9
Kulak Çubuğu kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

İpek 200'lü Kulak Çubuğu

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
60,63 TL
Kurumsal Fatura
63,90 TL
Kurumsal Fatura
69,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İpek 200'lü Kulak Çubuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cebbar Danışmanlık Satıcı Ünvanı: ŞERİF CEBBAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2030032432
    Bu ürün Cebbar Danışmanlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 200'lü Kulak Çubuğu
Geri Bildirim Ver

İpek 200'lü Kulak Çubuğu

Ahşap, rulo kağıt veya plastik kullanılarak üretilen bir eşya olan kulak çubuğu, farklı amaçlar için kullanılabilen bir malzemedir. İki ucu pamuk olan bu ürün sıklıkla kulak temizliği için kullanılsa da ulaşamadığınız küçük yerleri temizlemek için de tercih edilebilir. İpek 200'lü kulak çubuğu %100 saf pamuk kullanılarak üretilmesi ile öne çıkar. Özel kutusunda müşterilere hijyenik bir şekilde sunulur. Kişisel bakım insanların kendilerini temiz ve iyi hissetmesi için oldukça önemlidir. Doğallığı ve yumuşak dokusu ile kişisel bakımınızda önemli bir yeri olan İpek kulak çubuğu vazgeçilmeziniz haline gelir. Bu ürün, yumuşak ve hassas dokunuşlarla özenli bir şekilde dış kulağınızın temizlenmesine yardımcı olur. Siz de bu ürün sayesinde özenli ve yumuşak dokunuşu yakalayabilirsiniz.

  • Doğal ve yumuşak
  • %100 saf pamuk doku
  • Farklı kullanım alanları

Doğal ve Yumuşak Yapısı ile İpek Kulak Çubuğu

Doğal ve Yumuşak Yapısı ile İpek Kulak Çubuğu

Sık kullandığınız eşyaların üretildiği malzemeler oldukça önemlidir. İpek kulak çubuğu doğal saf pamuktan üretilir. Bu eşyalar kişisel temizlik alanında, özellikle kulak kepçesinde bulunan kıvrımların temizliği için kullanılır. Ürün kulak iç kısmının değil daha çok dış kısmının temizliğini hedefler. İpek, ürettiği bu kaliteli ürünün doğal ve yumuşak dokusu ile size nazik bir temizlik sunar. Vücudunuza hassas ve özenli yaklaşan bu ürün ile kişisel bakımınıza önem verebilirsiniz. Müşteriler kullandığı ürünler hakkındaki fikirlerini yorumlar kısmında belirtir. Siz de bu kısımdan yararlanarak alacağınız ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. İpek kulak çubuğu yorumlarında müşteriler ürünün kullanım kalitesi ve kullanım yerleri hakkında bilgi verebilirler. Bu ürün kaliteli ve kullanışlı yapısı ile memnuniyet sağlar. Siz de bu ürüne kolaylıkla ulaşarak ihtiyacınız olan alanlarda kullanım sağlayabilirsiniz.

Farklı Kullanım Alanları İle İpek Kulak Çubuğu

Farklı Kullanım Alanları İle İpek Kulak Çubuğu

Sanıldığının aksine kulak temizleme çubukları sadece kulak temizliğinde kullanılmaz. Birçok alanda yardımınıza yetişen bu ürün size kolaylık sağlar. Bu farklı kullanım alanlarına örnek olarak klavye temizliği verilebilir. Klavyelerin arasına giren toz ve kirleri temizlemek kimi zaman zordur. Bu alanlar dar ve hassastır. Bu yüzden İpek kulak temizleme çubuğu 200’lü bu tarz alanların temizliğinde kullanılabilir. Bazen ulaşılması zor alanlarda kir ve küf oluşumu gözlenir. Bu ürünler bu tarz yerleri temizlemek amacıyla da kullanılır. Bunun için pamuk kısımları çamaşır suyuna batırılarak bir süre problemli bölgede bekletilir. Daha sonra ılık su ile bölge temizlenir. Aynı zamanda hassas eşyaların temizliğinde de kulak çubukları kullanılabilir. Bu eşyalara mücevherler örnek gösterilebilir. Siz de özel eşyalarınız olan mücevherleri yumuşak dokulu kulak çubukları ile hassas bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Avantajlı İpek 200’ lü Kulak Çubuğu Fiyatları

Avantajlı İpek 200’ lü Kulak Çubuğu Fiyatları

Bazı küçük eşyalar, hayatta birçok alanda kullanım kolaylığı sağlar. Bu şeylerden biri de kulak çubukları olarak karşınıza çıkar. Bu ürünleri hayatınızda küçük pratik çözümler üretirken kullanabilirsiniz. Örneğin büyük parfüm şişesini çantanızda taşımak yerine bu ürünün pamuk kısmını parfümleyip kilitli bir poşette çantanıza koyarak ihtiyacınız olan durumlarda bileklerinize sürebilirsiniz. Ayrıca bu ürün çocuklarınız ile pamuklu tasarımlar yaparken de kullanılır. Boyama aktivitelerinde aplikatör ihtiyacında da kullanılabilen bu ürünü, daha birçok alanda pratik bir çözüm olarak kullanabilirsiniz. Makyaj temizliğinde ve bölgesel bakım uygulamalarında kullanmanız da mümkündür. Yüzünüzdeki hassas bölgelerin temizlenmesi böylece daha kolay olur. İpek 200'lü kulak çubuğu fiyatı her bütçeye uygundur. Bu yüzden bu fonksiyonel ürüne ulaşmanız kolaydır. Siz de Trendyol’un efsane fırsatlarını takip ederek ekonomik şekilde bu ürünü satın alabilirsiniz.