İsam Yayınları Temel Islam Ansiklopedisi Seti-8 Kitap Takım

599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
790 TL750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İsam Yayınları Temel Islam Ansiklopedisi Seti-8 Kitap Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZDEMİRAVM Satıcı Ünvanı: ZARİFE ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8370378638
    Bu ürün ÖZDEMİRAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temel Islam Ansiklopedisi Seti-8 Kitap Takım İSAM ve Sabah ortak yayını İslam dini ve İslam ilimleri hakkında uzmanlığı bulunmayan kişilere yönelik bu yeni ansiklopedi çalışmasının hedeflerinden biri de, farklı din ve kültürlerin yaygın olduğu toplumlarda azınlık olarak yaşayan müslümanların dinî bilgi ve eğitim ihtiyacını karşılamaktır. Pek çok farklı sorunla karşılaştığımız günümüzde İslam’ı, müslümanlara ve müslümanların dışındaki kişilere ve topluluklara sahih kaynaklara dayalı olarak tanıtmak, İslam’ın mesajını sağduyulu ve ölçülü bir üslupla iletmek ansiklopedinin temel gayelerinden biridir. Temel İslam Ansiklopedisi, İslam’ın inanç, ibadet, ahlak ve insanlar arası ilişkilere dair ilkelerini işlemenin yanı sıra İslam ilimlerinin temel konu ve kavramları ile başta peygamberler olmak üzere önde gelen İslam âlimleri hakkında doğru ve yeterli bilgi sunmaktadır. Aynı zamanda Temel İslam Ansiklopedisi örgün eğitim, din hizmetleri ve irşat faaliyetleri için yardımcı kaynak olma özelliğine sahiptir. Temel İslam Ansiklopedisi, İslam’ın inanç esasları, İslam düşüncesinin temel meseleleri, ahlak, ibadetler, helaller ve haramlar, insanlar arası ilişkiler ve toplum düzenine dair ilke ve hükümlerini kuşatıcı bir şekilde ele almaktadır. Dinî kaynakları incelemeye ve yorumlamaya odaklanmış olan beş temel ilim dalında (Kur’an ilimleri, hadis, kelam, fıkıh, tasavvuf) kullanılan temel terimler ansiklopedi muhtevasında önemli bir yer tutmaktadır. Kur’ân-ı Kerim’de adı geçen peygamberler, Hz. Peygamber’in hayatı ve ilk müslüman neslin tarihi de (siyer) eserde yer almaktadır. Günümüzde genellikle fıkhın hitap ettiği hukuk, sosyoloji, siyaset ve ekonomi alanlarını ilgilendiren temel bazı kavramlara da yer verildi
  • mesela modern hayata dair medya, iletişim, banka, reklam ve spor gibi kavramlar madde başı yapılarak, İslam'ın, modern çağda rolü ve etkisi giderek artan bu konulara yaklaşımı özenle işlendi. 1426 madde başlığını içeren ansiklopedi farklı alanlardan 180 civarında ilim adamı ve uzmanın katkısıyla hazırlandı. Hedef kitle gözetilerek madde hacimleri olabildiğince kısa tutuldu, maddeler 383 bilgilendirici çizim (infografik) ve -peygamberler ile hakkında fazla malumat bulunmayan bazı tarihî şahsiyetler dışında kalan- biyografi maddeleri için hazırlanan 353 kimlik kartı ile zenginleştirildi. Temel İslam Ansiklopedisi’ni farklı kılan yönlerinden biri de maddelerin “bilgiçizim”lerle (infografik) zenginleştirilmiş olmasıdır. Bunlar, ilgili maddenin daha iyi kavranmasını sağlamak üzere tasarlanan ve bilgiçizim başlığı altında toplanabilecek kroki, harita, tasnif şeması, tablo, kronoloji şeması, liste gibi çeşitli türden çizimleri içermektedir. Bu çizimler, eğitimciler tarafından derslerde eğitim malzemesi olarak da kullanılabilecektir. Öncelikle Türkçe olarak yayımlanan eserin Orta Asya’daki çeşitli Türk lehçeleri ile Rusça, Çince ve Balkan dillerine tercüme edilmesi düşünülmektedir. Yayın Tarihi:31.12.2021 ISBN:9786057580856 Dil:TÜRKÇE Sayfa Sayısı:4408 Cilt Tipi:Karton Kapak Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı Boyut:24 x 29 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi Seti - 8 Kitap Takım

