Genel Markalar Çocuk Odası Dekoratif Ahşap Bulut Gece Lambası Ledli Aydınlatma

449,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,99 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çocuk Odası Dekoratif Ahşap Bulut Gece Lambası Ledli Aydınlatma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wood14Dizayn Satıcı Ünvanı: SELÇUK AKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0290042009
    Bu ürün Wood14Dizayn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuk odaları için özel olarak hazırlanmış ahşap lambalarımızı Diğer Modellerimiz ile Kombin Yapabilirsiniz. Odanızın renklerine mobilyalarınıza uygun kombinler yapabilmeniz için bir çok renk seçeneği mevcuttur. Avrupa e1 standartlarına uygun malzemeden üretilmiştir. Üst yüzeyinde su bazlı boya kullanılmıştır. 6 mm Ahşap mdf kullanılmıştır. Uzun ömürlü Günışığı led kullanılmıştır. 2 adet kalem pil ile çalışmaktadır. Arkasında bulunan açma-kapama tuşu yardımı ile kolayca açıp kapatabilirsiniz. Çocuklarınızın odasına şıklık zerafet katar ve farklılık yaratır. Asma aparatı mevcuttur kurulumu kolaydır. Hafif nemli bez ile temizliği kolaydır. Su ile temas ettirmeyiniz. Diğer ürünlerimiz için mağazamızı takip edebilir detaylı inceleyebilirsiniz. Not: Fiyatlarımıza Duvarda görünen yıldız sticker ve İsimler dahil değildir. Dilerseniz sayfamızdan Sticker ve İsim alabilirsiniz. Belirtmek istediğiniz isimleri Soru Sor kısmından belirtebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver