5
Aksiyon Kamera kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Insta360 One X2 360 Kamera

15.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Insta360 One X2 360 Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tripod Fotoğrafçılık Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: TRİPOD FOTOĞRAFÇILIK FOTOĞRAF ELEKTRONİK CİHAZLAR VE MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859041601800013 Vergi Kimlik Numarası: 8590416018
    Bu ürün Tripod Fotoğrafçılık Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • One x2 360 kamera (su geçirmez) aksiyon kamerası

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük 4K
  • Renk Siyah
  • Arttırılabilir Hafıza (Hafıza Kartı Desteği) Var
  • Fotoğraf Çekimi Var
  • Hareket Algılama Var
  • Su Geçirmezlik 5 ATM
  • USB Var
  • Wireless Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

Insta360 One X2 Aksiyon Kamerası

Insta360 One X2 aksiyon kamerası, her anınızı yüksek kaliteyle kaydetmenizi sağlar. Özel geliştirilmiş opsiyonlara sahip bu ürünle profesyonele yakın çekimler yapabilirsiniz. Yüksek çözünürlük, durağan veya hareket hâlindeki her nesnenin net bir biçimde kaydedilmesini sağlar. Ürünün sahip olduğu farklı çekim modları sayesinde her anı sanatsal bir hâle getirebilirsiniz. Bu cihazın birçok farklı kullanım alanı mevcuttur. Kamerayı spor aktiviteleri, içerik üretimi, iş görüşmeleri ve bunun gibi birçok farklı etkinlikte kullanabilirsiniz. Bir kameradan çok daha fazlasını arıyorsanız bu üründen son derece memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

  • 4K Çözünürlük
  • Wireless bağlantı özelliği
  • Yapay zeka desteği

İnsta360 One X2 Aksiyon Kamerasının Çözünürlüğü Nasıl?

İnsta360 One X2 Aksiyon Kamerasının Çözünürlüğü Nasıl?

Insta360 One X2 aksiyon kamerası, 4K çözünürlüğe sahiptir. Bu çözünürlük ile görüntüler yüksek bir kalitede kaydedilebilir. 360o Capture teknolojisi, cihazın dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Bu teknoloji, geniş açılı bir çekim olanağı sağlar. Böylece manzara ve aksiyon çekimlerinde görüntüyü geniş bir skalada kaydedebilirsiniz. Flow State, hareketli çekimler için idealdir. Stabilizasyon sağlayan bu özellik, nesnelerin hareket hâlindeyken flu ve titrek bir biçimde görünmesini önler. Insta360 One X2 aksiyon kamerasıyla ışığın az olduğu saatlerde görüntü kaydetmek oldukça kolaydır. Pure Shot opsiyonu, gece için özel olarak geliştirilmiştir. Bu özellik, karanlık havada net görüntüler yakalamanıza yardımcı olur. Insta360 One X2 aksiyon kamerası, çekim sırasında birtakım düzenlemeler yapar. Böylece ultra hızlı ya da yavaş çekimle video kaydederken özel efektler de ekleyebilirsiniz.

İnsta360 One X2 Aksiyon Kamerası Su Geçirir mi?

İnsta360 One X2 Aksiyon Kamerası Su Geçirir mi?

Insta360 One X2 aksiyon kamerası, üretim aşamasında teste tabi tutulmuştur. Yapılan testler sonucunda kameranın su geçirmezlik ölçüsü, IPX8 olarak belirlenmiştir. Bu sonuca göre cihaz, su altında 10 metre derinliğe kadar dayanabilir. Ürünün sıvıya dayanıklılığı sayesinde yağmurlu havalarda bile sorunsuz bir biçimde çekim yapılabilir. Deniz ve havuz kenarında görüntü kaydetmek de su geçirmezlik seviyesi sayesinde mümkündür. Cihazı dalış esnasında ve su altı çekimlerinde kullanabilmek için harici bir kılıf gerekir. Insta360 One X2 aksiyon kamerası dalış kılıfını kullanarak yüksek kalitede su altı çekimleri yapabilirsiniz. Kameranın Aqua Vision adı verilen özel bir modu mevcuttur. Bu mod sayesinde görüntüler, su altında net bir biçimde kaydedilebilir. Özel geliştirilmiş Aqua Vision teknolojisi, deniz altında veya havuzda hareketli nesnelerin yüksek çözünürlükle tanımlanarak görüntü kaybı olmadan çekilmesini sağlar.

İnsta360 One X2 Aksiyon Kamerası Hangi Alanlarda Kullanılır?

İnsta360 One X2 Aksiyon Kamerası Hangi Alanlarda Kullanılır?

Fotoğraf ve video kaydı için farklı en ve boy oranları mevcuttur. Bu oranları kullanarak oluşturduğunuz görüntüleri Instagram, Facebook, Tiktok ve YouTube'da haricen boyutlandırmaya gerek olmadan rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Bu opsiyonlar sayesinde Insta360 One X2, içerik üreticileri için de son derece uygun bir üründür. Spor ve outdoor aktiviteleri de bu kameranın kullanım alanları arasında yer alır. Cihaza adını veren One X2 özelliği, çekim esnasında bir harita oluşturulmasını sağlar. Bu özellik; bisiklet, koşu ve trekking gibi belli bir güzergâh izlenmesi gereken aktiviteler için uygundur. Kamera, çekim yaparken izlediğiniz yolu otomatik olarak oluşturur. Wi-Fi bağlantısına sahip olan bu ürün, yayın ve görüşmelerin sorunsuz bir şekilde yapılabilmesini sağlar. Dilerseniz Insta360 One X2 yorumlarını inceleyebilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Her anınızı yüksek bir görüntü kalitesiyle kaydetmek için bu ürünü Trendyol aracılığıyla kolayca satın alabilirsiniz.