İslam dininin temellerini konu alan eserler, son derece bilgilendirici içeriklere sahiptir. Temel İslam ansiklopedisi seti ile faydalı bilgiler edinmek mümkündür. Alanında uzman kişiler tarafından yazılan bu eser, etkileyici anlatımıyla dikkat çeker. Birçok kişi tarafından sevilerek okunan kitaplarda aydınlatıcı konulara yer verilir. Çeşitli konularda oluşan toplumsal algıların kaleme alındığı eserler, bu dine ilgi duyanlar için özenle hazırlanır. Temel İslam ansiklopedisi seti-8 kitap takım halinde müşterilere sunulması ile beğeni toplar. Açıklayıcı anlatımı sayesinde değerli bilgiler edinmeyi sağlayan bu set, sıklıkla tercih edilir. İsam Yayınları tarafından kaliteli malzemeler kullanılarak basılan kitaplar, rahat şekilde okunabilir. Basım için tercih edilen tüm malzemeler yüksek kaliteye sahiptir. Siz de bu ansiklopedi seti ile değerli bilgileri rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

  • 8 adet kitap
  • İslam dininin temelleri
  • Açıklayıcı yalın anlatım

Cazip İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi Seti - 8 Kitap

Cazip İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi Seti-8 Kitap

Dini konular, belli temellere dayanan ifade ve kurallardan meydana gelir. Bu ifadelerin net şekilde anlaşılması için iyi bir anlatıma gereksinim duyulur. Kendi konularında uzman 180 müslüman ilim insanı tarafından özenle hazırlanan İslam ansiklopedi seti, yalın anlatımıyla ön plana çıkar. Bu ilim insanları tarafından hazırlanan içeriklerde önemli konular detaylı biçimde anlatılır. İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi seti 8 kitap takım kullananlar, kitapların açıklayıcı anlatımı konusunda memnuniyetlerini dile getirir. İslam dininde yer alan her konu hakkında açıklayıcı ifadelerin yer aldığı kitaplar, okurlara keyifli anlar yaşatır. Akıcı bir şekilde okunabilen bu eserler, son derece değerli bilgiler içerir. Türkçe dilinde anlaşılır biçimde kaleme alınan bu set, her yaştan kişinin rahatlıkla okuyabileceği bir anlatıma sahiptir. Siz de bu faydalı kitapları dilediğiniz zaman güvenle satın alabilirsiniz.

Eğitici İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi Seti

Eğitici İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi Seti

İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi seti 8 kitap takım halinde müşterilere sunulur. Birinci kitaptan sekizinci kitaba doğru akıcı bir anlatım söz konusudur. Tüm konuların birbiriyle olan bağlantısı sürükleyici okuma keyfi sağlar. Birbiriyle bağlantılı olarak ilerleyen kavramlar, İslam dininin iyi şekilde anlaşılmasına yardımcı olur. Son derece eğitici ifadelere yer veren bu kitap seti, yalın bir anlatım diline sahiptir. Kolay anlaşılabilen yazı dili uzmanların ortak çalışması olarak karşınıza çıkar. Bu din hakkında doğru bilgi sahibi olmak adına son derece aydınlatıcı içerikli ürünler, sevilerek tercih edilir. 10 yıl hazırlanma sürecine sahip olan kitaplarda önemli konular üzerinde etkili biçimde durulur. Bu konuların doğru şekilde anlaşılması için özenle hazırlanan ifadeler, okurların kafa karışıklığını giderici niteliğe sahiptir. Siz de bu eserlerlerden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi Seti Fiyatı

İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi Seti Fiyatı

İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi seti 8 kitap takım fiyatları, paketin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. İslam Yayınları tarafından kaliteli malzemeler ile hazırlanan eserler, son derece dayanıklıdır. Set içerisinde yer alan kitaplar, toplamda 4300 sayfadan meydana gelir. İslam dini konusunda uzman yazarlar tarafından dikkatle oluşturulan kitaplar, bu kişiler tarafından onaylı olarak müşterilere sunulur. Bu set, temel dini konu ve kavramlardan meydana gelen maddeleri içerir. 1426 maddeden meydana gelen kavramlar, detaylı anlatıma sahiptir. Bu sayede karmaşık konular açık şekilde ifade edilir. Ürünleri satın alan müşteriler tarafından yapılan İsam Yayınları Temel İslam Ansiklopedisi seti 8 kitap takım yorumları ile kitapların kalitesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak mümkündür. Siz de yorumları inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz bu avantajlı seti Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.