Genel Markalar 3 Adet Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 Litre Kilerkabı (ŞEFFAF)

132 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 3 Adet Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 Litre Kilerkabı (ŞEFFAF)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rotamzirve Satıcı Ünvanı: ORHAN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2530779266
    Bu ürün Rotamzirve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 Litre Kilerkabı Türkiye'de ilk yerli üretim kansorejen madde içermez %100 Plastik Malzemeden Yapılmıştır Özel Kapak Yapısı Sayesinde,Soğan ve Patates Sakladığınız Mercan Kileri Üst Üste Koyabilirsiniz. Kapasitesi 14 Litredir Ölçüler: Yükseklik: 22,5 x 35 x 25 cm Paket İçeriği: 3 Adet Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 Litre

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Plastart 3 Adet Patates Soğan Erzak Kiler Saklama Kabı 14 litre Kilerkabı (Beyaz Kapaklı)

Plastart 3 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kilerkabı (beyaz kapaklı) CITY-KLC-10 modeli, evlerin vazgeçilmez malzemeleri için son derece geniş bir depolama alanı oluşturur. Ürün; mutfak, kiler ya da balkon gibi alanlarda düzenleyici olarak kullanılır. Modelin ana malzemesi plastiktir. Hava alan deliklere sahiptir. Bu sayede kullanım sırasında nemlendirme ya da çürütme yapmaz. Ürün kapasitesi 14 litredir. Her bir kutu 6 kilo malzeme alma kapasitesine sahiptir. Erzak kiler saklama kabı, üst üste koyulabilme özelliği ile dikkat çeker. Patates, soğan ve sarımsak için kokuları absorbe eder. Bu sayede küflenmeye neden olmaz. Malzemeleri ilk günkü gibi taze olarak muhafaza eder. Evlerinizi düzenlemek, malzemelerinizi sağlıklı bir şekilde korumak için 3 adet erzak kiler saklama kabını satın alabilirsiniz.

  • 3 adet kap
  • Plastik malzeme
  • Kaliteli tasarım

Plastart Patates Soğan Erzak Saklama Kabı Özellikleri

Plastart Patates Soğan Erzak Saklama Kabı Özellikleri

Plastart 3 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kilerkabı (beyaz kapaklı) pek çok kişinin beğenisini kazanır. Ürün, kanserojen madde içermez. %100 plastik malzeme kullanılarak üretilir. Özel kapak yapısı sayesinde malzemelerin saklandığı mercan kiler, üst üste konur. Saklama kaplarının renk tonu siyahtır. Kapasitesi ise 14 litredir. Ürünün ölçüleri 22,5*35*25 cm şeklindedir. Ürünü sadece patates ya da soğan için değil aynı zamanda bakliyat ve diğer erzaklar için kullanabilirsiniz. Ürün, kapağında bulunan delikleri sayesinde hava alır. Bu sayede içerideki nem dengesini sağlayarak çürümeyi engeller. Beyaz kapaklıdır. Alt gövdesi ise siyah renklidir. Üst üste koyabilme özelliği sayesinde kullanıldığı mekanda az yer kaplar. 3 adet ürün; yan yana ya da üst üste kullanılır. Ergonomik tasarımdan yararlanmak için erzak kiler saklama kabını satın alabilirsiniz.

Plastart Erzak Kiler Saklama Kabı Kullanımı

Plastart Erzak Kiler Saklama Kabı Kullanımı

Plastart 3 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kilerkabı (beyaz kapaklı) kullananlar, genellikle ürünün yerden tasarruf ettirme ve gıdaları sağlıklı bir şekilde koruma özelliğine dikkat çeker. Aynı zamanda ürünün kalitesi ve kullanım kolaylığı da dikkat çekici diğer özellikleri arasında yer alır. Kanserojen madde içermemesi müşterilerin tercih etme sebebini artırır. Gıdayla temas eden ürün, hava alma özelliğine sahip olduğu için de çürümeyi neredeyse durdurma seviyesine indirir. Plastart 3 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kilerkabı (beyaz kapaklı) yorumlarında genellikle ürünün kapasitesinin yeterli genişliğe ve ergonomik bir tasarıma sahip olduğu için tercih edildiği belirtilir. Yorumları okuyarak model hakkında bilgi edinebilirsiniz. Üst üste konulan ve yer kaplamayan bu saklama kabına kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Plastart Patates Soğan Kiler Saklama Kabı Fiyatları

Plastart Patates Soğan Kiler Saklama Kabı Fiyatları

3 adet saklama kabına sahip bu ürün, evlere düzen sağlar. Malzemeleri uygun koşullarda saklayarak raf ömrünü uzatır. Ürün; havalandırma sistemi sayesinde patates ile soğanların filizlenmesini engeller. Üst kapağındaki sistem, rafların üst üste konulmasına yardımcı olur. Her kutunun malzeme alma kapasitesi 6 kilodur. Ürünün total kapasitesi ise 14 litredir. Ergonomik tasarıma sahip bu ürün, evlerde düzenli bir görünüm sağlar. Patates, soğan ve sarımsak saklamak için son derece ideal bir üründür. Kokuları emip dışarıya vermez. Ana malzemesi plastiktir. Plastart 3 adet patates soğan erzak kiler saklama kabı 14 litre kilerkabı (beyaz kapaklı) fiyatları farklı müşteri gruplarına hitap eder. Fiyat performans açısından büyük avantaj sunan ve evlerde düzen sağlayan bu erzak kiler saklama kaplarına Trendyol’dan cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.