İsmid Sürme-5150

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
84 TL79 TL
Kurumsal Fatura
82 TL80 TL
600 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
82,50 TL
Kurumsal Fatura
89,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İsmid Sürme-5150

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MES. Market Satıcı Ünvanı: METE ESİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1745019111000015 Vergi Kimlik Numarası: 3800477469
    Bu ürün MES. Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Görünüm Mat
  • Tip Asansörsüz
  • Renk Beyaz
  • Boy Orijinal Boy
Geri Bildirim Ver

İsmid Sürme-5150 Hayır

İsmid Sürme doğal katkısız ismid taşıdır ve tamamı ile toz haline getirilmiş bir yapıdadır. İsmid Sürmesinin faydaları noktasında günümüzde birçok hastalık ilacının bitkilerden yapıldığını biliyoruz. İslam tıbbından da pek çok faydalı örneği vardır. Bugünün imkanları dahilinde bu tavsiyeleri incelemeye, içindeki şifalı unsurları ortaya çıkarmaya ve insanların yararına sunmaya değer olan bu ürünün pek çok faydası bulunuyor. Hadis, çeşitli hastalıklara ilaç olarak tavsiye edilen maddelerin bir kısmının bitkisel maddeler olduğunu ve başka hastalıklar için ilaç aranması gerektiğini belirtmektedir. İsmid, binicilik için bir taştır. Renk siyahtır ve kırmızıya dönüşür. Kırılgan parlak bir taştır. Ayrıca parmağınızla ovaladığınızda etrafa hoş kokular ve esintiler yayar. Özel yapısı sayesinde sürme olarak kullanıldığında göz sağlığına faydalı özellikler gösterebilir.

  • Geleneksel Tıp Çözümü
  • Kalıcı Etkiler
  • Baskın Renkler

İsmid Sürme İçeriği

İsmid Sürme yorumları söz konusu olduğunda tüm kullanıcılardan tam not almayı başaran bu ürün gerek pratik uygulanabilir özelliğe sahip olması ile gerekse zengin İsmid Sürme içeriği ile tüm beklentileri karşılamayı en iyi düzeyde başarıyor. Bu sürme çeşidi gözlere parlaklık verir ve onları net bir şekilde görünür kılar. Optik siniri güçlendirir. Bu uygulama göz yaşlarını ve irini emer ve çapakları giderir. Kirpik genişlemesini sağlamak için kirpikleri düzeltir. Özellikle yaşlılarda ve çocuklarda gözlerdeki kan damarlarını güçlendirir. İnce bir bal tabakası uygulamak baş ağrınızı hafifletecektir. Uygulamanın ana bileşeni "antimon" olduğu için kirpikleri karartır. Siyah renginden dolayı güneşin ısı ışınlarını engeller. Ayrıca ısı ışınlarının göze çok fazla yayılarak göz merceği ve retinasına zarar verdiği de söylenmekte olduğundan bu ürün kullanıcılar tarafından rahat bir şekilde tercih edilebilir.

İsmid Sürme Kullanımı

İsmid Sürme kullananlar sürmenin gözlerde yarattığı etkilerden ve aynı zamanda sunduğu faydalardan son derece yararlanarak bunun keyfini her daim sürüyor. Soğuk ve kuru bir yapıda ve toz halinde olan sürme çeşidi cam tüpte sizlere sunuluyor. Tamamen katkısız olan ve doğal bileşenlerden meydana gelen formülü kullanıcılarda herhangi bir göz rahatsızlığına ve diğer olası problemlere yol açmıyor. İsmid Sürme kullanımı çok kolay bir şekilde birkaç saniye içerisinde kullanıcılar tarafından gerçekleştirilebiliyor. Hem gözün içerisine hem de göz kapaklarının üzerine kolay bir şekilde uygulanabilmekte olan ürün ayıca hafif yapısı ile de gözlerde hiçbir şekilde ağırlık durumu meydana getirmiyor. Uzun süre kalıcı etkileri ile de etkileyici bakışlarınızın gün boyu korunmasını sağlamış oluyor. Uzun ömürlü özelliğe sahip olması da aylar boyunca yeniden bir sürme satın almanıza gerek bırakmıyor.

İsmid Sürme Fiyatı

İsmid Sürme indirimleri ile normalde olduğundan çok daha uygun fiyatlar ile sahip olabileceğiniz bu sürme çeşidini cam tüplü eşsiz dış tasarımı ile tüm yaşam alanlarınıza ve çantanıza uyum sağlayabiliyor. Böylelikle her daim yanınızda olarak dilediğiniz her an kullanmanıza da olanak tanımış oluyor. İsmid Sürme satın al seçenekleri üzerinden saniyeler içerisinde bu sürme çeşidini alışveriş sepetinize ekleyebilir; bu sürme çeşidine sahip olabilirsiniz. Birbirinden farklı özellikleri ve faydaları bulunan sürme ile hem bakışlarınızı tamamen ortaya çıkarabilir hem de göz sağlığınızın güvende olmasının rahatlığını yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu sürme çeşidini saniyeler içerisinde pratik bir şekilde uygulayabilme şansı sayesinde de gözlerinizdeki istenilen görünüme anında kavuşmuş olabilirsiniz. Ürünü hem göz kapaklarınıza hem de göz içine rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Toz formülü sayesinde hiçbir şekilde sizin işinizi zorlaştırmayan bu ürünü kalıcı ve uzun ömürlü etkileri ile de uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz. Trendyol'da bulunan bu ürünü hemen sipariş vererek siz de kullanmaya başlayabilirsiniz.