İNOA Inoa Saç Boyası 5 Açık Kestane

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
9 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İNOA Inoa Saç Boyası 5 Açık Kestane

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. Satıcı Ünvanı: PRESTİGE GRUP BİLİŞİM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088666700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330886667
    Bu ürün Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağ bazlı amonyaksız ve kokusuz saç boyası
  • 3 tona kadar açma özelliği
  • 50 ana renk ve yansımalar

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver

İnoa Loreal 5 Açık Kestane Saç Boyası

Dış görünümünüz, insanların ilk olarak karşılaştığı kısımdır. Tarzınız, imajınız ve görünümünüz sizin hakkınızda mesaj verir. Saç rengi, dış görünümü direkt olarak etkileyen faktörler arasında yer alır. Beyazlarınızı kapatmak veya kendinize daha uygun olduğunu düşündüğünüz rengi yakalamak için boya kullanabilirsiniz. Saçınızda değişiklik yapmak veya kendinizde bir farklılık yaratmak istediğinizde de renk değişikliği yapmak güzel bir seçenek olabilir. Inoa L'Oréal 5 açık kestane saç boyası amonyaksız içeriği ve özel tonu ile bu alanda kullanabileceğiniz bir üründür. Özel açık kestane tonuyla sizi kendisine hayran bırakacak olan bu içerik kapatıcılığı ile de dikkat çeker. Kaliteli yapısıyla kullanmaktan memnun kalacağınız bu ürün sayesinde saçlarınızda istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Siz de tonu ve kalitesi sayesinde öne çıkan bu özel içeriğe rahatlıkla erişebilirsiniz.

  • Yüksek kapatıcılık
  • Amonyaksız içerik
  • Özel açık kestane ton

Dikkat Çeken Tonuyla Inoa L'Oréal 5 Saç Boyası

Dikkat Çeken Tonuyla Inoa L'Oréal 5 Saç Boyası

Saç derisinde rahatsızlık oluşturmayan ve kokusuz bir yapısı olan L'Oréal açık kestane saç boyası müşterilerin oldukça memnun kaldığı bir üründür. Üründen elde ettiğiniz sonuçlar ihtiyacınızı karşılar. Amonyaksız içeriği ve eşsiz tonu sayesinde kullanıma oldukça ideal olan bu saç boyası sayesinde aradığınız tarzı yakalmanız kolaylaşır. Kaliteli içeriği ile öne çıkan bu saç boyasıın etkili kapatıcılığı sayesinde tüm saç tellerinizde aynı tona ulaşmanız mümkün olur. Saç renginiz sizi ve tarzınızı yansıtan önemli bir faktördür. Bu yüzden hoşunuza giden ve içinizden gelen bir renk tonunu seçmeniz önem taşır. Siz de L'Oréal markasının bu etkileyici açık kestane tonu ile aradığınız görünüme ulaşabilirsiniz. Bu sayede içinize sinen bir görünüm ile daha keyifli hissetmiş olursunuz. Kalitesi ve etkileyici tonu ile size renk katacak bu ürüne rahatlıkla sahip olmanız mümkündür.

Hoş Rengiyle Inoa L'Oréal 5 Açık Kestane Saç Boyası

Hoş Rengiyle Inoa L'Oréal 5 Açık Kestane Saç Boyası

Görünümü etkileyen birçok faktör bulunur. Hoş ve güzel görünmede oldukça etkili olan bir faktörlerden biri de saçlarınızdır. Saç bakımınıza ve rengine dikkat etmeniz fiziksel görünümüzü iyileştirir. Renk seçiminde tarzınız, cilt tonunuz ve hoşlandığınız görünüm önemlidir. Inoa L'Oréal 5 açık kestane saç boyası kullananlar ürünün renginden ve kalitesinden oldukça memnun kalırlar. L'Oréal 3474630413641 açık kestane saç boyası hem rengi hem kalitesi ile öne çıktığından oldukça ilgi çeken bir üründür. Ürün içeriğinin verdiği özel görünümün yanında kokusuz ve kolay uygulanabilir olması da oldukça sevilir. Siz de etkileyici ve güzel bir görünüm için bu üründen kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Tüp formunda size sunulan ürün görünümünüzde aradığınız değişime ulaşmanızı kolaylaştırır. Siz de etkileyici ve güzel saçlar için kaliteli içeriği ile dikkat çeken bu ürüne ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Inoa 5 Numara L'Oréal Saç Boyası

Uygun Fiyatıyla Inoa 5 Numara L'Oréal Saç Boyası

Saç boyası seçimi yaparken kullanacağınız ürünün kalitesi ve tonunun sizinle uyumlu olması oldukça önemlidir. Renk tonu sizinle uyumlu olan kaliteli içeriğe sahip bir ürün kullanmanız aldığınız verimi direkt olarak etkiler. Inoa L'Oréal 5 açık kestane saç boyası yorumları ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında ayrıntılara ulaşmanızı sağlar. Yorumlar kısmından ürünün kalitesi ve özel tonu hakkında deneyimli müşterilerin fikirlerine ulaşmanız mümkün olur. L'Oréal Inoa saç boyası birçok müşterinin hem içerik olarak hem de ton olarak severek kullandığı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Siz de kokudan rahatsızlık duyan ve hassas deriye sahip biriyseniz bu üründen memnun kalabilirsiniz. Ürünün amonyaksız olması bu anlamda size fayda sağlar. Inoa L'Oréal 5 açık kestane saç boyası fiyatına indirimli olarak ulaşmak avantaj sağlar. Trendyol’un kampanyaları sayesinde bu ürüne uuygun fiyat seçenekleriyle ulaşabilirsiniz.