ISANA Cilt Lift Triple Göz Kremi 40-60 Yaş 15 Ml Retinol Ve C+ E + H(biotin) Vitaminleri

299 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  299 TL
%5 indirim
3 x  284,05 TL
852,15 TL
%6 indirim
5 x  281,06 TL
1.405,30 TL
%8 indirim
10 x  275,08 TL
2.750,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,88 TL
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
321 TL306 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ISANA Cilt Lift Triple Göz Kremi 40-60 Yaş 15 Ml Retinol Ve C+ E + H(biotin) Vitaminleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7continent Store Satıcı Ünvanı: 7CONTİNENT EV VE MUTFAK GEREÇLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001215021200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012150212
    Bu ürün 7continent Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isana Cilt Lift Triple Göz Kremi 40-60 Yaş 15ml Menşe Ülke: Almanya • +40 yaş, • Isana Lift Triple Göz Kremi içerdiği Skin-Matrix-Plus-Compleksi ve cildi daha gergin göstermeye yardımcı bitkisel özlerle, hassas göz bölgesinin daha pürüzsüz görünüme kavuşmasına sağlamaya yardımcı olur. Kremsi- jel dokusu cilt tarafından hızla emilir ve daha genç bir ışıltıya sahip görünüm sağlamaya yardımcı olur. • Yenilikçi Skin Matrix Plus kompleksi cildin elastikiyetini korumaya yardımcı olur. Retinol ve C+ E + H(Biotin) vitaminleri cildin üst tabakasını uyarır. • Cildi daha gergin göstermeye yardımcı bitkisel kompleks, hassas göz bölgesindeki çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatmaya yardımcı olur. • Susam proteini içeren özel bileşeni, uzun süreli sıkı görünümü destekleyici etki sağlar. Ayrıca içeriğindeki Kafein peeling'in etkisi cildi olumlu yönde destekler. • Daha sıkı bir cilt için geliştirilmiştir. • İçeriğinde mikroplastik kullanılmamıştır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Tip Tüp
  • İçerik C Vitamini
  • Hacim 11 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
Geri Bildirim Ver

Cilt Lift Triple Göz Kremi 15 ml Retinol ve C+ E + H Vitamin

Günümüzde pek çok kadın ilerleyen yaşlarında göz çevresinde oluşan çizgiler ve kırışıklıklardan rahatsızlık duymakta ve bunun için farklı çözüm yolları aramaktadır. İsana Cilt Lift Triple 40-60 yaş 15 ml retinol ve C+ E + H(Biotin) vitaminli göz kremi ise bu noktada yardımlarına koşmaktadır. Zengin ve doğal içeriği ile hassas göz çevresini besleyip nemlendirirken aynı zamanda kırışıklık ve çizgileri de gözle görülür derecede azaltmaya yardımcı olur. Lift Triple göz kremi, 40 yaş ve sonrası için geliştirilen özel formülü ile kırışıklıklar ve göz etrafında oluşan çizgilerden kurtulmanıza destek olur ve cildinizin daha genç ve parlak görünmesini sağlar. Göz bölgesini pürüzsüzleştirerek daha gergin bir görünüme kavuşturur. Cildin elastikliğini korumasını sağlayarak uzun süreli ve kalıcı sıkı bir görünüm de vadeder.

  • Yaşlanma Karşıtı
  • Uzun Vadeli Sıkı Görünüm
  • Bitkisel İçerik

Lift Triple Göz Kremi İçeriği

İsana Cilt Lift Triple göz kremi 40-60 yaş 15 ml retinol ve C+ E +H(Biotin) vitamin daha sıkı bir cilt için geliştirilmiştir. 40 yaş ve üzeri için geliştirmiş İsana Rift Triple göz kremi içerdiği skin matrix plus kompleksi ile göz çevresinde pürüzsüz bir görünüş vadeder. Aynı zamanda içerdiği bitkisel özlerle cildi daha da gergin göstermeye yardımcı olur. Yumuşak jel dokusuyla cilt tarafından emilimi hızlıca gerçekleşir ve cildi daha ışıltılı bir görünüme kavuşturur. Lift Triple göz kremi içeriğinde bulunan retinol ve C+E+H (Biotin) vitaminleri sayesinde cildin üst tabasını uyarır. Skin matrix plus kompleksi cilt elastikliğini muhafaza etme konusunda önemli rol oynar. Cildin daha gergin ve genç gözükmesine olanak veren bitkisel kompleks sayesinde göz çevresinde bulunan çizgilerin ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur.

İsana Lift Triple Göz Kremi Kullanımı

İsana Cilt Lift Triple göz kremi 40-60 yaş 15 ml retinol ve C+ E + H(Biotin) vitamin kullanımı ve uygulanışı oldukça kolaydır. Gün içinde cildimiz açık ve kapalı alanda birçok bakteri ve tozla karşılaşır. Bunun için en etkili kullanım şekli ise sabahları ve akşamları yapılan cilt temizliğinden sonrasında göz çevresine uygulanmasıdır. Göz çevresi hassas olduğundan dolayı dikkatli şekilde sürülüp, parmak uçlarıyla hafifçe masaj yaparak ürünün emilimi sağlanmalıdır. Cilt Lift Triple göz kremi 40-60 yaş 15 ml retinol ve C+ E + H(Biotin) vitamin ürününden en etkili ve verimli sonucu almak için düzenli olarak kullanılması gerekmektedir. Ciltle uyumu dermatolojik testlerden geçmiş ve onay almıştır. Susam proteini içeren bileşeni ile uzun vadeli sıkı bir görünüm sağlarken içerdiği kafein peelingi ile cildi destekler.

Ekolojik Sürdürülebilirlik ve Hayvan Dostu

İsana Lift Triple kullananlar kremin etkisinin şaşırtıcı derecede etkili olduğu görüşlerini bildirmekle birlikte Cilt Lift Triple göz kremi 40-60 yaş 15 ml retinol ve C+ E + H(Biotin) vitamin kullanımı için de oldukça basit ve kolay olduğunu belirtmekteler. Cilt Lift Triple göz kremi 40-60 yaş 15 ml retinol ve C+ E + H(Biotin) vitamin yorumları göz önünde bulundurulduğunda kullanıcıların memnuniyeti ön plana çıkıyor. Yalnızca göz çevresindeki kırışıklıklar ve çizgilerden muzdarip kullanıcılar değil, göz altı torbaları ve yorgunluk görünümünden rahatsız kullanıcıların memnuniyetlerini bildirdikleri yorumları görmek mümkün. Çevre dostu olan ürünlerin hiçbiri için hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir firma olarak hayvan severlerin sempatisini kazanmıştır. Rossman'ın alt markası olan İsana da doğal ve ekolojik ürünleriyle hem çevre hem hayvan dostu bir politika izlemektedir. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.