Intenso 1tb 2.5" Harici Usb 3.0 Siyah (6021560)

2.515,91 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Intenso 1tb 2.5" Harici Usb 3.0 Siyah (6021560)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayofis Satıcı Ünvanı: ECEM KIRTASİYE ÇİÇEKÇİLİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3240154997000015 Vergi Kimlik Numarası: 3240154997
    Bu ürün Bayofis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Model Adı 2,5“ 1TB MEMORY CASE 6021560 Model Açıklama Intenso 1TB 2.5" USB3.0 Taşınabilir Disk 6021560 Boyut 2.5" Kapasite 1TB USB Bağlantı Teknolojisi USB3.0 Aksesuar USB 3.0 Kablo Renk Piyano Siyah İşletim sistemi Microsoft Windows 7/8/8.1/10 Mac Desteği Mac OS 10.x/11.x Interface Super Speed USB 3.0 Boyutlar 2 x 7,7 x 12,6 cm Ağırlık 140 gr Kapasite 1 TB Arabirim USB 3.0 Boyutlar 2.5" Garanti 2 Yıl

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dönüş Hızı 5000 - 10000 Rpm
  • Güç Kaynağı USB
  • Kapasite 1 TB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type A
Geri Bildirim Ver

Intenso 1TB 2.5 USB Taşınabilir Hard Disk

Intenso 2.5 1TB USB 3.0 siyah taşınabilir hard disk ile pek çok farklı alanda kullanım sunulmaktadır. Kaliteli materyali ve güç düzeyi ile yüksek kalite oluşturan bu hard disk, 1024 GB boyutuyla dikkat çekmektedir. Yüksek performans oluşturması ve genişliği ile pek çok veri alması sayesinde bu ürün, 5400 RPM disk sürücü hızı ile uzmanlığını ortaya koymaktadır. Taşınabilir hard disk, okuma ve yazma hızı ile birlikte 2.5 oranında seviye sunmaktadır. 8 MB önbellek boyutu, 140 gram ağırlık ve 126 mm yüksekliği ile eşsiz boyutlar yansıtmaktadır. 77 mm genişliği ve 11 mm derinliği sayesinde farklı bir tasarım sergilemektedir. Taşınabilir hard disk pek çok farklı kullanım alanı sağlamaktadır. Eğitim, iş ve belirli alanların pratik bir ürün olmakla birlikte harici güç adaptörü yerine veri yolu ile çalışma oluşturmaktadır.

  • Yüksek Kapasiteli
  • İşlevsel Özellikler
  • Uzun Süreli Kullanım

Yüksek Kapasiteli Intenso 2.5 1TB USB 3.0 Siyah Taşınabilir Hard Disk

Yüksek Kapasiteli Intenso 2.5 1TB USB 3.0 Siyah Taşınabilir Hard Disk

USB uyumlu işletim sistemi bulunduran hard disk Microsoft Windows ile uyumlu bir yapı sunmaktadır. Bilgisayar ve benzer elektronik aletler ile kullanım sağlanması gereken bu ürün, USB gerektirmektedir. Taşınabilir hard disk içinde bulunan güç mekanizması sayesinde maksimum veri aktarımı oluşturmaktadır. 5000 mbit gücü ile üstün bir kalite yansıtırken aynı zamanda da eşsiz performansını gözler önüne sermektedir. Taşınabilir hard disk üürnü, hafifi pratik yapısı ile kolaylık oluşturarak pek çok farklı zeminde kullanım imkanı sağlamaktadır. Özel materyali ve yüksek kapasitesi sayesinde pek çok veriyi içinde tutan bu ürün, eşsiz tasarım detayları ile dikkat çekmektedir. Intenso taşınabilir hard disk ürünü, siyah rengi ile asil bir duruş sunmaktadır. Tasarımı ve estetik görünümü ile çeşitli özellikler yansıtarak piyasada fonksiyonelliğini sergilemektedir.

Intenso Taşınabilir Hard Disk ile İşlevsel Özellikler

Intenso Taşınabilir Hard Disk ile İşlevsel Özellikler

USB konnektörü sayesinde çeşitli elektronik cihazlara bağlanabilir bir özellik sunmakta olan bu taşınabilir hard disk, kolaylık ve pratik bir kullanım sağlamaktadır. Geniş kapasitesi ve veri hızı ile birlikte Windows ile desteklenmektedir. Bu sayede çok fonksiyonlu bir ürün tasarımı oluşturmaktadır. Intenso taşınabilir hard disk modeli, farklı aşamaları ile MAC ve LINUX çalışma sistemleri ile piyasada yerini almaktadır. Desteklenen bu hard disk modeli, özel tasarımı ve ince detayları ile kusursuz bir ürün sunmaktadır. Taşınabilir hard disk ürünü dinamik ve kolay kullanımı ile her yaş kesimine uygun ürün modeli yansıtmaktadır. Farklı cinsiyet gruplarına hitap ederken bununla birlikte özel yapısı ve güç denetimi ile zamandan tasarruf sağlamaktadır.

Uzun Süreli Kullanım için Intenso 2.5 1TB USB 3.0 Siyah

Uzun Süreli Kullanım için Intenso 2.5 1tb Usb 3.0 Siyah

Taşınabilirlik özelliği ile rahatlık sağlayan hard disk, kaliteli yapısı ve farklı işlevsel özellikleri ile hız, güç ve koruyucu bir performans oluşturmaktadır. Taşınabilir hard disk ürünü kullanım alanına bağlı olarak farklı donanım özellikleri ile birçok alanda kullanım sağlarken kullanım dayanıklı materyali sayesinde dışarıdan gelen darbe ve çizilmelere karşı direnç oluşturmaktadır. Bu sayede manyetik alandan cihazı koruyarak uzun ömürlü kullanım fırsatı oluşan taşınabilir hard disk ürünü, farklı giriş özellikleri ile fonksiyonel bir model sergilemektedir. Kolayca takıp çıkarılabilir ve taşınabilir özelliği sayesinde hard diskler ayarlanabilir güç düzeyi ve kapasite ile kullanım kolaylığı oluşturmaktadır. Gelişen teknoloji ile birlikte ürünün, yüksek kalitesi ile istenilen düzeyde kullanım sağlaması gelişmiş seçenekleri gözler önüne sermektedir. Taşınabilir hard disk ürünü, amper USB tasarımı ile işlevsellik yansıtmaktadır.