Intel Xeon X5460 (12m Cache, 3.16 Ghz, 1333 Mhz Fsb) Lga771 Işlemci (outlet Tray)

7.159,08 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Intel Xeon X5460 (12m Cache, 3.16 Ghz, 1333 Mhz Fsb) Lga771 Işlemci (outlet Tray)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: magicteknoloji Satıcı Ünvanı: MAGİC TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610099145700001 Vergi Kimlik Numarası: 6100991457
    Bu ürün magicteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • INTEL Xeon X5460 (12M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB) LGA771 İşlemci (OUTLET Tray)
Geri Bildirim Ver

Intel Xeon X5460 İşlemci 3.16 GHz CPU 1333 MHz LGA 771 (Outlet Tray) Fiyatı - Trendyol

Bilgisayarlarda büyük rol oynayan ve temel birimi olan işlemciler, cihazın çalışma hızını ve kapasitesini önemli ölçüde etkiler. İşlemciler taleplere ve kullanım şekline göre farklı alternatiflerde bulunur. Bu noktada karşınıza çıkan Intel Xeon X5460 (12 MB Cache - 3.16 GHz - 1333 MHz FSB) LGA771 işlemci (outlet tray) ürünü, donatıldığı üstün özellikleriyle ihtiyacınızı karşılar. Sağladığı başarılı performansla oyun ve diğer kullanımlarınızda fark yaratır. Bu sayede uzun saatler sorun yaşamadan kullanmanız sağlanır. Önbellek, frekans hızı, çekirdek işlemci sayısı gibi önemli faktörler yönünden başarılı özelliklere sahip olması sayesinde kullanıldığı bilgisayara güçlü ve sorunsuz çalışma imkanı sunar. Sizler de Xeon X5460 işlemci aracılığıyla sistemin çökme, donma gibi teknik durumlarla karşılaşmasını engelleyebilirsiniz.

  • Güçlü çekirdek işlemci hızı
  • Yüksek performans gösteren çalışma kapasitesi
  • Güç tasarrufu sağlama

Intel Xeon X5460 İşlemcinin Ayrıcalıklı Özellikleri

Intel Xeon X5460 İşlemcinin Ayrıcalıklı Özellikleri

Bilgisayarın temel aygıtlarından olan işlemciler, ihtiyaca ve gelişen teknolojiye göre işlevsel özelliklerle donatılır. Birbirinden kaliteli Intel işlemci seçeneklerinden olan Xeon X5460 özellikleri de müşterilerinin taleplerine yanıt verecek niteliktedir. Ürünün gelişmiş teknolojisi yüksek performans sunar ve sistemin güç tasarrufu ihtiyacını büyük ölçüde karşılar. Bunun yanı sıra üründe bulunan termal yönetim özelliği, işlemciyi termal arızalardan koruyacak şekilde tasarlanır. Bu sistem sıcaklığı düşürerek normal çalışma sınırlarını aşmasını önler. Xeon X5460 modelinde 4 çekirdek bulunur. İşlemcilerde çok önemli bir parça olan çekirdek sayısı arttıkça aygıtın işlevselliği ve çalışma kapasitesi artar. Aynı şekilde işlemcinin saniyede kaç işlem yaptığını gösteren Hz değeri arttıkça işlemleri gerçekleştirme hızı da artar. Intel Xeon X5460 işlemcisinin frekans hızı 3.16 GHz değerindedir. Bu da saniyede 3.16 milyar işlem yapması anlamına gelir.

Intel Xeon X5460 Modelinin Kullanım Avantajları

Intel Xeon X5460 Modelinin Kullanım Avantajları

Bilgisayarınızın sorunsuz çalışması, başında geçirilen zamanı keyifli hale getirir. Bunun için de başarılı bir işlemci bulunması önem taşır. Intel X5460 Xeon işlemci, sahip olduğu ayrıcalıklı özellikler sayesinde müşterilerine avantaj sağlar. Bilgisayarınızın uzun saatler çalışması aynı zamanda işlemcinin de çalışması ve ısınması anlamına gelir. Bu durumun önlenmesi adına geliştirilen termal teknoloji, üründe bulunan ısınma problemini ortadan kaldırmayı amaçlar. Intel X5460 işlemcinin donatıldığı güvenlik teknolojisi virüs, kötü amaçlı yazılım ve saldırılara maruz kalmayı engeller. Aygıtın üstün başarısı sayesinde oyun oynarken donma, kasma gibi durumların önüne geçilmiş olur. 12 MB önbellek seçeneği sunan Intel Xeon X5460 model, yüksek kapasitesiyle verimli bir kullanım imkanı sunar. Sistem çökmeleri konusunda da bilgisayarı koruma altında tutar. Sizler de bu avantajlardan yararlanmak için tercihinizi bu modelden yana yapabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Intel Xeon X5460 Trendyol'da

Uygun Fiyatlarla Intel Xeon X5460 Trendyol'da

Intel Xeon X5460 fiyatları, ürünün donatıldığı özellikler doğrultusunda şekillenir. Bilgisayarın hızını doğrudan etkileyen ve karışık işlemlerde bile yüksek performans gösteren model, sağladığı verim sayesinde müşterilerinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yerini alır. Yüksek hız performansı ve başarılı çözünürlük yapısı sayesinde birçok bilgisayar seçeneğiyle uyumluluk gösterir. Hem uygun fiyatı hem de gelişmiş özellikleriyle müşterilerinin beklentilerine yanıt verir. Ofis çalışmaları, oyun, yüksek kapasiteli yazılım gibi pek çok kullanım alanına uygundur. Özellikle yüksek kapasite olması gereken oyunlarda işlevsellik gösteren işlemcilere ihtiyaç duyulur. Ayrıca yeni bir bilgisayar almaya bütçeniz elverişli değilse uygun fiyatlarla edindiğiniz X5460 işlemci ile kullandığınız bilgisayarın modelini yükseltme yoluna gidebilirsiniz. Sizler de bütçenize uygun Xeon X5460 fiyatlarından yararlanmak için ürünü inceleyebilir ve dilediğiniz zaman güvenli ödeme kolaylığıyla sipariş verebilirsiniz.