1
Şişme Havuz ve Aksesuarları kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Intex 10195 Sunclub 150x40 Cm 4 Ring Havuz Ve Pompası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Intex 10195 Sunclub 150x40 Cm 4 Ring Havuz Ve Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Intex Sunclub 3 boğumlu sunset havuz (100x22 cm)
  • Ortalama 300 lt su kapasitesi.
  • El pompası hediyelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok renkli
  • Genişlik 114 cm
  • Derinlik 22 cm
  • Yükseklik 20 -34 cm
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Pompa Durumu Pompa dahildir
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Vardem Şişme Havuz ile Sıcaklarda Bunalmaya Son

Yazın gelmesiyle beraber artan sıcaklıklar bunaltıcı olmaktadır. Hem bunaltıcı sıcaklardan kaçmak hem de eğlenceli vakit geçirmek isteyen kişilerin ilk tercihinde şişme havuzlar bulunmaktadır. Evinden çıkmayarak çok kısa sürede hem eğlenmek hem de bunaltıcı sıcaklardan kurtulmak isteyenlerin severek kullandığı şişme havuzlar aynı zamanda çocukların da çok sevdiği bir üründür. Vardem markası tarafından üretilen şişme tabanlı havuz ürünü çocuklu aileler tarafından tercih edilmektedir. Devamlı olarak ortak kullanımda olan havuzlara nazaran daha sağlıklı olan bu tür şişme havuzlar kişiye ya da belli kişilere özel olarak kullanılmaktadır. Bahçe, balkon ya da istenilen herhangi bir alana kurularak kullanılan bu ürünler, pratikliği ile de oldukça beğenilmektedir. Vardem markasının üretiminde yer alan 3 boğumlu havuz yuvarlak şekli ile dikkatleri çekmektedir. Renkli tasarımı ile de çocuklar tarafından sevilmektedir.

  • Dayanıklı
  • Üst Düzey Tasarım
  • Geniş Kullanım Alanı

Vardem 3 Boğumlu Şişme Havuz ile Serin Anlar

Vardem 3 Boğumlu Şişme Havuz ile Serin Anlar

Havaların ısınmasıyla birlikte, ferahlık ve eğlenceyi bir arada sunan şişme havuz müşterilerin olmazsa olmazı haline geliyor. Taşınabilir tasarımlarıyla öne çıkan şişme havuz çeşitleri, genç yaşlı her yaştan kullanıcıyı kendine çekiyor. Aynı zamanda zaman ve mekan kısıtlamalarını ortadan kaldırmaktadır. Suyun ve eğlencenin tadını istenildiği zaman ve arzu edilen yerde çıkarmaya yardımcı olur. Kullanımdan sonra hava emilerek küçük bir boyuta küçültülebilir. Bu nedenle katlanabilir ve yerden tasarruf edilebilir. Vardem 3 Boğumlu Şişme Havuz ile beraber gelen havuz pompasıyla çok kısa süre içerisinde eğlencenin tadı çıkarılmaktadır. Serinlemenin en kolay yolu olan şişme havuzların ergonomik yapısı kullanıcıların rahat olmasını sağlamaktadır. Şişme taban özelliği bulunan ürün yumuşak bir zemin sunmaktadır. Şişme tabanlı büyük havuz geniş ölçüsü ile pek çok kişinin aynı anda serinlemesine olanak tanımaktadır.

Vardem 3 Boğumlu Şişme Havuz ile Eğlenceli Anlar

Vardem 3 Boğumlu Şişme Havuz ile Eğlenceli Anlar

Şişme havuzlar suda oynamaktan zevk alan çocukların gözdesi olup, her yaşa hitap etmektedir. Şişirilebilir taban sayesinde çocuklar yere değmemelidir. Böylece olası kazaların önüne geçilmiş olunur. Çocuklarla beraber yetişkinlerin de kullandığı şişme havuzları, daha büyük boy seçenekleriyle sizlere eğlenceli ve ferahlık sunmaktadır. Intex Vardem Şişme Tabanlı 3 Boğumlu Sunset Havuz 114x25 cm kolay şişen yapısı ile sıcak aylar içerisinde yetişkinler için harika bir ferahlatıcı yardımcıdır. Boğumlu şişme yüzme havuzu sıklıkla tercih edilen seçeneklerden biridir. Farklı yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Bu sayede olumsuz koşullara karşı direnç gösterir. Bahçede veya balkonda kullanılabilen bu ürünlerin kullanım alanı oldukça geniştir. Bu şişme havuz ürünü ile beraber gelen el pompası da ürünün en kısa süre içerisinde zahmetsizce hazır edilmesine yardımcı olmaktadır. Vardem Şişme Tabanlı 3 Boğumlu Sunset Havuz 114x25 cm sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Vardem 3 Boğumlu Şişme Havuz Fiyat ve Yorumları

Vardem 3 Boğumlu Şişme Havuz Fiyat ve Yorumları

Yazın keyfini çıkarma açısında eşlik eden şişme havuzları farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Suyu istediğiniz sıcaklık ve seviyeye kadar doldurabilirsiniz. Bir pompa ile hava verilen ve kullanıma hazır olan şişme havuzları, yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır. Bu sayede uzun bir kullanım ömrü sağlar. Yerden tasarruf sağlayan bu ürünler katlandığında çok küçülür. Vardem Şişme Tabanlı 3 Boğumlu Sunset Havuz 114 x 25 cm geniş kullanım alanı ile kullanıcılara rahat bir deneyim sunmaktadır. Çocuklu ailelerin severek kullandığı bu şişme havuz modeli birden fazla renk olması ile de oldukça dikkat çekmektedir. Vardem Şişme Tabanlı 3 Boğumlu Sunset Havuz 114x25 cm 57412 yorumları, fiyatı ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi için Trendyol sayfasına göz atabilirsiniz. Vardem Şişme Tabanlı 3 Boğumlu Sunset Havuz 114x25 cm 57412 ürününü dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.