koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
48,51 TL
Kurumsal Fatura
74,95 TL
2. Ürüne %7 İndirim
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları İyi Yürekli Dev Memo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iykivar Satıcı Ünvanı: İYKİVAR GRUP REKLAM PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483102309700001 Vergi Kimlik Numarası: 4831023097
    Bu ürün iykivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 300 adet sipariş verilebilir. 300 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İyi Yürekli Dev Memo

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Daniel Defoe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Iyi Yürekli Dev Memo - İş Bankası Kültür Yayınları

Hikayeler ve masallar çocukların gelişimlerine katkı sağlayan kitap türleridir. Anlatımın kolay ve akıcı bir şekilde olması, kelimelerin özenle seçilmesi çocukların kitaplara olan tutkusunu artırır. İyi Yürekli Dev Memo kitabı, işlenen konunun önemi ile kendini öne çıkarır. Ebeveynler tarafından keyifle okunan ve özet şeklinde de anlatılan kitabın konusu oldukça güzeldir. Hikayeden etkilenen çocuklar, önemli dersler alarak hayatlarına devam eder. Bunun gibi hikayelerin önemli noktası, çocukların ilerleyen süreçte çok daha başarılı ve güzel bir yaşam sürmesine katkı sağlamasıdır. Şehirde yaşayan ve her şeyden büyük olan bir devin yaşam serüvenini ve güzel davranışlarını konu edinen kitap, ilginç bir şekilde devam eder. Kitabın içeriği hakkında detaylı bilgi için İyi Yürekli Dev Memo yorum bölümüne göz atabilir ve diğer ebeveynlerin memnuniyet içeren duygularını yakından inceleyebilirsiniz.

  • Örnek davranışlar için teşvik
  • Akıcı bir konu bütünlüğü
  • Öğüt verici içerikler

İyi Yürekli Dev Memo ile Eğlenirken Öğrenen Çocuklar

İyi Yürekli Dev Memo ile Eğlenirken Öğrenen Çocuklar

Yayınevi tarafından çocukların beğenisine sunulan ve öğretici bir kitap niteliği taşıyan İş Bankası Kültür Yayınları İyi Yürekli Dev Memo hikayesi, yardımseverlik başta olmak üzere birçok konuyu ele alır. Çocukların hikaye ile desteklenerek alacağı öğütler akılda kalıcı özellik gösterir. Yardıma ihtiyacı olan kişilere destek olunması ve onların problemlerine çözüm sunulması gibi detayları içeren hikaye, tüm bireyler için öğüt verici özelliktedir. Dev, yeni kıyafetlerin tümünü arkadaşları ile paylaştıktan sonra bütün teşekkürleri hak eder. Arkadaşları dev için sürpriz partiler hazırlayarak onu onurlandırır. Karşılık beklemeden yaptığı tüm iyiliklerin sonucunda dev, büyük bir sürprizle karşılaşır. Cömert olduğu ve iyilik yaptığı için tüm hayvanlar onu sever. Kitabın çizimleri henüz okuma bilmeyen çocuklar için dikkat çekicidir. İçeriğinde yer alan tekerlemeler ise oldukça eğlencelidir.

Paylaşımcı Dev Memo'nun Örnek Davranışları

Paylaşımcı Dev Memo'nun Örnek Davranışları

Dev Memo, kendine yeni kıyafetler almaya karar verdiği anda bunu gerçekleştirir. Fakat geri dönüş esnasında yolda karşılaştığı birçok arkadaşının da bu tür kıyafetlere ihtiyacı olduğunu görür. Kendi de bu kıyafetlere yeni kavuşmuş olduğu halde aldıklarını arkadaşlarıyla paylaşmak ister. Her birinin ne ihtiyacı varsa üzerindeki kıyafetlerden bunları karşılar. Öğüt verici özelliği ile öne çıkan Kültür Yayınları İyi Yürekli Dev Memo kitabı, çocukların ilgi ile takip ettiği bir konuyu ele alır. Merak uyandırıcı etkisi sayesinde hikayenin sonu tüm çocuklar tarafından merak edilir. 3-6 yaş grubu çocuklar için ebeveynlerin anlatımı ile sunulan kitapta hayata dair çıkarılması gereken pek çok önemli ders bulunur. Yardım konusunun işlendiği masalda severek kullanılan ve yeni olan ürünler söz konusu olsa bile, başkalarının ihtiyacı olduğu zaman bunları onlarla paylaşmak gerektiği anlatılır.

Yardımseverliği Konu Alan İyi Yürekli Dev Memo Kitabı

Yardımseverliği Konu Alan İyi Yürekli Dev Memo Kitabı

Dış görünüşe verilen önem oldukça fazla olsa da kişilerin iç dünyasındaki güzellik çok daha önemlidir. Dış görünümünü düzeltmeye çalışan, pis ve pasaklı görünümüne son vermeye çalışan dev, farklı bir sürprizle karşılaşır. Yolda karşılaştığı arkadaşlarının bir şeylere ihtiyacı olması onun karşılık beklemeden yardım etmesine neden olur. İş Bankası İyi Yürekli Dev Memo serisinde karşılıksız yapılan iyilikler konu edinilir. Güzel bir görünümden ziyade, güzel ve iyi bir kalbe sahip olmanın önemi vurgulanır. Küçük yaşlarda çocuklara aşılanmaya çalışılan bu güzel düşünceler, onların ilerleyen yaşlarda nasıl bireyler olmaları gerektiğine dikkat çeker. İçinde bulunan tekerlemeler, çocukların farklı bakış açısına sahip olmasına katkı sağlar. Kitapta devin yardımda bulunduğu hayvanların yapmış olduğu teşekkürlere de yer verilmesi çocukların küçük yaşta şükran duygusunu öğrenmesine yardımcı olur. Siz de bu güzel seriyi Trendyol’dan edinebilir ve çocuğunuzun Memo’yla tanışmasına imkan tanıyabilirsiniz.