Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Ilk Okuma Kitabım Minik Elifin Tuvalet Eğitimi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (46)
450 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
74,85 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
74,95 TL
3 Al 2 Öde
Kurumsal Fatura
62 TL42 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Ilk Okuma Kitabım Minik Elifin Tuvalet Eğitimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Academy Satıcı Ünvanı: NİLDA YÖNETİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631072279900017 Vergi Kimlik Numarası: 6310722799
    Bu ürün Academy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlk Okuma Kitabım Minik Elifin Tuvalet Eğitimi

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sait Faik Abasıyanık
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Minik Elif'in Tuvalet Eğitimi

Minik Elif'in tuvalet eğitimi kitabı, çocuklara erken yaşta edinilmesi gereken tuvalet ihtiyacını giderme sürecine yardımcı olması için kullanıcılara sunulmaktadır. Bu kitap, ebeveynlere çocuklarının bu en hassas dönemlerinde eğitim için nasıl bir yol izlemesi gerektiğini hikayeleştirerek anlatmaktadır. Uygun yaşa gelen küçük yaştaki bireylerin bu konu ile ilgili soru işaretlerini gidermeyi amaçlamakatır.Küçük yaşta çocuk sahibi olan tüm ebeveynler için oldukça yararlı olan elifin tuvalet eğitimi kitabı, bu konuda fikir sahibi olmayan herkese yardımcı olmaktadır. Uygun anlatım dili ile son derece anlaşılır olacak şekilde yazılmıştır.

  • Tuvalet eğitimi almaya uygun yaşa gelen bireyler için üretilmiştir.
  • Ebeveynlerin çocuklarına doğru şekilde yol göstermesini sağlar.
  • Hikaye içeriği ve görselleriyle çocukların anne ve babalarıyla birlikte eğitim sürecini eğlenceli bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olur.

Minik Elif'in Tuvalet Eğitimi Kitabı Konusu ve Türü Nedir?

Minik Elif'in Tuvalet Eğitimi

Küçük yaştaki Elif’in uygun yaşa geldikten sonra alması gereken tuvalet eğitimini konu alan bu kitap, eğitici ve erken yaştaki çocuklar için kişisel gelişimini sağlayan hikaye türündedir. Hikaye akıcılığı ile birlikte bu konuda artık harekete geçmek isteyen ebeveyn ve çocukların başucu kitabı olmaya adaydır.İçerik özeti ise şu şekildedir. Elif artık büyüdüğü için çocuk bezi kullanmak istememektedir. Tuvalet ihtiyacının başka bir şekilde giderilmesi gerektiğinin farkındadır. Bir gün annesiyle birlikte alışverişteyken renkli benekleri olan bir lazımlık almıştır. Buna rağmen başlarda tuvalete yetişemediği için ufak kazalar yaşamaktadır. Bu süreçte annesi ve babası onu destekleyerek cesaret vermektedirler. Anne ve babasının tam desteğini alan Elif konuyla ilgili tüm cesaretini toplar ve artık ihtiyaç olduğunda doğru zamanda tuvaletini yapmaya başlar.

Tuvalet Eğitimi Kitabının Kalitesi ve Öğreticiliği Nasıl?

Birinci sınıf kağıt hamurdan üretilen Minik Elif'in tuvalet eğitimi kitabı, son derece kalitelidir. Çocukların hassas dönemlerindeki bu sürece uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır. İçerik detayları ve sade üslubu ile hem çocukların hem de ebeveynlerin hayatlarına olumlu etki edecek niteliktedir. Pedagoglar tarafından tüm küçük yaşta çocuğa sahip anne ve babalara tavsiye edilmektedir. Çocukların bu süreçte psikolojilerini bozmadan doğru şekilde eğitim almalarına olanak sağlamaktadır.Ebeveynleri tarafından okunan içerik uzman illüstratörler tarafından çizilen görselleri sayesinde çocukların kolaylıkla hikayeye dahil olmasını sağlamaktadır. Doğru anlatım diliyle çocukların bu hassas süreçten başarılı bir şekilde çıkmalarına yardımcı olmaktadır. Konuyla ilgili hiçbir bilgisi olmayan ebeveynler için bile oldukça anlaşılır bir şekilde yazılmıştır. Kısa süre içerisinde çocukların tuvalet eğitimi süreçlerini bitirip hayatlarına daha eğlenceli bir şekilde devam etmelerini sağlamaktadır.

Minik Elif'in Tuvalet Eğitimi Kitabı Hangi Yaş Dönemi İçin?

Tuvalet eğitimi konusu bireylerin gelecekte psikolojilerini etkileyecek nitelikte oldukça hassas bir konudur. Bu süreç içerisinde doğru eğitimin uygun şekilde çocuklara aktarılması sağlanmalıdır. Uzmanlar bu eğitime çocukların hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazır hissetmeleri sonrasında başlanması gerektiğini vurgulamaktadır. Bu uygunluk süresinin çocukların 18 ay ile 2,5 yaş arasında olduğu döneme tekabül etmektedir. Dolayısıyla bu kitap da bu yaş grubu çocuklar için uygun olmaktadır.Minik Elif'in tuvalet eğitimi kitabı bu süreç içerisinde çocuklar ve ebeveynler için yol gösterici nitelikte hazırlanmıştır. Minik Elif'in tuvalet eğitimi yorum konusunda bilgi almak için online alışveriş ürün sayfalarında bulunan kullanıcı yorumları incelenebilir. Bu sayede bu ürünü daha önce kullanmış olan gerçek kullanıcıların fikirleri kullanıcılara yol gösterici olmaktadır. Onlarca kategoride binlerce kaliteli ürünü bulabileceğiniz Trendyol üzerinden bu ürünü kolaylıkla hemen sipariş verebilirsiniz.