ISANA Med Vücut Losyonu Üre Kuru Cilt Tipi 250 Ml

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,68 TL
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ISANA Med Vücut Losyonu Üre Kuru Cilt Tipi 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AD ASTRA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: TOLGA ÇALIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260398909
    Bu ürün AD ASTRA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • ISANA MED üre içerikli vücut losyonu özellikle kuru ciltlerin ihtiyaçlarına göre geliştirilmiştir. • %5,5 oranında üre içeren özel formülasyonu ile cilt tabakasını korurken kuru, nemsizlikten kaynaklanan gergin ve pürüzlü cildi yoğun nemle besleyerek bakımını sağlar. • ISANA MED vücut losyonu cilt tarafından çabuk emilen yatıştırıcı özellikli yoğun bir nemlendiricidir. • Cilde nemi hapsederek, kurumasını önler
  • ipeksi pürüzsüz bir cildin ihtiyacı olan bakımı sağlamaya yardımcı olur. • Cildin kurumasına karşı uzun süreli koruma sağlar, cildin doğal nem dengesini korumasına yardımcı olur. • Cilt tarafından çabuk emilir, ciltte yağ tabakası bırakmaz. • Cilde uyumu dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Losyon
  • Tip Şişe
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

ISANA SR19020146 Med Üre Kuru Cilt Tipi 250 ml Vücut Losyonu

Isana Med üre 250 ml kuru cilt tipi vücut losyonu, teninizin kaybettiği nemi geri kazanması için tasarlanır. Ürün yüksek üre içerdiği için kuruluk hissini olabildiğince azaltır. Isana kalitesini yansıtan bu losyon, 250 ml’lik korunaklı şişesi ile tüketicilere ulaştırılır. Zengin içeriğiyle Isana Med üre kuru cilt tipi vücut losyonu, teninizdeki pH dengesini de sağlar. Söz konusu losyon cilt yüzeyinde bir tabaka oluşturarak nemsizlikten oluşan pürüzlerin giderilmesine yardım eder. Ayrıca bu ürün, cilt tarafından kolaylıkla emilir. Böylece tortu bırakmadan sağlıklı kullanım imkânı sunar. Losyonun kıvamı, kokusu ve yoğunluğu idealdir. Tüm dünyanın tercih ettiği cilt bakım ürünleri arasında yer alan Isana Med vücut losyonu, teninize ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.

  • Miktar: 250 ml
  • Cilt Tipi: Kuru Ciltler
  • Uygulama Alanı: Tüm Vücut

Isana Med 250 Ml Üre Kuru Cilt Tipi Vücut Losyonunun Özellikleri

Isana Med 250 Ml Üre Kuru Cilt Tipi Vücut Losyonunun Özellikleri

Isana Med Üre kuru cilt tipi vücut losyonu, bedeninize nem kazandıracak etkili bir üründür. Losyon zengin içeriği sayesinde kuruluk hissinin giderilmesine katkı sağlar. Ciltteki yarılmaların ve nemsizliğe bağlı tahribatın oluşmasını engeller. Ayrıca mevcut kuruluk belirtilerini de kısa sürede giderir. Söz konusu losyon, özellikle kuru ciltler için formüle edilir. Ürün, kış ayları başta olmak üzere cilt kuruluğunun yaşandığı her dönem kullanıma uygundur. Isana Med Üre kuru cilt tipi vücut losyonu, cildin nem konusunda dengelenmesini sağlar. Ürünün içeriğinde %5.5 oranında üre bulunur. Bu madde cilt tabakasını korumanın yanı sıra, kuruluktan kaynaklanan pürüzlü ve sert görüntüyü de ortadan kaldırır. Isana Med Üre 250 ml kuru cilt tipi vücut losyonunun tene uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.

Isana Med 250 Ml Üre Vücut Losyonunu Kimler Tercih Edebilir?

Isana Med Üre 250 ml kuru cilt tipi vücut losyonunu teninde nem eksikliği olan bireyler tercih edebilir. Kuru cilt yapısına sahip bireylerin daha yumuşak, esnek ve sağlıklı tene sahip olmaları için ihtiyaç duydukları nemi dış kaynaklarla geri alabilmeleri şarttır. Bu kaynakların başında da losyonlar gelir. Isana kalitesiyle tüketicilere sunulan söz konusu losyon, vücuda ipeksi yumuşaklığını geri kazandırır. Isana Med Üre 250 ml kuru cilt tipi vücut losyonu, gergin ve pürüzlü görüntüyü giderir. Ayrıca bu losyon, cildin ihtiyaç duyduğu nemi hapsederek uzun süreli etki oluşturur. Son derece etkili sonuçlar doğuran bu kıymetli sıvı, özellikle soğuktan kaynaklı çatlamaların giderilmesine katkı sağlar. Aynı şekilde yüksek sıcaklık ve güneş etkisi de cildin çatlayıp kurumasına neden olur. Bu gibi durumlara maruz kalan bireyler de losyonu kullanabilir.

Isana Med 250 Ml Üre Kuru Cilt Tipi Vücut Losyonu Kullanışlı mıdır?

Isana Med Üre 250 ml kuru cilt tipi vücut losyonu kullanışlı kılan pek çok detay vardır. Bunlardan ilki losyonun benzersiz formülüdür. Bu formül sayesinde losyon kolay sürülebilir. Vücuda hızlıca yayabileceğiniz ürün, tortu ve yağ kalıntısı bırakmaz. Isana Med Üre 250 ml kuru cilt tipi vücut losyonu, kolay emilebilen bir yapıdadır. Ürünü kullanışlı hâle getiren bir diğer detay ise korunaklı şişesidir. 250 ml’lik bu şişe; çantada, çekmecede, araçta, valizde ve daha pek çok noktada saklanıp taşınabilecek niteliktedir. Losyonun etkisinin uzun olması da onu kullanışlı kılar. Böylece cilt daha uzun süre nemli ve bakımlı kalabilir. Tüm dünyanın kullandığı bu losyon neredeyse tüm tüketicilerin beğenisini toplar. Siz de cildinize kaybettiği nemi geri kazandırmak için bu losyonu Trendyol’dan uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce Isana Med Üre 250 ml kuru cilt tipi vücut losyonu yorumlarına da göz atabilirsiniz.