İpana Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection Mükemmel Beyazlık Diş Macunu 75 Ml + 75 Ml

39,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İpana Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection Mükemmel Beyazlık Diş Macunu 75 Ml + 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UCUZNET1 Satıcı Ünvanı: AHMET YAŞAR MİRZALOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6220002636
    Bu ürün UCUZNET1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İpana 3D White diş macunu ailesinin en gelişmiş ve en hızlı diş beyazlatma teknolojisi olan İpana Perfection diş macununu deneyin. Diş minesi için güvenli, yenilikçi formül dişlerinize yerleşen yüzey lekelerini temizlemek ve oluşabilecek yeni lekelere karşı korumak için leke çözücü partikül teknolojisini kullanarak gülüşünüzün güzelliğine güzellik katar. Dahası, kullandıktan sonra uzun süre ferah hissetmenizi sağlayan ekstra serinletici ve tazeleyici aromanın keyfini çıkarırsınız. \n \n3 günde yüzey lekelerini %100’e kadar giderir. \n \nİpana'nın en hızlı ve en gelişmiş beyazlatma teknolojisi. \n \nYenilikçi leke çözücü partiküller, dişlerde yerleşik yüzey lekelerini temizler ve onları yeni lekelere karşı korur. \n \nDiş minesi için güvenli formül. \n \nUzun süreli ferahlık için ekstra serinletici nane aroması.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

İpana Luxe Diş Macunu ile Temiz ve Sağlıklı Bir Ağız

Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe özel geliştirilmiş formülü ile yer almaktadır. İpana diş macunu ailesinin en gelişmiş ve en hızlı diş beyazlatma teknolojisi ile sevilen ürünler arasında yer alır. Ferah tadı ve dişlere hızlı etki eden beyazlık performansı sayesinde üstün ve nitelikli özellikler kaydeder. En hızlı diş beyazlatma teknolojisi ile oluşturulmuş mükemmel bir üründür. Kimi zararlı diş beyazlatıcıların aksine diş minesine herhangi bir zarar vermeden oluşturulmuş yapısından söz edilebilir. Güvenli ve yenilikçi yapısı sayesinde dişlerinizdeki sarılığı ve lekeleri ortadan kaldırma konusunda yardımcı olur. Dişlerinize yerleşen yüzey lekelerini ortadan kaldırmak için doğru ürün seçimi İpana ile gerçekleşmektedir. Aynı zamanda oluşabilecek yeni lekeler de bu sayede dişler üzerinde barınamaz hale gelir. Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection sayesinde leke çözücü partikül teknolojisi oluşturulmuştur.

  • Etkili Beyazlık
  • Geliştirilmiş Özellikler Sunan İçerik
  • Lekeleri Ortadan Kaldırma

İpana ile Bembeyaz Gülüşler

İpana ile Bembyeaz Gülüşler

İpana geliştirilmiş teknolojisini kullanarak oluşturduğu ürünlerde beyazlık algısını ön plana çıkarmaktadır. Gülüşünüze daha da güzellik katabilmek adına yenilenen içeriği ile başarı kaydeder. Macunu kullandıktan sonra geliştirilmiş ferah nane tadı ile gün boyu daha konforlu bir tat algılamanıza yardımcı olur. Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe diş macunu içerisinde daha ferah hissetmenize yardımcı olacak ekstra serinletici ve tazeleyici aromaları bulunmaktadır. Dişlerinize bakım yapmanın yanı sıra seveceğiniz lezzetteki tadı damak zevkinize aktarabilirsiniz. Düzenli ve devamlı kullanımlarda üç gün içerisinde yüzey lekelerinin %100’e yakın bir kısmının giderildiğiniz gözlemleyebilirsiniz. İpana’nın en geliştirilmiş ve en hızlı teknolojisi ile üretildiği bu macun sayesinde daha beyaz ve sağlıklı diş yüzeylerine sahip olabilirsiniz. Diş oldukça hassas ve bakımını düzenli ve devamlı aralıklarla yapmanız gereken alanlar arasında bulunmaktadır.

Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Parlatıcı Etkili Yorumlar

Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Parlatıcı Etkili Yorumlar

Leke çözücü partikülleri ve dişlerde değişik yüzeylerde oluşan sarı lekeleri kolayca ortadan kaldırmaya yardımcıdır. Dişteki yüzeyleri temizler ve diş yüzeylerini oluşacak yeni lekelere karşı korur ve tedavi eder. Diş minesi hassas yapıdadır. Bu yapıdaki ürünlerin bakımı konusunda hassas davranılması önerilmektedir. İpana 3 boyutlu beyazlık parlatıcı etkili ürün sayesinde diş minesi korunmaya yardımcı olur. Bembeyaz gülüşler ilk izlenim konusunda karşı tarafa olumlu bir etki bırakmaya destek olur. Aynı zamanda dişlerin beyaz ve temiz olması bireyin özgüvenini artırmaya yardımcıdır. Sağlıklı bir gülümseme için ve kendinizi etkili bir şekilde ifade edebilmede bu ürünler kişisel bakım alanında önemli bir yer tutmaktadır. Aynı zamanda dişlerin temiz, bakımlı ve sağlıklı olması vücudun diğer organlarının da sağlığı açısından son derece önemlidir. Ipana 3 boyutlu beyazlık luxe perfection kullananların yorumlarına göz atabilirsiniz.

Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe 75 ml

Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe 75 ml

Özel ihtiyaçlarınız için uzman çözümler sunan İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe, beyazlatıcı ve besleyiciliği ile satışa sunulmaktadır. Dişlerindeki lekelerden şikayet eden bireylere güvenle kullanım imkanı oluşturmaya destek olur. Bu sayede kendine daha güvenli bireyler ve gülümsemekten korkmayanlara hitap etmeyi başaran bir İpana ailesi üretimlerini devam ettirmektedir. Dişlerindeki lekelenmelerden şikayet eden tüm bireyler bu ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilir. 2 hafta içerisinde beklediniz sonucu almanızı sizlere vadeder. Lekeleri yüzde 80’e kadar azaltır ve leke oluşumunu engellemeye yardımcı olur. İçerisinde yer alan özel beyazlatıcı formülü sayesinde göz kamaştıran bir gülüşe sahip olabilirsiniz. Kişisel bakım, yalnızca kadınların dikkat etmesi gereken değil aynı zamanda beyefendilere de hitap eden konudur. Tüm bu ürünler daha kaliteli bir hayat için kullanılması gereken bakım ürünleri arasında yer almaktadır. Ipana 3 boyutlu beyazlık luxe kullanıcı yorumlarına göz atabilirsininiz. Ayrıca Trendyol üzerinden Ipana 3 boyutlu beyazlık luxe fiyatını inceleyebilirsiniz.