75,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
57,19 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Elif'in Uykusu Gelmiyor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iykivar Satıcı Ünvanı: İYKİVAR GRUP REKLAM PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483102309700001 Vergi Kimlik Numarası: 4831023097
    Bu ürün iykivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 300 adet sipariş verilebilir. 300 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elif'in Uykusu Gelmiyor-İlk Okuma Kitabım Liane Schneider / İş Bankası Kültür Yayınları Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 24
  • Kağıt Türü: Kuşe
  • Ebat: 22 x 22
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • İlk Basım Yılı: 2020
  • Yazar: Liane Schneider
  • Çevirmen: Aylin Gergin
  • Annesi yatması gerektiğini söylediğinde Elif pijamalarını giydi dişlerini fırçaladı ve yattı. Babası ona kitap okudu. Artık uyku zamanı gelmişti. Ne var ki Elif bir türlü uyuyamıyordu. Bir sürü bahaneyle yataktan kalkıp tekrar yatan Elif en sonunda nasıl uykuya daldı acaba?

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Liane Schneider
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çocukların Sevgilisi Elif'in Uykusu Gelmiyor Okuma Kitabı

Henüz okuma çağında olmayan çocuklar için ebeveynlerin sıklıkla kitap okumaları son derece önemlidir. Bu durum çocukların gelişimini oldukça etkilemektedir. Geniş bir hayal gücü oluşması adına erken yaşlardan itibaren çocuklara okuma kültürünün aşılanması gerekmektedir. Bu kapsamda çocukların kitap okumaya alıştırmak için onlara uygun eserlerin seçimi oldukça önemlidir. Yazar Liane Schneider tarafından kaleme alınan Elif’in Uykusu Gelmiyor adlı eserde bulunan görseller çocuklar tarafından oldukça ilgiyle karşılanmaktadır. Masalsı anlatıma sahip olan bu eser, Elif’in uyku sorunlarını anlatıyor. Çocuklara uyumadan önce okunması gereken bir kitap olarak dikkat çekmektedir. Elif isimli bir çocuğun uyumak için yatağa girdiği esnada bir türlü uykusunun gelmemesi sonucunda yaşadığı olayları anlatmaktadır. Elif İlk Okuma Kitabım çocukların uyku sorunları ile nasıl başa çıkacağını anlatan etkili bir kitaptır.

  • Eğitici
  • Zengin Görsel
  • Şık Tasarım

Elif’in Uykusu Gelmiyor ile İlk Okuma Heyecanı

Elif’in Uykusu Gelmiyor ile İlk Okuma Heyecanı

Çocuklar uyumadan önce masallar okutulmasını ister. Aynı zamanda bu etkinlik çocukların hayal güçlerine doğrudan etki etmektedir. Bununla beraber okul öncesi çağında bu tür kitapların çocuklara okunması ilerleyen zamanlarda kitaplara olan düşkünlüğü artırmaktadır. Bu sevginin artması içinse doğru kitap seçiminin yapılması son derece önemlidir. Elif'in Uykusu Gelmiyor - İlk Okuma Kitabım eseri çocukları okuma alışkanlığı edinmesi açısından oldukça etkilidir. İnce detaylarla resmedilen çizimler çocuklar tarafından bu kitaba olan ilgiyi artırmaktadır. Bunun yanında dikkat çeken bir kapağa sahip olan eser, çocukların ilgisini çeken başka bir detay olarak yer alıyor. İş Bankası Yayınları Elif'in Uykusu Gelmiyor - İlk Okuma Kitabım masalsı özelliklere sahip olan eserlerde yer alan tüm özelliklere sahiptir. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basımı yapılan bu eser aynı zamanda uygun fiyatıyla dikkatleri çekmektedir.

Elif’in Uykusu Gelmiyor Eserinin İçeriği

Elif’in Uykusu Gelmiyor Eserinin İçeriği

Çocuklara yatmadan önce okutulan masal kitaplarının titizlikle seçilmesi son derece önemlidir. çocukların gelişiminde oldukça etkili bir konumda yer alan kitapların içeriği dikkatle seçilmesi gerekir. Bu kapsamda anne ve babaların bu hususa ağırlık vermesi gerekir. Elif'in Uykusu Gelmiyor - İlk Okuma Kitabım yorum alanında yer alan görüşler, eserin çocukların gelişiminde oldukça olumlu bir etkiye sahip olduğunu göstermektedir. Çocukların olası uyku sorununu nasıl çözüleceği eğlenceli bir şekilde anlatılmaktadır. Uyku sorunu çeken çocuklar için oldukça ideal bir seçenek olarak yer almaktadır. Birçok anne ve baba tarafından dikkatle izlenen uyku düzeni masal kitapları ile düzeltilebilmektedir. Sade anlatıma sahip olan bu eser aynı zamanda sıkıcı olmaması ile de çocuklar tarafından oldukça beğenilmektedir. Elif'in Uykusu Gelmiyor - İlk Okuma Kitabım fiyatı oldukça uygun bir şekilde kullanıcıların alımına sunulmaktadır.

Elif’in Uykusu Gelmiyor Fiyatı ve Yorumları

Elif’in Uykusu Gelmiyor Fiyatı ve Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basımı yapılan bu eserin boyutu normal ölçülerde müşterilere sunulmaktadır. Toplam sayfa sayısı 24 olan kitap, uyku sorunu çeken çocuklara anne ve babalar tarafından okutulmak üzere tercih edilen eserler arasında yer almaktadır. Sevilerek tercih edilen Elif'in Uykusu Gelmiyor - İlk Okuma Kitabım indirim dahilinde sahip olmak için Trendyol sitesine göz atabilirsiniz. Oldukça uygun bir fiyat ile satışa çıkarılan eser, çoğu kullanıcının dikkatini çekmektedir. Kaliteli ve güvenli alışverişin adresi olan Trendyol sitesi üzerinde yer alan arama filtresi kısmına Elif'in Uykusu Gelmiyor - İlk Okuma Kitabım satın al yazarak bu ürüne çok kısa bir sürede ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.