İnter 1+1 Ağda Makinesi

185,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İnter 1+1 Ağda Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hatuny Kozmetik Satıcı Ünvanı: AYSUN YAKICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Vergi Kimlik Numarası: 8070310653
    Bu ürün Hatuny Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Inter 1+1 Ağda Makinesi İNTER 1 KARTUŞ AĞDA ,800GR KAVANOZ VE KALIP AĞDA ISITICI. METAL GÖVDE, ÇEMBER REZİSTANS Kartuş konserve ve kalıp ağdalar için üretilmiştir Kullanımı kolay ve pratiktir İstenilen ısıya ayarlayabilme özelliği Farklı ısıtma özellikleri ile daha hızlı çözümler Metal Gövdeli Dayanıklı Kuaförlerin uzun süre saatler boyunca kullanmasına uygun yüksek performansıyla tercih edilir. Çelik gövdeli olan cihaz ergonomik yapısı ile kullanım kolaylığı sunar. Pratik Kullanımlı Ağda Makinesi Yüksek ısıtma gücü ile kısa sürede ağdanın kullanıma hazır olmasını sağlar. 800 gr kavanozu ile ağdanın yapılması için yeterli miktarı tek bir kerede ısıtmak mümkün olmaktadır. Çelik gövdesi ile korozyona karşı koruma sağlar 800 gr kavanoz ve kalıp ağda ısıtma özellikleri bulunur Güçlü performansı ile uzun yıllar kullanılması mümkün olmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Kavanoz
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Ürün Tipi Ağda Isıtıcı
Geri Bildirim Ver

Ağda Makinesi ile İstenmeyen Tüylere Son

Sir ağdaların pratik bir şekilde hazır olması kullanım açısından büyük avantaj sağlamaktadır. Ağdayı ısıtmak ve eritmek amacıyla tercih edilen Inter ağda makinesi, kuaför ve güzellik salonlarının vazgeçilmez ürünlerindendir. Farklı modellerde üretilen ürün, ihtiyaç doğrultusunda kullanılmaktadır. Kartuşlu makineler, konserve ve kalıp sir ağda makineleri, kombine makineler farklı tasarımlara örnektir. Bu ürünler kişiye özel ürünlerdir. Tek kullanımlık olarak tercih edildiğinde hijyenik bir bakım sağlamaktadır. Kartuş makinelerin kullanımı oldukça pratiktir. Kolay kullanımı olan makineler, hızlı bir ağda işlemi için yeterlidir. Inter ağda ısıtıcı, hassas cilt ve bölgeler için tercih edilmektedir. Ağdanın uygun kıvamda olması için makinelere ihtiyaç duyulmaktadır. Evde yapılacak uygulamalar için profesyonel kişilerin tercih ettiği makineleri kullanmakta fayda vardır. Konserve ve boncuk ağdaların ısıtıldığı makineler, kullanan kişilere büyük ölçüde pratiklik sağlamaktadır.

  • Isı Ayarı
  • Metal Gövde
  • Çember Rezistans

Ağda Makinesinin Kullanım Şekli

Ağda Makinesinin Kullanım Şekli

Kartuş ve konserve ağdalar birlikte kullanılmak istendiğinde kombine makineler tercih edilmektedir. Ağda merkezlerinin favori aleti olan bu makine, tek seferde birden fazla uygulama yapmayı mümkün kılmaktadır. Inter 1+1 ağda makinesi, 1 adet kartuş ağda bölmesi, 800 gr kavanoz haznesine sahiptir. Makine fişe takıldıktan sonra ağda ortalama 20 dakika içinde ısınmaktadır. Kullanıma hazır hale gelen ürün, kullanım süresi boyunca makinede kaldığı için sıcaklığını korumaktadır. Kartuş ağdalar kol, bacak ve koltuk altı bölgeleri için uygundur. Bikini bölgesi, kaş, bıyık ve çene bölgeleri için konserve ağdalar tercih edilmektedir. Kalıp ya da konserve ağdanın ısıtılması için sir ağda makinesi 1+1 kullanılmaktadır. Elle veya bez yardımı ile ısıtılan ağda çekilmelidir. Bez kullanılması daha kolaydır. Sıcak olan ağda ele temas ettiğinde ciltte hasar meydana gelebilmektedir.

İnter 1+1 Ağda Makinesi özellikleri

İnter 1+1 Ağda Makinesi özellikleri

Ağda makinesinde ısınan ağda, vücuda sürüldükten sonra el ile ya da bez ile vücuttan çekilmektedir. Kullanım sırasında ağdanın soğuk olmaması ya da aşırı sıcak olmaması önemlidir. Ilık olan ağdalar hem cilde zarar vermez hem de hızlı işlem yapılmasını sağlar. Inter ağda makinesi 1+1, metal gövdeye ve çember rezistansa sahiptir. Profesyonel kişilerin salonlarında tercih ettiği ürün, aynı anda birçok işlemin yapılmasına olanak tanımaktadır. Kartuş kısmı kullanılmadığında çıkartmaya gerek yoktur. Boş olan kartuş ısınmamaktadır. Ürünün üzerinde ağdanın sıcaklığını gösteren bir ısı derecesi mevcuttur. 1+1 ağda makinesi yorumları incelendiğinde ürünün ısıtmasından memnun kalındığı dikkat çekmiştir. Kişisel hijyene dikkat eden ve herkesin kullandığı ürünleri kullanmak istemeyen kişiler, ağda işlemlerini evde kendileri yapmaktadır. Bu aşamada tercih edilen ağda makineleri, kullanım açısından oldukça pratiktir.

Ağda Makinesi Fiyatları

Ağda Makinesi Fiyatları

1+1 ağda makinesi fiyatları farklı bütçeye sahip kişilere hitap edecek niteliktedir. Bu makinelerin fiyatları, ürünün modeline göre farklılık göstermektedir. Makinedeki yuva sayısı, fiyatlandırma üzerinde etkili olmaktadır. Ağda ısıtıcısı olan bu makineler, ekonomik seviyelerde ürünlerdir. Profesyonel makinelerde çoklu kullanım özellikleri mevcuttur. Ekonomik olan makinelerin setleri de çok fazla tercih edilmektedir. Set olarak alınan makineler bütün ihtiyaçlara cevap vermektedir. Standart setlerin içinde ağda, ağda çubuğu, eldiven veya ağda bezi gibi ürünler bulunabilmektedir. Setlerin içinde yer alabilen başka bir ürün ise yağlardır. Ağda işleminin ardından genellikle bebek yağı sürülmektedir. Bebek yağı, bölgenin tahriş olmasını engelleyerek kızarıklığın hızlı bir şekilde giderilmesini sağlamaktadır. Bebek yağlarının da birbirinden farklı içerikleri ve kokuları bulunmaktadır. Ağda makinesi 1+1, çevreyi kirletmemesi ve hijyenik olması nedeniyle kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır.