İnterwax Interwax 4'lü Oto Bakım Seti 230 Ml

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İnterwax Interwax 4'lü Oto Bakım Seti 230 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNTERNOVA KİMYA Satıcı Ünvanı: İNTERNOVA KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478053715500016 Vergi Kimlik Numarası: 4780537155
    Bu ürün İNTERNOVA KİMYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Interwax 4lü Oto Bakım Seti (SUSUZ MOTOR-HIZLI CİLA-DÖŞEME TEMİZLEME-LASTİK PARLATICI) 230 ML Susuz Motor Temizleyici Su Gerektirmeden Araç Motorunda Üstün Temizlik Özellikleri : Su kullanımını gerektirmeyen özel formül. Motor aksamında, plastik kısımlara zarar vermeden, su uygulama ihtiyacı olmadan yağı kiri temizler. Kullanım : Ürün motor soğuk iken uygulanır. Motora doğrudan püskürtme yöntemi ile uygulanır. Ürün püskürtüldükten sonra ürünün çalışması için 7-8 dakika beklenir. İlk önce hava basıncı yardımıyla tüm motor ve aksamına püskürtülen sıvı temizlenir Sünger yada bez yardımı ile son bir kez silinir. Hızlı Cila Ekstra Parlaklık Özellikleri : Suda aktifleşen waxlar ve polimerlere sahip benzersiz formülü uzun süren dayanıklı bir yüzey elde etmek için sudan boyalı yüzeye nüfuz eder. Aracınızı yıkayıp, püskürterek bir kaç dakika içerisinde uzun süren parlaklığı elde etmek için kurutulur. Hızlı Cila metalik yüzeyler ve cilalı yüzeyler dahil tüm boyalı yüzeyler için uygulanır. Uygulamada çok yüksek performans gösterir. Kullanım : Kullanımı öncesi, araç yıkayıcı kullanarak aracınızı yıkayın ve aracı ıslak bırakın. Ürünü çalkalayın ve her seferinde aracın bir parçasına püskürtün. Püskürtme sonrası güderi veya yumuşak bir bez ile sürün ve fazla suyu temizleyin Kalanı doğal olarak buharlaşacak ve uygulanan panel kuruyacaktır. Çok Amaçlı Temizleyici Derinlemesine Temizlik Özellikleri : Araç döşemeleri içine işlenerek, kiri kendi içinde hapseder, hijyenik ve kalıcı bir temizlik sağlar. Antibakteriyeldir. Tüm döşeme tiplerine uygundur. Her su sertliğine göre formüle edilmiştir. Kullanım : Direkt kullanıma hazırdır. Kullanılacak alana püskürtülür, yumuşak bir fırça ile silinmek suretiyle temizlik yapılır. Lastik Parlatıcı Ekstra Parlaklık ve Siyahlık Özellikleri : Kalıcı siyahlık ve parlaklık sağlar. Uygulanan yüzeyin toz tutma ve kirlenme süresini geciktirir. Lastiklere ıslak, siyah ,parlak ve koyu bir görüntü verir. Lastikleri kurumaya karşı korur. Uygulamada yüksek performans gösterir. Kullanım : Lastikler temizlenip, kurulanır. Ürün püskürtülür ve bir bez veya süngerle lastiğe dağıtılır. ÜRÜN FATURASI İLE BİRLİKTE GÖNDERİLİR.
Geri Bildirim Ver