Ipg Ekran Koruyucu Apple Watch Series 6 44 mm Uyumlu 2 Adet

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ipg Ekran Koruyucu Apple Watch Series 6 44 mm Uyumlu 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SERPORT IPG Satıcı Ünvanı: SENA HAKAN SERVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3095257038200015 Vergi Kimlik Numarası: 7640067271
    Bu ürün SERPORT IPG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple Watch uyumlu olan IPG ekran koruyucu, 44 mm boyutuna sahiptir. Havacılık ve sanayi sektöründe kullanılan IPG teknolojisi, filmin dirençli olmasını sağlar.
  • IPG teknolojili Apple Watch ekran koruyucu 44 mm modeli sayesinde akıllı saatler çiziklerden ve darbelerden korunur.
  • Apple Watch 6 44 mm ekran koruyucu, kolay uygulanır ve zaman içerisinde atma sorunu yaşanmaz. Kalın doku hissi bırakmayan tasarım, hologramlı yapıya sahiptir ve dokunmatik işlevini kısıtlamadan yumuşak bir kullanım sunar
  • Ekstra ince forma sahip olan ekran koruyucu, Apple akıllı saatlerin kıvrım ve köşelerine uygun olarak tasarlanır. Bu sayede kusursuz bir eşleşme ortaya çıkar.
Geri Bildirim Ver

Ipg Apple Watch Series 6 44 mm Ekran Koruyucu (2 Adet) Mucize Koruma Ipg 2215

Günün her vaktinde akıllı saatinizi kullanabilirsiniz. Hem mesajları okumak, hem görüşme yapmak hem de günlük kalori ölçmek için akıllı saatler kolaylıkla kullanılabilir. Akıllı saat kullanırken dikkat edilmesi gereken konulardan birisi çiziklerdir. Beklenmedik bir anda kolunuz bir yere çarptığında saatinizin ekranı çizilebilir ya da hasar görebilir. Bu gibi durumlara karşı saatinizi korumanız için uyumlu bir kılıf ya da şeffaf koruyucu kullanılması önerilir. Ipg Apple Watch Series 6 44mm ekran koruyucu (2 Adet) ile birlikte saatinizi kullanırken çizik gibi durumlardan saati koruyabilirsiniz. En ufak bir çizik bile sürekli saate bakan kişiler için olumsuz bir hissiyat uyandırabilir. Bu koruyucular sayesinde saati çiziklerden korur ve parlak bir görüntü sağlar.

  • 44mm Apple watch ile uyumlu
  • Bir pakette 2 adet ekran koruyucusu
  • İnce yapı

Ipg Apple Watch Series 6 Ekran Koruyucu ile Parlak Ekranlar

Ipg Apple Watch Series 6 Ekran Koruyucu ile Parlak Ekranlar

Özellikle spor yapan insanlar, gün içerisinde sıklıkla akıllı saatlerini kullanma gereği hisseder. Spor sırasında arama yaparken, müzik dinlerken ya da anlık kalori ölçümü yaparken kolunuzu çevirip akıllı saatinizi kontrol edebilirsiniz. Spor sırasında yapılan bu ani hareketler akıllı saatinizin isteğiniz dışında zarar görmesine neden olabilir. Apple Watch Series 6 44 mm ekran koruyucu bu gibi ani hareketlerde saat yüzeyinin korunmasına yardımcı olur. İnce yapısı sayesinde günlük kullanım ekstra bir katman var gibi bir görüntü oluşturmaz. Ipg Apple Watch Series 6 44 mm koruyucu modeli cihaz üzerine kolayca uygulanabilir. Bu ürün ani çizilmelerini önlediği gibi, parmak ya da makyaj izi bırakmayarak üst seviye kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca cihazda önceden var olan çiziklerin de görünmesini engeller. Böylece günün her saatinde gönül rahatlığı ile saatinizi kullanabilirsiniz.

Ipg Apple Watch Series 6 Ekran Koruyucu Uygulama Adımları

Ipg Apple Watch Series 6 Ekran Koruyucu Uygulama Adımları

Şeffaf koruyucu tercihi sırasında göz önüne alınması gereken bazı kriterler vardır. Kriterlerden ilki bu koruyucunun akıllı saate uygulanmasıdır. Apple Watch ekran koruyucu 44 mm çapındaki saatler için özel üretilir. Şeffaf koruyucuyu saate takmadan önce bir kap içine iki damla bulaşık deterjanı sıkarak karıştırın. Ardından kapalı durumda olan akıllı saatin ekranının toz kalmayacak şekilde temizleyin. Elinizi de yıkadıktan sonra Apple Watch 6 44mm ekran koruyucu modelini jelatininden ayırın. Ürünü ayırırken ekran koruyucusunu hazırladığınız suda ıslatmanız önerilir. Böylece üzerinden parmak izi ya da toz kalmaması amaçlanır. Ardından ayrılan koruyucuyu akıllı saatin camının üzerine hafifçe serin. Paket içerisinden çıkan kart ve mendil yardımı ile ekran koruyucu ve cihaz arasında kalan suyu çıkarın. Uygulamadan sonra cihazın ekranına 2-3 saat kadar dokunmayın. Ardından saatinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Apple Watch Series 6 44 mm Ekran Koruyucu Fiyatları

Apple Watch Series 6 44 mm Ekran Koruyucu Fiyatları

Akıllı saatiniz için cam koruyucusu seçimi yaparken diğer müşterilerin yorumlarını da araştırabilirsiniz. Böylece saatiniz için en kullanışlı ekran koruyucusunu kolaylıkla seçebilirsiniz. Bu tarz koruyucularda ekran boyutu ve uyumu oldukça önemlidir. Bu ürün 44mm özelliğindeki boyutlara sahip Apple akıllı saatler için üretilir. Parlak şeffaf yapısı sayesinde saatinizde yokmuş hissi uyandırır ve kolay kullanım sağlar. Ayrıca bir paket içerisinde iki adet akıllı saat ekran koruyucusu yer alır. Ipg Apple Watch Series 6 44mm ekran koruyucu (2 Adet) fiyatları da birçok kişi tarafından merak edilir. Her ürün akıllı saatinizde istediğiniz gibi durmayabilir. Bu yüzden ince yapısı ile kullanım kolaylığı sağlayan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Seçiminizi yaparken özellikleri ve fiyat bilgisini Trendyol üzerinden görüntüleyebilir ve kolaylıkla bu ürün için sipariş oluşturabilirsiniz.