Genel Markalar Ametist 33 Lük Doğaltaş Tesbih 8 Mm.

299,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
399,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ametist 33 Lük Doğaltaş Tesbih 8 Mm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İSLAM YAYIN DAĞITIM Satıcı Ünvanı: AHMET ÇALAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2250269311
    Bu ürün İSLAM YAYIN DAĞITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Kuvars ailesinin en etkili bireyi olan Ametist, lila, mor, eflatun renklerinin çeşitli tonlarında bulunuyor. İnsanlık tarihinde önemli bir yere sahip bu taşı günümüze kadar taşıyan en önemli özelliği olan insanlara ruhsal ve fiziksel faydaları, azımsanmayacak kadar çok. Üzerinde negatif enerji bulunduğundan insan bedeninden negatif enerjileri üzerine çekerek beyin gücünü artırdığı, pozitif enerji verdiği, radyasyondan koruduğu tespitleri mevcut. Bunların yanında kalp rahatsızlıklarına iyi gelen, alerjik durumlarda faydaları görülen ve kanın temizlenmesinde olumlu etkileri tespit edilen Ametist?in öfkeyi azalttığı, stresin azaltılmasına yardımcı olduğu da biliniyor.
  • Ametist?in yukarıda saydığımız en çok bilinen faydaları bununla sınırlı değil. Mesela kanserli hücre oluşumunu engellemesi veya geciktirmesi, bedene canlılık ve dinçlik vermesi, eklem ağrılarının tedavisinde olumlu etkiler bırakması gibi faydalarını da dile getirmek gerekiyor. Ayrıca
  • baş ağrıları ve migren, göz rahatsızlıklarına karşı da faydaları bulunuyor. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirici etkisi olduğu da faydaları arasında yer alıyor.
  • Bu nadide taşın sadece insan vücudunda taşınması da şart değil. Mesela odanızın herhangi bir köşesinde biraz büyük ebatlarda bir Ametist bulundurmanız bile olumlu etkilerini hemen hissettirmesine yetiyor. Odadaki olumsuz ve negatif enerjileri temizleyerek pozitif enerjiye dönüştürüyor. Ametist bulunan odada uyuyan insanlar uykusuzluk sorunu yaşamıyor, kâbus görmüyor.
  • Fiziksel etkilerinden daha çok ruhsal ve metafiziki, psikolojik birçok sorunun çözümünde olumlu etkileri bulunan Ametist, öfke ve stres kontrolü için çok tercih edilen bir kuvars taşı. Beyni tırmalayan düşüncelerin yok edilmesi için kullananlar bile var. Açık renkli veya koyu mor Ametistlerin daha çok enerji yaydığı ve özellikle ruhsal problemlerin giderilmesinde daha etkili oldukları tespit edilen faydaları arasında. Pembe kuvars taşı ile kullanıldığında zihne güç veriyor
  • odaklanma, denge ve uyum sağlanmasına yardımcı oluyor. Depresyon sorunu yaşayan insanların da sık başvurduğu bu doğal taş, ?huzur taşı? olarak da biliniyor. Sınava girecek bazı öğrenciler de ders çalışırken odaklanmak için bu eflatun taşın cazibesinden faydalanıyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver