153,85 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Şehir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hareketli Şehir Rebecca Finn / İş Bankası Yayınları Basım Yılı: 2017
  • Sayfa Sayısı: 12
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 15 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9789944887779
  • Yazar: Rebecca Finn
  • Çevirmen: Nevin Avan Özdemir
  • Hareketli Kitaplar çocukların boyut algılarını el göz koordinasyonlarını ve çevreyle bağlantı kurma yeteneklerini geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Çocuğunuzun elinden düşürmeyeceği Hareketli Kitaplar serisi hem çok eğlenceli hem de çok dayanıklı.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Rebecca Finn
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hareketli Şehir Kitabı İş Bankası Kültür Yayınları

İş Bankası Kültür Yayınları - Hareketli Şehir çocukların boyut algısı kazanarak, el ve göz koordinasyonlarını geliştirmesine yardımcı olur. Çevreyle bağlantı kurma yeteneklerini güçlendirmesine yardım eder. Orijinal ve kaliteli malzemeden dizayn edilmiş olup uzun süre yırtılmadan, deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. Çocukların gelişimi için hazırlanan bu kitap, eğitici içerikleri sebebiyle ebeveynlerin tercihi olur.

 
  • Çocukların gelişimi için
  • Eğitici içerik
  • Kaliteli malzeme

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Şehir Özellikleri

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Şehir Özellikleri

Rebecca Finn - Hareketli Şehir çocukların ilgisine hitap edebilen sayfa kalitesi ve rahat kullanımı ile ön plana çıkar. Oldukça renkli bir eserdir. Çocukların öğrenme ve algılama becerilerini geliştirerek çeşitli konular hakkında farklı bilgiler edinmelerine olanak sağlar. Okuma ve yazma becerilerini geliştiren renkli ve özel kitap serisi arasında yer alır. Çocukların küçük yaşlardan itibaren kitap okuma bilinci kazanmalarına, eğitim hayatında başarılı olabilmelerine yardım eden bu eser, anlama ve bilgileri saklama konusunda yeteneklerini geliştirir. Çocukların küçük yaşlarda beceri kazanmalarına olanak sağlayarak, gelişimlerini destekleyebilen oldukça eğitici bir üründür. Okul öncesi yaş grupları için ideal olup farklı renk ve baskı kalitesiyle beğeni toplar. Çocukların eğlenerek yeni şeyler öğrenebilecekleri hayata dair bilimsel gerçeklerle kolayca kavrayabilecek düzeyde olan geliştirici bir kaynaktır. Öğretici içeriklerinin yanı sıra edebiyatla ilgili bilgi kazandıran bu eser, çocukların bilişsel seviyesi göz önünde bulundurularak özel olarak dizayn edilir. Çocukların öğrenirken keyifli anlar yaşayabilecekleri edebiyata dair güzel bir deneyim kazanabilecekleri eğitici eserlerin başında gelir.

 

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Şehir Konusu

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Şehir Konusu

İş Bankası Kültür Yayınları - Hareketli Şehir konusu şehir yaşantısını hareketli ve eğitici bir dille anlatan etkileyici bir kitaptır. Okul öncesi yaş grubunda yer alan çocukların bilişsel gelişimine katkıda bulunabilir. Pek çok uzmanın tavsiye ettiği eğitim araçlarından bir tanesidir. Sözcük, harf ve rakam gibi temel değerlerin yer aldığı eserde çocuğunuz okuma becerisi kazanarak oldukça öz güvenli ve başarılı bir konuma gelebilir. 0 - 3 yaş çocuklar için ideal olup yüksek sayfa, baskı kalitesi ve öğretici yapısıyla oldukça ilgi görür. Küçük çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmasına öncülük eder. Çocukların el koordinasyonlarının yanı sıra boyut algısını öğrenmelerine olanak sağlar. Çeşitli yeteneklerini geliştirebileceği şehir ve toplum hayatına dair her unsuru içeren bir kitaptır. Taşıt, ağaç, ev, gökkuşağı, hava, bulut, arkadaş, çocuk ve araba gibi pek çok kavramı renkli tasarımlarıyla analiz etmelerine yardımcı olur. Çocukların çevreyle bağlantı kurma yeteneklerini geliştiren özel bir eserdir.

 

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Şehir Fiyatı

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Şehir Fiyatı

Çocuğunuz sosyal hayatı algılarken çevresiyle olumlu bağlar geliştirerek zihinsel yapılarını ve çeşitli becerilerini kolaylıkla geliştirebilir. Hareketli Şehir, çocukların eğlenceli vakit geçirmelerine olanak sağlayan bir kitaptır. Odaklanma süresini artıran, geliştirici bu eser, editör onayı alarak beğeniye sunulur. Çocuğunuz küçük yaşta olmasına rağmen kavramları kısa sürede kolayca tanıyarak bilinçli ve faydalı bir edebiyat deneyimi kazanır. Çocuğunuzun hevesini artırarak kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına öncülük eden sayı, mevsim, hayvanlar, taşıtlar, sebze ve meyve gibi pek çok konuda kelime haznelerini geliştirebilecekleri bu kitap okurlardan tam not alır. Çocukların bilişsel seviyelerine uygun dizayn edilmiş olup ilgi ve odaklarına hitap edebilir. Renkli, baskılı tasarımları, özel içeriği ile oldukça ilgi görür. İş Bankası Kültür Yayınları - Hareketli Şehir yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek çocukların gelişimleri için oldukça önem taşıyan, zihinsel açıdan beceri kazandıran bu kitabı inceleyebilirsiniz. İş Bankası Kültür Yayınları - Hareketli Şehir fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.