INSTITUT ESTHEDERM Intensive Vitamine C Cream 50ml.

1.579 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.544,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.267 TL

Ürün Bilgileri

INSTITUT ESTHEDERM Intensive Vitamine C Cream 50ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dogaleczanem Satıcı Ünvanı: AHMET EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530283814
    Bu ürün dogaleczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE VITAMINE C CREAM 50 ML
Geri Bildirim Ver

Institut Esthederm Intensive Vitamine C Cream 50ml

Esthederm Vitamin C Cream leke karşıtı bakım ürünü, 50 ml gramajla sunulur. İçeriğinde yer alan C vitamini cildin nemlenmesini ve sağlıklı bir şekilde yenilenmesini sağlar. Ciltteki yaraların iyileşmesi, lekelerin ortadan kaldırılması ve aydınlatılması amacıyla kullanılır. 3461020014106 ışıltı eksikliğine karşı kullanılan, sağlıklı cilt görünümü oluşturmaya yardımcı olan bir üründür. Yaşa bağlı olarak cildin dengesinin bozulması ve zamanla ışıltı kaybı gibi durumları önlemek için tercih edebilirsiniz. Güneş lekelerini azaltmak, çeşitli cilt tiplerinde akne ve lekelenme durumunu önlemek amacıyla da bu ürünü kullanabilirsiniz. Esthederm Vitamin C Cream, sivilce gibi istenmeyen durumlara karşı etkili bir cilt temizliği sağlamaya yardımcı olur. Ürün, mevsim geçişlerinde ciltteki olumsuzlukları önleyerek yumuşaklık ve yoğun nem sağlar.

  • 50 ml ambalajla uzun süreli kullanım
  • Cilt tonu dengeleme
  • Koyu leke karşıtı

Intensive Vitamin C Cream Faydaları

Intensive Vitamin C Cream Faydaları

Intensive Vitamin C Cream koyu leke görünümünü ortadan kaldırmak, ışıltı sağlamak ve çeşitli cilt problemlerini önlemek amacıyla kullanılır. Ürün, cildin ihtiyacı olan ışıltıyı kazanmasına ve sıkılık kaybını önlemeye yardımcı olur. Seri içerisinde yer alan ürün, dengeli bir cilt tonu sağlamak amacıyla da kullanılır. Cildinizde renk değişimleri bulunuyorsa ton dengesini sağlamak için kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Ürün, C vitaminin de faydalarıyla müşterilerin cildindeki kötü görünümleri iyileştirmekte etkin bir performansa sahiptir. Ürünü estetik görünüm, dengeli ışıltı ve güneş lekeleri için tercih edebilirsiniz. Mevsim geçişlerinde daha sık görülen kuruma ya da yağlanmaya karşı cildinizi koruyabilirsiniz. Her mevsim cilt yenilenmesi sağlayan ürün, istenmeyen sorunlarla karşılaşmayı önler. Kremi kullanırken güneşten uzak durmalı ve cildinizi temiz tutmaya özen göstermelisiniz. Epilasyon sonrası ve hamilelikten kaynaklanan lekeler için de deneyebilirsiniz.

Her Cilde Uygun Esthederm Intensive Vitamine C Cream Özellikleri

Her Cilde Uygun Esthederm Intensive Vitamine C Cream Özellikleri

Demir emilimini artıran C vitamini, ciltteki yaralanmaların ve bozulmaların çabuk toparlanmasını sağlar. Yaşa bağlı ciltte meydana gelebilecek problemleri önlemek, kızarıklık ve tahriş gibi durumlara karşı koruma sağlamak, kimyasallara maruz kalan cildinizi yenilemek amacıyla kullanabilirsiniz. Institut Esthederm Intensive Vitamine C Cream 50 ml, içeriğindeki C vitamini ile ciltte antioksidan etkisi yaratır. Hücreleri toparlayarak yaşlanmayı geciktirir. Ölü hücrelerin atılması ve cildin tekrar eski haline gelmesi amacıyla kullanılan ürün, sağlıklı bir cilt dengesi için etkilidir. Ürün, ciltteki lekeleri ve akneleri gidermeye yardımcı olur. Dermatolojik testlerden başarıyla geçen ürünün geliştirme aşamasında hayvanlar üzerinde deneyler yapılmaz. Intensive Vitamine C Cream 50 ml miktarındaki ambalajı ile kullanım kolaylığı sunar. Sağlıklı, nemli ve canlı bir cilt görünümü sağlamak için her cilde uyum sağlayan bakım kremini tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Institut Esthederm Intensive Vitamine C Cream

Uygun Fiyatlı Institut Esthederm Intensive Vitamine C Cream

Leke karşıtı bakım kremi alerjilere, ciltteki çeşitli olumsuz görünümlere karşı koruma sağlar. Cildin ihtiyaç duyduğu C vitamini sağlayan ve yaraların iyileşmesine yardımcı olan ürün, güneşte kaldıktan sonra ciltte meydana gelebilecek sorunlara karşı da koruma sağlar. Mevsim geçişlerinde, siyah nokta ve sivilce gibi problemlerde tercih edebilir ve cildinizin nemlenme dengesini koruyabilirsiniz. Yumuşak, temiz ve ipeksi bir cilt için bu ürünü deneyebilirsiniz. Institut Esthederm Intensive Vitamine C Cream 50 ml fiyatları ve müşteri değerlendirmeleri, ürün hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur. Ürünü kullananlar C vitaminin ciltlerinde yaşlanma geciktirici etkisinden ve hücre yenilenmesinden memnun kaldığını dile getirir. Institut Esthederm Intensive Vitamine C Cream 50 ml yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilir, müşterilerin görüşlerini okuyarak ürün hakkında fikir alabilir, uygun fiyat avantajları için Trendyol’dan satın alabilirsiniz.