İNOA Saç Boyası C6.66 Koyu Kumral Yoğun Kızıl 60 ml

339 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İNOA Saç Boyası C6.66 Koyu Kumral Yoğun Kızıl 60 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ottokozmo Satıcı Ünvanı: DİDEM EKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3480163332
    Bu ürün ottokozmo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağ bazlı amonyaksız ve kokusuz saç boyası
  • 3 tona kadar açma özelliği
  • 50 ana renk ve yansımalar
  • 8 farklı yansıma ailesiAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kırmızı
  • Özellik Amonyaksız
  • İçerik Oksidansız
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

İnoa Saç Boyası C6.66 Koyu Kumral Yoğun Kızıl (Oksidansız)

Hava kirliliği ya da yoğun işlemden dolayı yıpranan, solan saçlara bakım yapılması gerekir. Özellikle yoğun işlem gören saçlar oldukça yıpranır. Ayrıca sık sık yapılan boyama işlemi nedeniyle bu yıpranma artabilir. Tam bu noktada da içerdiği özel formülü ile birlikte İnoa saç boyası C6.66 koyu kumral yoğun kızıl oksidansız olduğu için saçınızda arzu ettiğiniz güzelliği ve canlılığı oluşturmanıza yardımcı olan bir üründür. Ürün içinde bulunan ODS 2 teknolojisi ile saça zarar vermez. Bu teknolojiyle kimyasaldan kaynaklı kötü koku da son bulur. Böylece hava kirliliği, şekillendirme gibi durumlardan dolayı zarar gören saçınızın boyarken yıpranmasını önlemeniz mümkün olur. Kızıl renk saçtan hızlı aktığı için kalıcı rengi bu tonu kullanmayı sevenlere avantaj sağlar.

  • Kokusuz özellik
  • 3 tona kadar renk açma
  • Kalıcı etki

İnoa Saç Boyası C6.66 Koyu Kumral Oksidansız Fiyatları

İnoa Saç Boyası C6.66 Koyu Kumral Oksidansız Fiyatları

İnoa saç boyası, içerdiği yağ bazlı teknoloji ile birlikte boyanın verdiği rengi güçlü hale getirir. Kendiliğinden kolaylıkla karıştırılabilir olan içeriğiyle saç derisindeki koruyucu tabakaya da zarar vermez. Bu özellikleri sayesinde ürün güvenle tercih edilebilir. Günlük yaşantınızda ise boyanızı tazelemeniz gerektiğinde kurtarıcı bir ürün haline gelir. Uygulama sırasında saç diplerine eşit uygulanarak, beyazları kolaylıkla kapatır. Dipten uca renk eşitliği sağlar. Saçınızda varolan beyaz tonları kapatır. Canlılık ve renk değişiminin istenilen şekilde yapılmasına yardımcı olur. Ürünün içerdiği teknolojiyle birlikte saç pigmentlerine zarar vermez. Stilinizi tamamlamanıza yardımcı olur. İnoa saç boyası C6.66 koyu kumral yoğun kızıl oksidansız fiyatları farklı bütçelere uygun bir aralıktadır. İncelemenizi yaptıktan sonra özel formülü ve avantajlı fiyatıyla satın alma işlemini istediğiniz zaman gerçekleştirerek ürünü uygulayabilirsiniz.

İnoa Saç Boyası C6.66 Yoğun Kızıl Oksidansız Kullananlar

İnoa Saç Boyası C6.66 Yoğun Kızıl Oksidansız Kullananlar

Ürünü uygulama sürecinde, kullanılan malzemeler elde edeceğiniz tonu etkiler. 10 vol oksidan saçı koyulaştırmak, 20 vol oksidan beyazları kapama ve rengi 1-2 ton açmak için kullanılır. 30 vol oksidan ise saçı olduğundan 2-3 ton daha açmak için kullanılır. Metal olmayan bir karıştırıcı ve karışım kabı ile orantılı olarak oksidan ile karıştırın. 60 ml boyaya 60 ml oksidan kullanabilirsiniz. Ürün uygulandıktan sonra bekleme süresi ne kadar artarsa rengi o kadar iyi olur. Ancak ürünü iyice nüfuz ettirdikten sonra yaklaşık 35 dakika boyunca beklemelisiniz. Bekleme işlemi sonrasında renk koruma şampuanı ile yıkamanız boyanın canlılığını artırır. Tüm boyayı kuru saçın her yerine uygulayın. Merak ettiğiniz detayları için İnoa saç boyası C6.66 koyu kumral yoğun kızıl oksidansız kullananların yaptıkları yorumları inceleyebilirsiniz.

İnoa Saç Boyası C6.66 Koyu Kumral Oksidansız Yorumları

İnoa Saç Boyası C6.66 Koyu Kumral Oksidansız Yorumları

İnoa saç boyası özel içeriği ile birlikte, profesyonel kullanım için hazırlanır. Ürün saç renklendirme için oluşturulduğu için kirpik, kaş ve bıyık için kullanıma uygun değildir. Ürünü uygularken metalik toka gibi ürünleri kullanmayın. Ürünü kullandıktan sonra İnoa saç boyası C6.66 koyu kumral yoğun kızıl oksidansız yorumlarına bir yenisini ekleyebilirsiniz. Ürünü uyguladığınız zaman cildinizde alerjik reaksiyon yaşamamak için kullanmadan 48 saat önce cildinizde küçük bir alana uygulayıp alerji kontrolü yapabilirsiniz. Cildinizdeki çıkan sonuca göre ürünü kullanmanız sorun yaşamanızın önüne geçer. İnoa saç boyası kullananlar, işlemi uygun koşullarda yaptıklarında doğru sonuç alarak memnun olurlar. Siz de uygulama sırasında kutunun üzerinde yazan kullanma talimatına uygun olarak işlem yaparak istediğiniz sonuca kolayca ulaşabilirsiniz. Ürüne Trendyol üzerinden ulaşarak satın alma işlemini tamamlayabilir, dilediğiniz zaman deneyebilirsiniz.