Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Iş Bankası Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set Stefan Zweıg-jules Verne-wells

575 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Iş Bankası Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set Stefan Zweıg-jules Verne-wells

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aren Hobi Market Satıcı Ünvanı: FAİK AKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0120116023
    Bu ürün Aren Hobi Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GENÇ KİTAP

Ürün Özellikleri

  • Yazar Stefan Zweig
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları İş Bankası Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set Stefan Zweig-Jules Verne-Wells

Kitaplar, yaratıcı düşünme becerisini geliştiren araçlar olarak sıklıkla tercih edilir. Size farklı düşünme yolları sunar. Kitaplar içerikleri ile yeni bilgiler edinmenize ve farklı deneyimler yaşamanıza yardımcı olur. İş Bankası Kültür Yayınları İş Bankası Modern Klasikler dizisi 20 kitap set Stefan Zweig - Jules Verne - Wells kitabı hayal dünyanızı geliştiren içerikleri ile size farklı bir deneyim yaşatır. İçerisinde yer alan 20 kitap ile farklı dünyalara yolculuğa çıkmanıza yardımcı olur. Bu set, edebi özellikler taşıyan farklı kitaplardan oluşur. Bu yönü ile edebiyat dünyasında önemli bir yer edinir. Modern Klasikler dizisi sürükleyici anlatımı ile size farklı dünyaların kapılarını açar. Siz de bu kitap setini tercih ederek keyifli ve eğitici bir yolculuğun kapılarını aralayabilirsiniz.

  • Klasik eserler
  • 20 kitaplık set
  • Modern klasikler

Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set İçeriği

Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set İçeriği

İş Bankası Modern Klasikler dizisi zengin içeriği ile size sunulur. Modern Klasikler dizisi içerisinde birden fazla kitap yer alır. 20 kitaptan oluşan bu set, hayal dünyanızda geniş bir pencere açar. Set içerisinde yer alan Korku, Bir Çöküşün Öyküsü, Zacharius Usta, Zaman Makinesi, Dönüşüm gibi eserler klasik haline gelir. Edebi özellikler yönünden sürükleyici anlatım içerir. Beyaz Diş, Benim Üniversitelerim, Karanlığın Yüreği, Sineklerin Tanrısı, Otomatik Portakal, Ermiş sahip olduğu üslubuyla saygı uyandırır. Farklı gözle bakma becerisinin gelişiminde katkı sağlar. Köpek Kalbi, Dr. Jekyll İle Bay Hyde, Altıncı Koğuş, Kassandra, Altın Gözde Yansımalar, Kızıl Kahkaha, Şeytan Tozu ise eserlerinde edebi yönden zengin ve anlaşılır dil kullanır. Her okuyucunun anlayacağı şekilde hazırlanır. Homeros’un Kızı, Muhteşem Gatsby eserleri de okuyucular tarafından oldukça beğeni toplar.

Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set Avantajları

Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set Avantajları

Kitaplar, içerisinde bulundurduğu olay örgüsüne sizi çeker. Kitap okurken kendinizi orada yaşıyor gibi hissedersiniz. Empati becerinizi geliştirir. Bu dizi, her gencin okuması gereken içerikler bulundurur. 20 farklı kitap ile size 20 farklı dünya sunar. Bu sette bulunan eserler çocuklarınız, gençler ve yetişkinler için okunması gerekenler listesinde yer alır. İş Bankası Kültür Yayınları Modern Klasikler dizisi çocuklarınıza farklı bakış açıları ve çok yönlü düşünme becerisi kazandırır. Size farklı hayatların kapılarını aralar. Çocuklarınızı Modern Klasikler dizisi ile tanıştırmanız onların kültürel düzeyinde artış meydana getirir. Çocuklarınızın genel kültürleri yükselir. Modern Klasikler dizisi, birden çok eseri ile farklı yazarlar tanımanızı sağlar. Her kitabın yazarını eseri okudukça tanıyabilirsiniz. Yazarlar yazdığı eserlere kendi hayatından da parçalar koyarak eserleri dikkat çekici hale getirir.

Uygun Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set Fiyatı ve Yorumları

Uygun Modern Klasikler Dizisi 20 Kitap Set Fiyatı ve Yorumları

Bu set, edebiyat dünyasında önemli yere sahip olması ile bilinir. Sette yer alan 20 kitap da edebiyat dünyasında edebi özellik taşımasıyla önemli bir yer edinir. Başarılar ile dolu bu eserler klasik eser olarak adlandırılır. Modern Klasikler dizisinin ele aldığı anlatım yolu, eserlerinde yansıttığı duygular ve duyguların anlatılma metodu okuyucular tarafından beğeni toplar. İş Bankası Kültür Yayınları İş Bankası Modern Klasikler dizisi 20 kitap set Stefan Zweig - Jules Verne - Wells fiyatı setin özelliklerine göre belirlenir. Fiyat bilgisine ulaşabilir ve inceleme yapabilirsiniz. Bu sete sahip olarak kültürel dünyanıza katkı sunabilirsiniz. İş Bankası Kültür Yayınları İş Bankası Modern Klasikler dizisi 20 kitap set Stefan Zweig - Jules Verne - Wells yorumları bölümünü de inceleyebilirsiniz. Siz de bu sürükleyici sete Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.