ISANA Kuru Ve Hassas Ciltler Için Yüz Temizleme Yağı 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
1 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ISANA Kuru Ve Hassas Ciltler Için Yüz Temizleme Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COLORs Satıcı Ünvanı: ÖMERCAN KALYON İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930630719
    Bu ürün COLORs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuru ve hassas cilde sahip yüzlerin temizliğini yapmak ve etkin nemlendirme sağlamak için ideal bir ürün olan gül özlü ısana yüz temizleme yağı, nazikçe makyajı temizlerken cilde bakım da yapıyor.
  • Değerli badem yağı da içeren eşsiz temizleme içeriği, uzman alman kozmetik markası ısana’nın geliştirdiği özel formülüyle rossmann mağazalarında cilt bakımı konusuna önem veren tüketicilerle buluşuyor.
  • Gül ve badem yağı bileşimiyle oluşturulan içeriğe sahip temizleme yağının özel formülündeki saf yapılı bitkisel özler, cildin kolayca özümsemesine ve canlanmasına yardımcı oluyor.
  • 25 yaş ve üzerindeki kullanıcıların rahatça kullanabileceği doğal içerikli temizleme yağı cildi kirler ve partiküllerden arındıran hassas bir bakım kompleksi sunuyor.
  • Suya dayanıklı yoğun makyajları da cilt üzerinde yağlı bir his bırakmadan zahmetsizce temizliyor.
  • Ferahlık veren hoş kokusu ile sadece ciltte değil, dudak ve göz makyajlarını temizlemek için de rahatlıkla kullanılabiliyor.
Geri Bildirim Ver

ISANA Kuru ve Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Yağı 100 ml

Yüz temizliği günlük yaşantının vazgeçilmez rutinlerinden biridir. Gün içinde gözenekler havadaki partiküller ve tozlar nedeniyle tıkanarak çeşitli sorunlara neden olur. Bu anlamda günlük bakımlar ve bakım ürünleri önemlidir. ISANA kuru ve hassas ciltler için yüz temizleme ürünü 100 ml olarak tasarlanan şişededir. Ürünün içeriğine bakıldığında kuru ve hassas ciltlere özgü olduğu görülür. Kuru ve hassas ciltler kozmetik ürünleri kullanımı sonucunda diğer tiplere nazaran daha sık tepki gösteren yapıdadır. Bu sebeple de bu cilt tiplerinin ürünlerinin daha iyi analiz edilmesi gerekir. ISANA kuru ve hassas ciltler için yüz temizleme yağı titizlikle tasarlanan formülü ile özel alternatiflerden biridir. İçerdiği su bazlı yapısıyla makyaj temizliğinde başarılıdır. Çok zorlanmadan makyaj kalıntılarını temizleyerek gözenekleri ferahlatır.

  • Su bazlı
  • Doğal içerikli formül
  • Hassas tenlere uygun

Kuru ve Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Yağı Özellikleri

Kuru ve Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Yağı Özellikleri

Yüz temizleme yağları gözenekleri açması ve ferahlatması ile kullananların beğenisini kazanır. Yüz temizleme yağlarının tahrişin önlenmesi adına ilk temasıyla arındırma yapması beklenir. ISANA kuru ve hassas ciltler için yüz temizleme yağı 100 ml özel formuyla suya dayanıklı makyaj kalıntılarını ve diğer leke kalıntılarını temizleyerek ferahlatır. Bunu yaparken fazla zorlamadığı için de yüzün tahriş olmasını engeller. İçerik yapısının yanı sıra uygulanan yüzey üzerinde oluşabilecek yağlı hissi önler. Ürün, ciltte oluşabilecek gerginliği azaltarak pürüzsüz bir görünüm sunar. Kullanım esnasında ürünün süt kıvamı alması yağın kolay dağılmasını sağlar. Yağ, cilde uygulanmasının ardından su ile temasıyla yumuşacık bir ten ve temizlik konforu sağlar. Vegan içerikli olan bu doğa dostu formül gül yaprakları özü içerir ve hafif miktarda gül kokusu yayar.

Kuru ve Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Yağı Yorumları

Kuru ve Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Yağı Yorumları

ISANA markalı bu ürün cilt bakımı konusunda hassas olanlar ve naif bir tene sahip olanların öncelikli tercihidir. Cildin nefes alabilmesi ve ürün kullanımı sonrasında ferahlaması önemlidir. Bu yağın içerik olarak kuru ve hassas tenlere özgü olması günde birkaç kez kullanım imkanı ile size fazladan avantaj sağlar. Hoş bir gül kokusu yayarak hafif ve sakin bir yapı sunar. Ürünün yüzü iyi temizlemesi, ciltte kalıntılar bırakmayarak kolay durulanması ve temizleme işlemi esnasında göz yakmayışıyla da ön plana çıkar. Cildin leke ve makyaj kalıntılarından tamamen arınmasını sağlar. Bunun yanı sıra ürünün ambalajı da kullanım kolaylığı sağlar. ISANA kuru ve hassas ciltler için yüz temizleme yağı 100 ml yorumları hakkında araştırma yapabilir ve ürünün hem içeriği hem de kullanım avantajları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kuru ve Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Yağı Fiyatları

Kuru ve Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Yağı Fiyatları

Kişisel bakım rutinlerinde yüz temizleme problemini azaltan ISANA ürünü 100 ml şişe içerisindeki badem yağıyla birlikte cildi nemlendirir. Uzun süre nemli kalan cilt ipeksi bir parlaklık kazanır. Su bazlı vegan bir üründür. Gülden gelen hoş kokusunun ferah ve etkileyici bir hissi vardır. Kuru ve hassas ciltlerin zahmetli temizliğini kolaylaştırır. Bunun gibi birçok özellik ve avantaj ürünün fiyatını belirler. İçerisindeki mineral yağ yapısıyla süt kıvamı alarak yüzünüzün üzerinde kolayca dağılır, cilde yayılır. Ürün gözeneklere yerleşirken cildi yumuşatır ve su ile temasıyla birlikte yüzeyi derinlemesine arındırır. Böylece makyaj temizliğini konforlu, nazik ve rahat bir hale getirir. Ürünün her cebe uygun bütçesi bulunur. ISANA kuru ve hassas ciltler için yüz temizleme yağı 100 ml fiyatları hakkında bilgi almak için Trendyol’un avantajlarından yararlanabilirsiniz.