Intel Iphone 11/11 Pro Max Hızlı Şarj Aleti 18w Adaptör A Kalite Ithalatçı Garantili

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Intel Iphone 11/11 Pro Max Hızlı Şarj Aleti 18w Adaptör A Kalite Ithalatçı Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MG TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: MUSTAFA GÜVENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4510385195
    Bu ürün MG TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iphone 11/11 Pro Max Hızlı Şarj Aleti 18w Adaptör A Kalite İthalatçı Garantili 18W USB-C Güç Adaptörü Genel Özellikler : 18 W USB-C Güç Adaptörü, aygıtınızı evde, ofiste veya yolda hızlı ve verimli bir şekilde şarj edebilmenizi sağlıyor. Bu güç adaptörü, USB-C özellikli tüm aygıtlarla uyumludur. Ancak Apple, optimum şarj performansı için bu adaptörü 11 inç iPad Pro ve 12.9 inç iPad Pro (3. nesil) ile birlikte kullanmanızı önerir. Hızlı şarj özelliğinden yararlanmak için bu adaptörü iPhone 8 veya daha yeni model iPhone’unuzla da kullanabilirsiniz. LÜTFEN DİKKAT -ÜRÜN A KALİTE ÇİN ORJİNALİDİR -İTHALATÇI FİRMA GARANTİSİ KAPSAMINDADIR.(CHINA ORJ.) AMBALAJI HASAR GÖRMÜŞ,ÜRÜN İÇERİĞİ EKSİK,ZEDELENMİŞ,KABLOSU KOPMUŞ, KULLANILMIŞ ÜRÜNLER İADE KAPSAMI ŞARTNAMESİNE AYKIRI KABUL EDİLECEKTİR. ÜRÜNLERIMIZ KARGO ASAMASINDA HER HANGİ BIR HASARA KARSI SONDERECE KORUNAKLI İZOLASYON MALZEMESI KULLANILARAK PAKETLENMEKTE VE TEST AŞAMALARINDAN GECIRILEREK GÖNDERİLMEKTEDİR. ÜRÜN GARANTİ KAPSAMI: ÜRÜN A KALİTE ÇİN ORJİNALİ (İTHALATÇI GARANTİLİ ) OLUP SON KULLANICIYA GÖNDERİLMEDEN ÖNCE TÜM TESTLERİ YAPILIP KARGOYA HAZIR HALE GETİRİLMEKTEDİR. SİPARİŞ SON KULLANICIYA ULAŞTIĞI SÜRE ZARFINDAN İTİBAREN : 1-AMBALAJ AÇILDIKTAN SONRA BELİRTİLEN ÖZELLİKLERİNDE EKSİKLİK 2-KARGO FİRMASINDAN KAYNAKLANAN BİR HASAR(Teslim Alırken Görevli Nezaretinde kontrol ediniz.Aksi durumda Tutanak Tutturunuz.) 3-AMBALAJI HASAR GÖRMÜŞ,ÜRÜN İÇERİĞİ EKSİK,ZEDELENMİŞ,KABLOSU KOPMUŞ,KULLANILMIŞ ÜRÜNLER İADE KAPSAMI ŞARTNAMESİNE AYKIRI KABUL EDİLECEKTİR. 4-KULLANILMIŞ ÜRÜN YADA KULLANIMDAN KAYNAKLANAN HASARLAR GARANTİ DAHİLİNDE DEĞİLDİR.(Değişimi veya İadesi Kesinlikle Tarafımızdan Yapılamamaktadır.) 5-EN GEÇ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TARAFIMIZA GÖNDERİLMESİ RİCA OLUNUR 6-ÜRÜN TARAFIMIZA ULAŞTIRILDIKTAN SONRA ŞİKAYETLER GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK KONTROLLLER YAPILMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver