İpek Değirmen 5 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İpek Değirmen 5 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İpek Değirmen Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4910583394600013 Vergi Kimlik Numarası: 1000056025
    Bu ürün İpek Değirmen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nohut unu gluten içermez. Bu nedenle, gluten tüketmemesi gereken çölyak hastaları tarafından sıklıkla kullanılır.Çölyak hastaları, gluten içeren buğday unlarının yerine nohut ununu tercih edebilmektedirler.Nohut ununun besin değeri de oldukça yüksektir.100 gram nohut unu 386,9 kalori içerir.Demir, kalsiyum, magnezyum ve potasyum minerallerini bol miktarda içerir.Bunun yanında A ve B6 vitamini de barındırmaktadır.Ayrıca iyi bir lif kaynağı olan nohut unu, protein bakımından da zengin bir besindir.Besin değeri yüksek bir bakliyat olan nohutun unu da insan sağlığına yararlı birçok farklı özelliğe sahiptir.
Geri Bildirim Ver

İpek Değirmen 5 kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu

Nohut gluten içermeyen bir bitkidir. Bu sebeple bu bitki ve bitkiden elde edilen un çölyak hastaları için büyük önem taşır. Bu hastalar tarafından buğday unu yerinde nohut unu tercih edilir. İpek Değirmen 5 kg glutensiz nohut unu doğal katkısız raporlu bu amaçla ve doğal şekilde üretilen eşsiz bir ürün niteliği taşır. İçerisinde bulunan bol miktarda lif katkısı sindirim sistemini iyi şekilde düzenlemeye yardımcı olur. Bu da metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar. İçerisinde dışarıdan katılan sağlığa zararlı etken maddeler bulundurmaz. Bu sebeple sağlık için oldukça ideal bir üründür. Kalori bakımından buğday unundan avantajlıdır. Diyetlerde rahatlıkla kullanılabilen sağlığa dost bir üründür. Sağlıklı bir un arayışındaysanız bu ürünü tercihiniz için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Yoğun besin lifi kaynağı
  • Çölyak hastaları için ideal
  • Sağlığa dost

Oldukça Sağlıklı İpek Değirmen Nohut Unu Özellikleri

Oldukça Sağlıklı İpek Değirmen Nohut Unu Özellikleri

Nohut unu gluten içermediği için çölyak hastaları için çok önemlidir. Buğday unu kullanmak bu hastalar için tehlikeli sonuçlar doğurabilir. İpek Değirmen nohut unu bu sebeple çölyak hastaları için doğal şekilde ve büyük bir titizlikle üretilir. İçerisinde bulunan yoğun besin lifi takviyesi sayesinde vücuda ihtiyaç duyduğu besin ögelerini kolaylıkla verir. Bu besin lifi sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur. Bu ürün kolesterol düzeylerini indirmeyi sağlar. Kalp damar sağlığı açısından faydalıdır. Vücuda sağladığı yüksek potasyum takviyesi sayesinde metabolizmanın hızlanmasını sağlar. Bununla orantılı şekilde sindirim sistemini gözle görülür ölçüde düzenler. Sağlık için oldukça faydalı bir ürün niteliği taşır. Düşük kalorisi ile diyetinize yardımcı olur. Kalp damar yollarının tıkanmasına sebep olmaz. Glutensiz nohut unu ile birbirinden sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

İpek Değirmen 5 kg Glutensiz Nohut Unu Avantajları

İpek Değirmen 5 kg Glutensiz Nohut Unu Avantajları

Bir nohut ununun avantajlı bir tercih konumunda bulunabilmesi için doğal üretim yöntemlerinin tercih edilmesi ve içerik açısından zengin olması beklenir. Nohut unu glutensiz doğal içeriği ve üretimiyle oldukça dikkat çeker. Sahip olduğu özellikler ürünü her açıdan avantajlı hale getirir. Kilo vermek isteyen ve rutin tariflerden sıkılmış kişiler için de bir alternatiftir. Az kalorili, besin değeri açısından zengin olan bu ürün ile mutfaklarınızda yeni tarifler deneyip yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Kan basıncını sağlıklı düzeyde tutarak kalp krizi ve inme riskini azaltır. Tüm özellikleri ile vücut sağlığına ve organlara son derece faydalı bir ürün niteliği taşır. Bu sebeplerle oldukça az kaloriye sahip eşsiz bir nohut unu geniş bir kitlenin tercihi haline gelir. Sahip olduğu katkısız raporuyla ideal bir üründür.

İpek Değirmen 5 kg Glutensiz Nohut Unu Fiyatları

İpek Değirmen 5 kg Glutensiz Nohut Unu Fiyatları

İpek Değirmen 5 kg glutensiz nohut unu doğal katkısız raporlu fiyatı özellikleri doğrultusunda belirlenir. İpek Değirmen’in sağladığı tüm özellikler ve fiyatı karşılaştırıldığında tam bir fiyat performans ürünü olduğunu söylemek mümkündür. Bağırsak, kalp gibi organlara faydalı olan ürün, büyük bir kesimin damak zevkine hitap eder. Bütçe dostu, kalite standartlarına uygun bir üründür. Kalite standartlarını gözlemlemek için İpek Değirmen 5 kg glutensiz nohut unu doğal katkısız raporlu yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. İçeriğinde bulunan yoğun besin lifi katkısı sayesinde çölyak hastaları için eşsiz bir nohut unu niteliği taşır. Önemli ölçüde kalp damar hastalıklarını azaltarak sağlığı korumaya yardımcı olur. Sağlıklı, düşük kalorili ve doğal bir un arayışındaysanız bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Sağlığa faydalı ve lezzetli bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.