamayı bozmadan ve zarar vermeden kolayca uygulanır. TEKNİK ÖZELLİKLER: Kuruma Süresi 4 ? 8 saat/20°C (uygulanan yüzeye, uygulama dolgunluğuna ve neme bağlı olarak değişiklik gösterebilir.) Sertleşme süresi 18 - 24 saat/20°C (havanın bağıl nemi %80 den aşağı olmalıdır.) Kür reaksiyonu 7 gün sürer. Kullanım Alanları Cam, cam tuğla, mozaik, karo mozaikte, Fayans, seramik, mermer, granit, doğal taş, porselen yüzeyler Traverten, pres tuğlalarda, PVC, alüminyum, galvaniz sac, ahşap, polikarbonat levhalarda, Balkon, teras, banyo, mutfak, taş kaplı dış cephelerde. Seramik, cam mozaik kaplı havuzlarda. Uygulama Şekli Uygulama Şekli: Fırça, rulo yada püskürtme ile uygulanır. Karışım Oranı (Ağırlıkça): 7 Kısım Liquid Glass A Komponent / 1 kısım Liquid Glass B Komponent Karışım ömrü: 1 saat / 20°C (ortam sıcaklığına bağlı olarak değişebilir) Uygulama koşulları: Havanın bağıl nemi en çok %80, ortam sıcaklığı 15-35°C ve uygulanacak yüzey sıcaklığı en az +5°C olmalıdır. Yağmurlu havalarda açıkta uygulanmamalıdır. Uygulanacak yüzeylerdeki, sıvı cam ile zemin arasında, sıvı camın yüzeye yapışmasını engelleyebilecek her türlü yağ, toz, kir, pas ve benzer maddeler tümüyle temizlenmelidir. İyi bir adezyon için yüzey temizliği çok iyi yapılmalıdır. Üzerine sıvı cam uygulaması yapılacak eski boyalı yüzeylerde boya bozuk ve kabarmış durumdaysa tümüyle kazınmalıdır. Zımparalanmış yüzey sıvı cam uygulaması için daha iyi mekanik özellik sağlar ve sıvı camın yüzeye daha iyi yapışmasına yardımcı olur. Uygulama öncesi iki bileşen verilen oranlarda ve ağırlıkça iyice karıştırılmalıdır. İki bileşen ancak üniform ve tam bir karışım durumuna geldiğinde istenilen reaksiyona girebilir. Katlar arasında bekleme süresi 24?48 saat/20°C olmalıdır, en iyi performans için 2 veya 3 kat olarak kullanılmalıdır. Sarfiyat ve Öneri SARFİYAT: 0,15-0,20 kg/m2 (tek kat) RAF ÖMRÜ: Kuru ve serin ortamlarda ısı ve ateşten uzakta ambalaj kapakları sıkıca kapalı olarak üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Isonem Lıquıd Glass A B Kompenat Şeffaf Su Yalıtım 2 kg

Isonem Liquid Glass markası tarafından sunulan yalıtım destekli ürün, geniş kullanım alanına sahiptir. Zemini korumayı desteklerken estetik şeffaf, cilalı bir görünüm oluşturur. Materyalin kullanımı ve muhafazası oldukça pratiktir. Sağladığı avantajlar sayesinde geniş kitleler tarafından tercih edilen materyalden temiz zeminlerde faydalanabilirsiniz. Kısa sürede kuruyan ve etkisini gösteren ürün, dış etkenlere karşı direnç gösterir. Bu sayede soğuk hava, darbe ve çizilmelere karşı sıvının formu veya rengi bozulma yapmayabilir. Isonem Liquid Glass A B Kompenat şeffaf su yalıtım 2 kg olarak sunulur, banyo ve mutfak fayansında kullanabilirsiniz. Mozaik, porselen, seramik ve granit taşların üzerine bu materyali uyguladığınızda aralardan su ve yabancı maddelerin girmesini önleyebilirsiniz. Bu sayede taşın altından zemin zarar görmeyeceği gibi dış yüzeyi de koruyabilirsiniz.

