İNOA Inoa Saç Boyası 6,0 Yoğun Kumral

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İNOA Inoa Saç Boyası 6,0 Yoğun Kumral

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. Satıcı Ünvanı: PRESTİGE GRUP BİLİŞİM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088666700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330886667
    Bu ürün Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağ bazlı amonyaksız ve kokusuz saç boyası
  • 3 tona kadar açma özelliği
  • 50 ana renk ve yansımalar
  • 8 farklı yansıma ailesiAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kahverengi
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Tip Amonyaksız
Geri Bildirim Ver

İnoa Loreal Professionnel Amonyaksız Saç Boyası 6.0 60 ml

İstenen dış görünüşe sahip olmak kadın ya da erkek herkesin dikkat ettiği bir durumdur. Bakımlı olmak ve sağlıklı görünmek kişisel ihtiyaçlar gereğince yerine getirilebilir. Saçlar dış görünüşte ilk göze çarpan detaylar arasında yer alır. Canlı, parlak ve ışıltılı saçlara sahip olmak Inoa L'Oréal Professionnel amonyaksız saç boyası 6.0 60 ml ile mümkün hale gelir. Beklentileri karşılayan bir ürün olduğu için tercih edilir. Saçlarınıza sağlıklı bir görünüm kazandırır ve zarar vermez. Evde kendinizde boyama işlemini uygulayabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuzda pratik olarak kullanabileceğiniz bir üründür. Ürün miktarı 60 ml’dir. Saçınızın uzunluğuna göre kullanım miktarını artırabilirsiniz. Ürün rengini yoğun bir şekilde verir. Oluşan beyazları yüksek kapatıcılık etkisiyle kapatır ve boyanın akmasına izin vermez.

  • Canlılık ve parlaklık
  • Kolay uygulama
  • Yüksek kapatıcılık

Inoa L'Oréal Professionnel Amonyaksız Saç Boyası Özellikleri

Inoa L'Oréal Professionnel Amonyaksız Saç Boyası Özellikleri

İnoa L'Oréal Professionnel amonyaksız saç boyası 6.0 60 ml 3474630491717 birçok özelliğinden dolayı tercih edilir. Ürün saçınızın parlak bir görünüm kazanarak ışıltılı olmasını sağlar. Bu da fiziksel açıdan hoş bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Ürün renk kalıcılığının yüksek olması sebebiyle uzun süreli kullanım imkanı verir. Sürekli boyama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ürün saçı sertleştirmeden ve yıpratmadan istediğiniz görünümü oluşturmanıza yardımcı olur. Boya sonrası saçınızda yumuşak bir his bırakır. Evde zahmetsiz bir şekilde kendi başınıza uygulayabilirsiniz. Kokusuz olması rahatsız olmanızı engeller. Amonyaksız formülü ile size ve saçınıza zarar vermez. Yaş aldıkça oluşan beyazları kapatması yönüyle oldukça başarılı bir üründür. Bekletme süresine göre koyuluk miktarı artar. Krem bir yapıya sahip olması uygularken saçınızda kolay bir şekilde dağılmasına imkan verir.

Inoa L'Oréal Professionnel Amonyaksız Saç Boyası Avantajları

Inoa L'Oréal Professionnel Amonyaksız Saç Boyası Avantajları

Kolay kullanım özelliğine sahip olan 3474630491717 kodlu ürün kaliteli bir içeriğe sahiptir. Ürünü satın aldıktan sonra kendiniz boyayabilir ya da işlemi kuaföre yaptırabilirsiniz. Kaliteli ve uzun süre akma yapmayan bir yapıya sahiptir. Bu da ürünün tercih edilmesinde önemli bir durum haline gelir. Inoa L'Oréal Professionnel amonyaksız saç boyası 6.0 60 ml 3474630491717 kullananlar ürünün güzel bir yapıya sahip olduğunu yorumlarda belirtirler. Ürünün kullanım sonrasında sonucunun iyi olması, yumuşaklık ve canlılık vermesi öne çıkan özellikleridir. İhtiyaç duyduğunuz zaman yardımcı olacak bu ürünü inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Kapatıcılığı sayesinde saçında beyaz olanların seveceği bir üründür. Ürün, kalıcı ve koyu rengiyle beyazlarınızdan kolay bir şekilde kurtulmanıza yardımcı olur. Hediye olarak da alabileceğiniz Inoa saç boyası 6.0, doğal görünüm vermesi özelliği ile sevdiklerinizi memnun edecek bir yapıya sahiptir.

Inoa L'Oréal Professionnel Amonyaksız Saç Boyası Fiyatları

Inoa L'Oréal Professionnel Amonyaksız Saç Boyası Fiyatları

Bir üründe fiyat belirlenirken ürünün sağladığı fayda ve özellikler dikkate alınır. Inoa L'Oréal Professionnel amonyaksız saç boyası 6.0 60 ml 3474630491717 fiyatları ürünün kalitesi ile doğrudan ilgilidir. Ürün seçimi yapılırken saça zarar vermeyecek nitelikte olması gibi detaylara dikkat edilir. Bu boya uygun fiyatıyla saçını boyatmak isteyenlerin beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak özelliklere sahip olması tercih edilmesinde büyük etken oluşturur. Ürünün belirtilen özellikleri yerine getirmesi kullanım sırasında memnuniyeti artırır. Değişiklik yapmayı sevenlerin ilgisini çeken Inoa L'Oréal professionnel amonyaksız saç boyası 6.0 60 ml 3474630491717 yorumları arasında ürünün saçı yormayan bir yapıya sahip olması ile ilgili olumlu paylaşımlar ön plana çıkar. Boya saçınızın sağlıklı bir görünüm kazanmasını mümkün kılar. Pratik kullanımıyla tek başınıza uygulayabileceğiniz bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat aralığında ulaşarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.