Isonem Countertop Paınt Tezgah Boyası 2 Kg

465 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Isonem Countertop Paınt Tezgah Boyası 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STELLA BOYA ATAŞEHİR Satıcı Ünvanı: BAKKALOĞLU İNŞAAT MALZEMELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0133001611900016 Vergi Kimlik Numarası: 1330016119
    Bu ürün STELLA BOYA ATAŞEHİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ISONEM COUNTERTOP PAINT mutfak tezgâhların ekonomik olarak yenilenmesi için özel olarak tasarlanmış, yüksek parlaklık ve mükemmel yayılma özelliği ile eşsiz dekoratif görünüm sağlayan bir kaplamadır. Yüksek derecede fiziksel ve kimyasal dirence sahip, son derece dayanıklı ve sağlığa zararlı herhangi bir madde içermeyen çift bileşenli bir üründür. Kendiliğinden astarlı ve vernikli yapısı sayesinde ilave bir astar ve vernik kullanımı gerektirmez. Su geçirimsiz, mekanik yüklere ve aşınmaya karşı dayanıklı, uygulaması ve temizliği kolay, hijyeniktir. ÖZELLİKLERİ • Dekoratiftir ve parlak bir yüzey sağlar. • Fiziksel ve mekanik dirence sahip, sürtünme, darbe ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. • Temizlenmesi kolay ve pratiktir. • Hızlı ve kolay uygulanabilir, bakımı kolaydır. • Sağlığa zararlı herhangi bir madde içermez, hijyeniktir.

Ürün Özellikleri

  • Boya Ağırlığı 2 Kg
  • Renk Beyaz
  • Tip Boya Renklendiriciler
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

İsonem Countertop Paint Tezgah Boyası 2 kg

Mutfak tezgahlarının rengi, mobilya ve beyaz eşyalara uyum açısından oldukça önemlidir. Rengini ekonomik bir şekilde değiştirebilmek için özel içerikli boyları satın alabilirsiniz. Müşteriler genellikle suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı modelleri tercih ederler. Aynı zamanda tüm tezgahın kolay bir şekilde boyanabilmesi için yüksek hacimli ürünleri satın alırlar. İsonem Countertop Paint tezgah boyası uzun süre kalıcı bir etkiye sahiptir. Mükemmel bir yayılma özelliğine sahip olan bu model mutfaklarınızın ferahlamasına yardımcı olur. Aynı zamanda dekoratif bir görünüm kazandırır. Parlak yapısının yanı sıra son derece canlı bir özelliğe sahiptir. Beyaz renkli olduğundan tüm mobilyalara da aydınlık katar. Aynı zamanda 2 kg şeklinde satışa sunulur. Böylelikle tüm tezgahı yarı yolda kalmadan boyayabilirsiniz.

  • Dekoratif ve şık görünüm
  • Darbelere karşı dayanıklı
  • Sağlıklı özellik

Dekoratif Görünüm Sunan İsonem Countertop Tezgah Boyası

Dekoratif Görünüm Sunan İsonem Countertop Tezgah Boyası

Parlaklığını yitirmiş tezgahların boyanması son derece önemlidir. Dekoratif özelliğe sahip olan tezgahlar, son derece dikkat çekicidir. Aynı zamanda diğer mobilyalara olan uyumuyla estetik bir görünüm imkanı sunar. Tezgahlar için özel olarak üretilen boyalar, kaliteli ve uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Isonem Countertop Paint tezgah boyası 2 kg şeklinde satışa sunulur. Dekoratif özelliği yüksek olan bu boya, beyaz renklidir. Ürün, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Uygulaması son derece kolay bir boya türüdür. Hızlı bir şekilde istenen yüzeye uygulanarak kuruması beklenebilir. Bununla birlikte pratik yayılma hızına sahip olduğundan işleminizin kolaylaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda mutfak ve banyo gibi ıslak yapıya sahip olan zeminlere de kolaylıkla tutar. Mermer granit ve porselen gibi yüzeylere de kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Dayanıklı İsonem Countertop Tezgah Boyası

Dayanıklı İsonem Countertop Tezgah Boyası

Tezgah boyalarının dayanıklı bir yapıya sahip olması son derece önemlidir. Herhangi bir darbe ya da aşınmaya karşı dirençli seçenekler öne çıkar. Markanın satışa sunduğu bu boya tezgahların parlamasına yardımcı olur. Suya dayanıklı olduğundan ıslak zeminlere de kolay bir şekilde tutar. Aynı zamanda işlem uygulandıktan sonra güvenli bir şekilde kullanabilmenize yardımcı olur. Mekanik yüklere karşı da direnç gösteren bu modeller kolay bir şekilde temizlenir. Herhangi bir aşınma olmadığından gönül rahatlığıyla silebilir ve temizlik işleminizi kolay hale getirebilirsiniz. Bununla birlikte hijyenik kullanıma sahip olabilirsiniz. Ürün hakkında bilgi edinebilmek için yorumları okuyabilirsiniz. İsonem Countertop Paint tezgah boyası 2 kg yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilir ve kaliteli bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Böylelikle dayanıklı yapıya sahip olan bir boya kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla İsonem Countertop 2 kg Tezgah Boyası

Uygun Fiyatıyla İsonem Countertop 2 kg Tezgah Boyası

Ahşap, kuvars, granit ve mermer yapıya sahip olan tezgahların boyanması son derece kolaydır. Birbirinden farklı yapılara sahip olan bu alanların kaliteli bir şekilde boyanması ve istenilen görünümün sağlanabilmesi için özel içerikli boyalar üretilir. Uygulaması son derece kolay olan bu boya, kendiliğinden astarlıdır. Bu sayede herhangi bir astar kullanımına gerek yoktur. Aynı zamanda verniği de kendi yapısında mevcuttur. Bu özelliğinden faydalanarak herhangi bir vernik kullanımına ihtiyaç duymazsınız. Fiziksel dirence sahip olduğundan aşınma oluşturmayan bu model uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Bu özelliğinden faydalanarak tüm işlerinizi güvenli bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Sağlık açısından zararlı kimyasallar içermediği için yaşam alanlarında gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İsonem Countertop Paint tezgah boyası 2 kg fiyatı son derece avantajlıdır. Ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.