  • Koku yapmaz
  • Dayanıklı materyal
  • Koruyucu etki

Isonem Liquid Glass A B Kompenat Şeffaf Su Özellikleri

Isonem Liquid Glass A B Kompenat Şeffaf Su Özellikleri

Mermer, fayans, ahşap ve beton yüzeyleri korumak, yalıtımı artırmak için satın alabileceğiniz Isonem Liquid Glass 2 kg miktarıyla marka tarafından satışa sunulur. Yüksek koruma özelliği gösteren ürün güneş ışınlarından ve hava koşullarından etkilenmez. Materyali uygulayacağınız alanın temiz ve pürüzsüz olmasına özen gösterebilirsiniz. Şeffaf suyu uyguladığınız alanı ortalama 24 saat temizlememeniz, iyice donmasını beklemeniz gerekir. Sıvı ortalama 1 saat içerisinde donabileceği gibi ortamın ısısına ve dış koşullara bağlı olarak bu süre değişiklik gösterebilir. Malzemenin kokusu rahatsızlık vermez. Isonem Liquid Glass şeffaf su yalıtımı 2 kg sıvı hava ile temasa geçerek donduğu için uygulayacağınız zeminin kuru olmasına özen gösterebilirsiniz. Yüksek düzeyde yapışma özelliği gösteren materyali uyguladıktan sonra ıslanmamasına dikkat edebilirsiniz. Bu sayede sıvının koruyucu, yalıtım etkisinden kısa bir sürede, yüksek verim alabilirsiniz.

Isonem Liquid Glass A B Kompenat Şeffaf Su Yalıtım Fiyatı

Isonem Liquid Glass A B Kompenat Şeffaf Su Yalıtım Fiyatı

Yalıtım ve dekoratif amaçlı destek alacağınız ürünlerin nitelikleri farklılık gösterebilir. Bu doğrultuda alternatifler arasından seçim yaparken önceliklerinizi belirlemeniz, bütçenize uygun bir materyal seçiminde bulunmanız gerekebilir. Zamanla solma, yıpranma veya sararma yapmayan Isonem Liquid Glass A B Kompenat şeffaf su yalıtım 2 kg fiyatı oldukça avantajlı düzeylerde tutulur. Bütçenizi zorlamadan sahip olabileceğiniz ürün sayesinde mozaikleri, granit zeminleri ve doğal taşların şık görünümünü destekleyebilirsiniz. Zemini koruma imkanı bulabileceğiniz bu sıvı cilalı görünümü sayesinde taşların parlamasına yardımcı olabilir. Balkon, banyo, pencere ve kapı kenarlarına uygulayabileceğiniz yalıtım materyali sayesinde mekanların ısı ve ses yalıtımını güçlendirebilirsiniz. Bununla beraber özellikle mutfak fayanslarında yemek hazırlarken zeminin zarar görmesi muhtemeldir. Fakat Isonem Liquid markasının bu ürününü pratik bir şekilde uygulayarak zemin ile objeler arasında koruyucu bir katman yaratabilirsiniz.

Isonem Liquid Glass A B Kompenat Şeffaf Su Yalıtım Yorumları

Isonem Liquid Glass A B Kompenat Şeffaf Su Yalıtım Yorumları

Yalıtım ve estetik amaçlı kullanabileceğiniz materyaller satın alırken, üründen emin olmak, bütçenizi korumak ve zaman kazanmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Bu araştırmalar; kişisel tercihlerinize, objenin niteliğine ve fiyata bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ekonomik fiyatlardan satın alıp farklı alanlarda kullanabileceğiniz Isonem Liquid Glass A B Kompenat şeffaf su yalıtım 2 kg yorumları ürünle birlikte size sunulur. Mutfak, banyo, salon ve teras gibi birçok alanda değerlendirilen materyali öncesinde satın alan müşteriler yorumlarını size aktarır. Ürünün kokusundan kalitesine, uygulama kolaylığından fiyatına kadar birçok detaya yorumlar bölümünde değinilir. Bu değerlendirmelerden destek alabilir, alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirme fırsatına erişebilirsiniz. Isonem Liquid Glass A B Kompenat şeffaf su yalıtım 2 kg kullananlar modelin zeminde yarattığı cilalı ve parlak görünümden oldukça memnun kalır. Ürünü dilediğiniz zaman Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.