İsemlife Bebek Bakım Masaj Yağı 100 ml

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İsemlife Bebek Bakım Masaj Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İsemlife Satıcı Ünvanı: İSEMLİFE KOZMETİK VE SAĞLIK DIŞ TİCARET VE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480118227000001 Vergi Kimlik Numarası: 4801182270
    Bu ürün İsemlife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Bebeklerin hassas ciltlerini rahatlatmak adına kullanılmaktadır. - Yetişkinler için cilt bakımı konusunda düzenli şekilde değerlendirilir. - Cilde bulaşmış olan boyaları çıkarmak için kullanılır. - Güvenli ve sağlıklı biçimde makyaj temizlemek için ele alınır. - Çatlakları giderici etkisi bulunur. - Topuk bölümündeki çatlakları giderir. - Birbiri içine girmiş olan aksesuarları ayırmak için bebek yağı çözücü olara k kullanılır. - Cilde yapışmış olan yara bandını rahatlıkla çıkarabilmek için kolaylık sağlar. Icerik : Ayçiçek yağı: cilt sağlığının geliştirilmesine yardımcı olan A Vitamini ve E Vitamini bakımından zengindir. Bu vitaminler antioksidan görevi görür. Hasar görmüş cilt hücrelerinin yenilenmesine ve akneye neden olan bakterileri ortadan kaldırırlar. E vitamini: Ciltte oluşabilecek kırışıklık ve sarkık görünümü geciktirmeye yardımcı olabiliyor.Nemlendirici yapısı cildin daha yumuşak olmasına yardımcı olabiliyor.Cilt kusurlarının görünümü ile savaşmaya yardımcı oluyor.Tırnakları güçlendirmeye yardımcı olabiliyor. Avakado yagi : ve iltihap önleyici özelliğe sahip olan avokado yağı, cilt hücrelerini yenilemeye yardımcı olur. İçeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde akne ve iltihap oluşumunu önler. Cildi besleyen ve yenileyen avokado yağı, yaşlılık lekeleri, ince çizgiler ve kırışıkların en aza inmesine yardımcı olur. Bugday yagi : BUĞDAY YAĞI CİLDİ BESLEYİP CANLANDIRIYOR. Tatli badem yagi : Tatlı badem yağı, cildin tonunu eşitliyor, pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor ve sağlıkla ışıldamasına yardımcı oluyor.Bilhassa kuru ciltlerde mükemmel bir nem dengesi sağlıyor. Bunda, badem yağındaki tekli doymamış yağların etkisini es geçmemekte fayda var. Çatlamış dudaklara da iyi geldiğini söylemezsek olmaz.Yapısında bulundurduğu çinko ve psoriyaz ise cildi yumuşatırken, döküntü ve kızarıklıkları da önleyici etki gösteriyor. Lavanta yagi : uçucu yağları anti-inflamatuardır. Böylece cildin kızarıklık, lekelenme ve gerginleşmesini azaltarak parlatır, doğal cilt tonunu düzeltmenize yardımcı olur. Düzenli olarak kullanıldığında, bu yağ da koyu renk lekelerini ve diğer cilt renk değişikliklerini azaltabilirsiniz.Kaşıntıların geçmesine ve cildin rahatlamasına yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver