Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap

1.849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ion max lp ahşap hoparlörlü pikap dahili stereo hoparlörlere sahip hepsi bir arada oynatma sistemi kayıtları dijital müzik dosyalarına dönüştürmek için usb üzerinden bilgisayara bağlanır isteğe bağlı ev stereo bağlantısı için standart rca çıkışları mac ve pc için dahili ez vinil bant dönüştürücü yazılımı 33 13 45 ve 78 rpm kayıtlarıkayıtlarınızı yeniden keşfedin arşiv lp kayıtlarınızın keyfini çıkarmanızı ve bunları bilgisayarınızdaki dijital müzik dosyalarına dönüştürmenizi sağlayan basit bir hepsi bir arada döner tabladır archive lp vücuda yerleştirilmiş stereo hoparlörler ile gelir böylece karmaşık kurulum veya güçlük olmadan kayıtlarınızı dinleyebilir ve dinleyebilirsiniz doğal ahşap kaplama her odaya mükemmel bir şekilde katkıda bulunur ve standart rca çıkışlarını kullanarak archive lpyi ev stereo sisteminize bağlayabilirsiniz yerleşik hoparlörler arşiv lp ihtiyacınız olan her şeydir dahili stereo hoparlörleri ile archive lp evinizi 33 13 45 veya 78 rpm olsun tüm kayıtlarınızın sesiyle doldurmaya hazırdır arşiv lp her şeyi yapıyor 45 adaptör dahildir kolay usb bağlantısı archive lpyi bilgisayarınıza bağlamak için ihtiyacınız olan tek kablo satın alma işlemiyle birlikte gelir birlikte verilen usb kablosunu kullanarak arch lpyi mac veya pcnize bağlayın archive lp ile müzikleri kayıtlarınızdan bilgisayarınıza aktarmanız kolaydır dönüşüm yazılımı dahil ıonun özel ez vinyl tape converter yazılımı müzik aktarım adımlarında size rehberlik eder ve parçaları sizin için otomatik olarak ayırır artık evdeyken arşiv lpde kayıtlarınızı çalabilir veya müziğinizi ipod gibi bir dijital müzik çalara yükleyebilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz müziğinizi sonsuza dek kurtarın en iyisi dijital müzik dosyalarınız asla solmaz veya kaliteden düşmez tüm müzikleriniz bilgisayarınızda akıllı telefonunuz veya dijital müzik çalarınıza istediğiniz zaman yükleyebileceğiniz dijital dosyalar olarak korunur ayrıca bir cd yazıcınız varsa yeni dijital müzik dosyalarınızı cdye aktarabilir ve araçta dinleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap

Ahşap kaplamalı ion max lp pikap, müzik zevkinizi iki katına çıkarıyor. PC ve Mac bilgisayarınızın USB bağlantısı ile mp3’e dönüştürebilirsiniz. Ön tarafında yer alan hoparlörler sayesinde ekstra bir hoparlör almanıza gerek kalmaz, plaklarınızı direkt olarak dinleyebilirsiniz.

Bulunduğu ortamın dekorunu da tamamlayacak olan bu ion premier lp bluetooth hoparlörlü ahşap pikabı hem PC hem de Max bilgisayara bağlanarak kayıtları dijitale rahatça dönüştürebilirsiniz.

Cihazı USB portu ile bilgisayarınıza kolayca bağlayabilirsiniz. Kolay USB bağlantısı archive IP’yi bilgisayarınıza bağlamak için tek ihtiyacınız olan olan tek kablo satın almaktadır. Ion max lp pikap, size bu kablo ile gönderilir, müziği bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.

  • Ürün Boyutları: 48,7 x 38,7 x 10,3 cm
  • Ürün Ağırlığı: 3,5 kg
  • Çıkış Gücü: 1 W

Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap Ses Kalitesi Nasıldır?

Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap Ses Kalitesi Nasıldır?

Ses kalitesini bir başka boyuta taşıyan ıon max lp pikap sayesinde en sevdiğiniz müzikleri arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle rahatça paylaşabilirsiniz. Oldukça işlevsel bir kullanım sunan ion max lp ahşap stereo hoparlörlü pikabı, akıllı telefonunuz veya mp3 çalarınızla da kullanabilirsiniz, bunun için dosyaları mp3 dosyaya çevirmeniz yeterlidir. Müzik transferi için EZ/Vinyl/Tape Converter yazılımına sahip pikap ile bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Nostalji keyfi yapmak isteyenler için iyi bir tercih olan ION Max Ip pikap, sevdikleriniz ile müzik dinleme deneyimi yaşamak için idealdir. Klasik ve ahşap görünümü ile sizi eskilere götürür, aynı zamanda yeni teknolojilerle donatıldığı için de oldukça kolay bir kullanım sağlamaktadır. Ion max lp ahşap stereo hoparlörlü pikap ile arkadaşlarınız ile ve aileniz ile evinizin konforunda nostalji yapmanın zevkini yaşayabilirsiniz.

Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap Kullanımı Kolay mıdır?

Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap

Mac ve PC bilgisayarınızın USB bağlantısıyla klasik kayıtlarınızı kolayca dijital mp3’e dönüştürebilirsiniz. ION Max Ip pikap arka kısmında yer alan klasik kulaklık çıkışı sayesinde dilerseniz kişisel olarak müzik dinleme keyfi de yaşayabilirsiniz. Ion max lp ahşap stereo hoparlörlü pikap 3.5 mm (⅛) çapında Aux girişe sahiptir.

Cihazın RCA çıkışı ile kayıtları, ev sinema ve stereo sisteminde de oynatabilirsiniz. Doğal ahşap kaplamalı ion max Ip ahşap hoparlörlü pikap iğnesi menşeli şeffaf kapak sayesinde korunur ve slipmat temiz kalır.

Ion max lp pikap33 ⅓ 78 RPM kayıtlar ile uyumludur ve EZ plak/kaset dönüştürücü yazılım cd’si içermektedir. Müzik aktarımı sırasında size rehberlik ederken parçaları otomatik olarak ayırır. Müziğin kalitesi düşmez, ayrıca dijital müzik olduğu için müzik dosyalarınız eskimez, sonsuza kadar saklayabilirsiniz.

Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap Uygun Fiyatlı mıdır?

Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap Uygun Fiyatlı mıdır?

İon max lp hoparlörlü ahşap pikap fiyat açısından oldukça uygun, kaliteli hoparlörler üreten bir firmadır. İon Max LP Ahşap Hoparlörlü Pikap da ION kalitesini taşıyan, ses kalitesi yüksek ve uzun ömürlü bir üründür. Ion max lp pikap size, EZ Vinyl/Tape Converter yazılı, Power adaptör, 45 RPM adaptör, usb kablosu pikap keçesi ve stereo AUX kablosu ile gönderilir. Tüm bu özellikler dikkate alındığında ion max lp pikap fiyat konusunda uygun bir cihazdır.

Ion max lp pikabı, Trendyol güvencesi ile satın almak için site üzerinde ürünü sepetinize ekleyebilir birkaç tık ile kolayca sipariş verebilirsiniz. Ürün en kısa sürede adresinize teslim edilir. Ayrıca trendyol.com adresinden Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap yorum okuyarak

Ion max lp pikabı, Trendyol güvencesi ile satın almak için site üzerinde ürünü sepetinize ekleyebilir birkaç tık ile kolayca sipariş verebilirsiniz. Ürün en kısa sürede adresinize teslim edilir. Ayrıca trendyol.com adresinden Ion Max Lp Ahşap Hoparlörlü Pikap yorum okuyarak pikabın özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz.