iplay Sızdırmaz Eva Cırtlı Bebek Önlük Seti 5 Adet /

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

iplay Sızdırmaz Eva Cırtlı Bebek Önlük Seti 5 Adet /

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • i Play Su Geçirmez EVA Kumaş Cırtlı Bebek Mama Önlüğü, 5'li Paket - Ense kısmından cırtlı, ön kısmında cepli ve büyük bebeklere uygun ekstra uzunluktadır. - EVA, yumuşak kumaş olup
  • AZO ve PVC içermez. - Sıvı geçirmez ve sızdırmaz. - Hafif ve yumuşak ince kumaş yapısı - Formaldehyde içermez 12-24 ay Ebat: 26.7 x 27 cm i Play ile Amerika'da ve dünyada birçok anne artık bebeğini güneşten bilinçli bir şekilde korumaktadır. Özellikle geniş çeperli, kulak ve ense korumalı şapkalar tercih edilmektedir. Devamlı hareket halinde olan bu sevimli yaramazları güneşten korumanın en kolay ve sağlıklı yolu harika dizaynları ile Sun T-shirtler ve şapkalar olacaktır. Lütfen siz de miniğinizi doğru tedbir alarak bu nefis güneşten ve denizden faydalanmasını güvenle sağlayınız. Oldukça renkli ve seçkin ürün gamları ile bu yaz ürünlerine bayılacaksınız, çoğu güneş korumalı şapka, t-shirtler ve sızdırmaz mayolar birbirleri ile kombine edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Su Geçirmez
Geri Bildirim Ver