İşbir Yatak Viscomed Viscogold - 70 Boyun Destekli Ortopedik Visco Yastık

1.230 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İşbir Yatak Viscomed Viscogold - 70 Boyun Destekli Ortopedik Visco Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İşbir Yatak Satıcı Ünvanı: İŞBİR SÜNGER SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481007114200001 Vergi Kimlik Numarası: 4810071142
    Bu ürün İşbir Yatak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyun fıtığı veya boyun problemleri yaşayan kişilerde, sırtüstü ve yan yatışlar için idealdir. Boyun omurgasının anatomik yapısına uygun şekliyle, boyun ve omuz kaslarını destekler, gevşeme sağlar. Özel tasarımı sayesinde, düzgün nefes alınmasını sağlar. Horlamanın azaltılmasına yardım eder. Dört farklı ebatda üretilmektedir. E:70 B:30 Y:12

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuk Polyester
  • Dolgu Materyali Visko
  • Boyut/Ebat 37 x 70
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İşbir Yatak Viscomed Viscogold - 70 Boyun Destekli Ortopedik Visco Yastık

Sağlıklı ve konforlu bir uyku uyumanın sağlık açısından önemi büyüktür. Verimli bir uyku gün içinde kişinin dinç ve mutlu olmasına sebep olur. İşbir Yatak Viscomed Viscogold - 70 boyun destekli ortopedik visco yastık 404032, kullanışlı ve konforlu yapıya sahip olduğundan dolayı müşteriler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni toplar. Ürünün ortopedik oluşu ve bambu kılıflından tasarlanması sayesinde size keyifli ve konforlu bir uyku uyumanın kolay halini sunar. İşbir Yatak Viscomed Viscogold - 70 boyun destekli ortopedik visco yastık servikal omurganın anatomisine uyacak şekilde şekillendirilmiş tasarımı sayesinde omuz ve boyun kaslarını, kemiklerini destekler ve kullanım anında rahatlama sağlar. Konforlu bir uyku uyumanıza yardımcı olur. Ürün, dayanıklı ve kaliteli yapısından dolayı uzun süreli bir kullanım ömrü sunar.

  • Tam ortopedik yapı
  • Boyun desteği
  • Terletmeyen kaliteli kumaş

İşbir Yatak Viscomed Viscogold Yastık Özellikleri

İşbir Yatak Viscomed Viscogold Yastık Özellikleri

Konforlu ve rahat kullanım avantajı sağlayan ortopedik yastıklar müşteriler arasında her zaman öne çıkar. Sağlıklı ve huzurlu yaşamanın ilk şartı sağlıklı ve keyifli bir uykudan geçer. İşbir Yatak Viscomed Viscogold yastık sayesinde kaliteli bir kullanım avantajı sağlayabilir, ağrı yaşamadan rahatça uyuyabilirsiniz. Yastığın boyutu 50 x 70 cm’dir. Ürün, siz kullanırken baş ve boyun bölgenizin yapısına göre biçimlenir, kullanmayı bıraktığınızda da eski yapısına döner. Ürün, terletmeyen malzemelerden tasarlanarak üretilir. Yastık full ortopedik bir tasarıma sahiptir. Ürün yapısı anatomik olarak kemiklerinize ve kaslarınıza destek olduğu için ileride yaşanabilecek ağrı nedenlerini ortadan kaldırır. Ürün yapısında iki farklı yüksekliğin olması sayesinde üst bedeninize tam uyum sağlar. Yastığı kullanıp uyuduğunuz zaman esnasında omurganıza yüklenen ağırlığı azaltır ve dinç ve sağlıklı uyanmanızı sağlar. Yastık şık beyaz renge sahiptir.

İşbir Yastık Viscomed Kullanım Avantajları

İşbir Yastık Viscomed Kullanım Avantajları

İşbir yastık Viscomed yapısal olarak iki farklı yüksekliğe sahip olduğu için dileğinize bağlı olarak uyumak istediğiniz yüksekliği seçebilirsiniz. Fizyolojik rahatsızlıklara sahip olan kişiler için sağladığı konfor ve rahatlık dolayısı ile ideal bir üründür. Ürünü kullanırken soluk alıp vermenizi rahatlatması sayesinde derin bir uyku uyumanızı kolaylaştırır. İşbir Yatak Visco yastık, içerisinde var olan termoregülatör minik kapsüller ve ürüne entegre olan havalandırma yolları olması sebebiyle size uygun olan ısı denetimini sağlar. Tasarlanan yapı sayesinde uykunuzda terleme ya da üşüme sorunları ile karşılaşmazsınız. Bu sayede konforlu ve sağlıklı bir uyku uyuyabilirsiniz. Yastığın tasarlama aşamasında iç kısmında orta sertlikte antibakteriyel özelliğe sahip madde ve ürünün dış tarafında da pamuk-polyester malzeme kullanıldığı için alerjik bir durum ile karşılaşılmaz. Yastık bütün uyku pozisyonlarına kolaylıkla uyum sağlar.

Bütçenize Uygun İşbir Yatak Ortopedik Yastık Fiyatları

Bütçenize Uygun İşbir Yatak Ortopedik Yastık Fiyatları

İşbir Yatak Viscomed Viscogold - 70 boyun destekli ortopedik visco yastık fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, tamamen kokusuz olduğu için yastığı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yastığın kılıfını rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Ürün tasarlanırken kullanılan malzemeler sayesinde toz tutmaz ve antialerjik yapısından dolayı da alerji durumu yaşanmaz. İşbir Yatak Viscomed Viscogold - 70 boyun destekli ortopedik visco yastık kullananlar ürünün sunduğu konforlu kullanım sayesinde üründen memnun kalır. Siz de deneyimli müşterilerin yapmış olduğu İşbir Yatak Viscomed Viscogold - 70 boyun destekli ortopedik visco yastık yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Yastık, rahatlık sağladığı ve yumuşak yüzeyi nedeniyle müşteriler tarafından beğeni toplar. Ürün, konforlu ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunar. Ergonomik ve konforlu kullanıma sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.