İrem Yayıncılık Yds Test Attack Soru Bankası

112,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
112,20 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL

Ürün Bilgileri

İrem Yayıncılık Yds Test Attack Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKARA YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: BAŞKENT ANKARA YAYINCILIK EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0148066147200001 Vergi Kimlik Numarası: 1480661472
    Bu ürün ANKARA YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İrem Yayıncılık YDS Test Attack Soru Bankası Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İrem Yayıncılık YDS Test Attack Soru Bankası

YDS her yıl ÖSYM tarafından yılın belli dönemlerinde üç kez tekrar edilen, kamu personeli, akademik personel ve lisansüstü öğrenci alımı için kurumlarca talep edilebilen bir yabancı dil sınavıdır. Yabancı dil sınavından alınan puan bazı sektörlerde verilen dil tazminatı imkanından yararlanmak için de gereklidir. Yabancı dil seviyesinin tespiti için yapılan sınav sadece YDS değildir. Bu amaçla ÖSYM geçiş dönemlerinde YÖKDİL adında benzer bir sınav da yapar. Her yıl yüz binlerce öğrencinin katıldığı bu sınavlar büyük bir hazırlık gerektirir. Her yıl yüz binlerce öğrencinin katıldığı bu sınava hazırlık ciddi bir emek ve zaman alır. Dil sınavında yardımcı olacak ve çeşitli dilleri hedefleyen, kapsamlı konu analizi sayesinde hazırlanan soruları ile İrem Yayıncılık YDS Test Attack Soru Bankası kitaplarını düzenli çalışma programına dahil edebilirsiniz.

  • Tüm gramer konuları
  • Tüm soru tipleri
  • Tüm soruların sesli çözümleri

YDS ve YÖKDİL Sınavlarına Nasıl Hazırlanılır?

YDS ve YÖKDİL Sınavlarına Nasıl Hazırlanılır?

YDS ve YÖKDİL gibi ÖSYM tarafından bilgi birikimini ölçmek amacıyla hazırlanan sorular dil becerisinden daha çok düzenli bir çalışma ve test tekniklerinin doğru kullanılmasını gerektirir. Öğrenme yetkinliği bireysel olarak gelişmiş adaylar iyi bir hazırlık ve test kitabı tercih ederek evde hazırlık da yapabilir. İçerik olarak kapsamlı bir şekilde hazırlanan ve YDS’deki tüm konulara yer verilen Test Attack İrem Yayıncılık iyi bir kaynaktır. Gramer konularının tek tek ele alındığı kitap YDS konularına temelden başlayarak uygun şekilde ilerleyip devam eder. Soruların sesli çözümlerine de ulaşabileceğiniz kitapta, İrem Yayıncılık test attack yorumları incelendiğinde bu özelliğinin kullanıcılar tarafından en çok sevilen yönü olduğu görülür. Ayrıca soruların yanıtlarına web sitesi üzerinden erişebilir ve bu sayede kendinizi kolay bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

YDS Hazırlığında Kullanılabilecek Kaynaklar

YDS Hazırlığında Kullanılabilecek Kaynaklar

Yabancı dil sınavlarına hazırlık yaparken doğru ve güvenilir kaynağa erişebilmek önemlidir. Yabancı dil alt yapısına bağlı olarak yapılacak hazırlık uygulamaları doğru kaynaklarla desteklenmelidir. Tercih yaparken alınan dil eğitimi ve seviyesi göz önünde bulundurulmalıdır. YDS için alt yapı yeterince iyiyse, üniversite ya da bir dil kursunda daha önceden eğitim alındıysa eksiklikler tayin edilerek ihtiyaçlar doğrultusunda bir kitap seçimi yapılabilir. Yabancı dil alt yapınız hiç yoksa kitap tercihiniz buna yönelik olmalıdır. Sıfırdan başlayacak olan adaylar için temel gramer yapıların öğrenilebileceği kitaplar önerilir. Belli bir temele sahip sınav adayları ise gramer bilgilerini geliştirerek paragraf çözümlemelerinde bu bilgilerini kullanabilir ve test kitaplarından istifade edebilir. İrem Yayıncılık YDS Soru Bankası fiyat skalasının çeşitliliği ve ürün yelpazesinin genişliği ile YDS hazırlığında oldukça yoğun bir şekilde tercih edilir.

İrem Yayıncılık YDS Test Attack Soru Bankası

İrem Yayıncılık YDS Test Attack Soru Bankası

YDS ve benzeri sınavlar lisansüstü eğitimine devam etmek isteyen öğrenci seçimi, kamu personeli veya özel sektör dil tazminatı hak kazanımı ya da Kamu Personeli Seçme Sınavı hesaplamasının gerekli olduğu durumlarda kullanılır ve pek çok insan için oldukça büyük bir önem taşır. YDS soru bankası ürünleri hazırlık aşaması için çok önemlidir. Çoktan seçmeli soru tarzının hakim olduğu sınava hazırlık aşaması iyi bir strateji gerektirir. Bu sınavda adaylar kaynak seçerken konu anlatımlarının kapsamına, soruların çözümüne, soru çeşitliliğine ve kelime öğrenmeye kadar pek çok şeye dikkat ederek tercihini yapar. YDS geniş bir dil çeşitliliğine sahip olsa da adaylar tarafından ağırlıklı olarak İngilizce tercih edilir. Rekabetin fazla olduğu bu ortamda kaynak seçimi büyük önem kazanır. Kapsamlı soru tipi ve gramer konuları, geniş kelime çeşitliliği ve stratejik soru çözümleme yöntemleri ile İrem yayıncılık YDS soru bankası yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Test attack YDS fiyatlarına kolaylıkla erişebilir ve vakit kaybetmeden rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.