İNOA Saç Boyası 8,0 Yoğun Koyu Sarı 3474630642850

292 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İNOA Saç Boyası 8,0 Yoğun Koyu Sarı 3474630642850

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. Satıcı Ünvanı: PRESTİGE GRUP BİLİŞİM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088666700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330886667
    Bu ürün Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Loreal İnoa, ileri teknoloji yağ iletim sistemi ile saç telinin doğal lipit ve amino asit seviyesini ve saçın doğal koruyucu tabakasının korunmasına yardımcı olur
  • Saç derisine yumuşak bir his kazandırır, saçlar pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuşur
  • Amonyaksızdır, kokusuzdur, saçınız boyanırken baş derisi rahatsızlık hissi oluşmaz
  • Eşsiz bir teknoloji olan yağ bazlı ODS2 yağ iletim sistemi ile renklendirme sisteminin etkisini arttırır ve saç telinin koruyucu tabakasının korunmasına yardımcı olur
  • Kesin ve belirgin, canlı ve ışıltılı renkler yaratır
  • Dipten uca renk bütünlüğü sağlanır
  • Beyaz saçı %100'e kadar kapatır
  • Sonuçlar parlak ve uzun sürelidir
  • Uygulamadan sonra, saçlar doğal yumuşaklığını korur
  • #Özel ÜrünAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

L'oreal Paris Professionnel 8.0 Yoğun Koyu Sarı Saç Boyası

İnoa ODS 2 (yağ bazlı iletim sistemi) teknolojisi ile üretilen L’oreal Professionnel, saç boyasında devrim niteliği taşır.Yağ bazlı iletim teknolojisi, rengin etkinliğini ve kalıcılığını arttırır. Ayrıca saçın koruyucu tabakasını da güçlendirir. L’oreal İnoa amonyaksızsaç boyası uygulamadan sonra kötü koku bırakmaz. L’oreal Professionnel 8.0 yoğun koyu sarı amonyaksız saç boyası :

  • Dipten uca renk bütünlüğü sağlayan özel bir formüle sahiptir. Boyama sonrasında saçta renk dalgalanmalarına yol açmaz.
  • Saçın koruyucu tabakasını korur. Böylece boyama sonrası yıpranma, kırılma ve koparak dökülme sorunlarının önüne geçer.
  • Saç beyazlarını ve dipleri mükemmel şekilde kapatır. L’oreal İnoa 8.0 yoğun renk pigmentleri ile beyaz saçlarda bile kusursuz bir görünüm sağlar.

İnoa 8.0 Yoğun Koyu Sarı Ürününün Genel Özellikleri Nedir?

L'oreal Professionnel 8.0 Yoğun Koyu Sarı Çeşitleri

L’oreal İnoa koyu sarı saç boyası profesyonel bir üründür.Yalnızca saç boyamak için formüle edilmiştir. Kaş, kirpik, sakal ve bıyık boyamada kullanılması uygun değildir. Uygulama sırasında ellerinizin boya olmaması için eldiven kullanmalısınız. L’oreal Professionnel İnoa zararlı kimyasallar içermeyen formülü ile saçınıza zarar vermez. Bu formülü ile saçta yanma, kırılma ve koparak dökülme problemlerine yol açmaz. L’oreal Professionnel İnoa paketi içinde yalnızca boya bulunur. Boyama işlemi yapabilmeniz için ayrıca oksidan satın almanız gerekmektedir. Boyayı ilk defa kullanacaksanız uygulamaya başlamadan önce duyarlılık testi yapmanız önerilir. L’oreal Professionnel İnoa ile yapacağınız boyama işleminde kutu üstünde yazan bekleme süresine sadık kalmalısınız. Oluşacak renk boyanın saçta bekleme süresi ile doğru orantılıdır.

İnoa 8.0 Yoğun Koyu Sarı Nasıl Kullanılır?

L'oreal Professionnel 8.0 Yoğun Koyu Sarı Çeşitleri

Saç boyamada en önemli aşama doğru oksidanı seçmektir. Yanlış oksidan seçimi saçta yıpranma ve yanma gibi problemlere yol açabilir. İstenmeyen bir rengin ortaya çıkmasına neden olabilir. Saç rengini koyulaştırmak için 10 vol oksidan kullanılmalıdır. Rengi 1-2 ton açmak ve beyaz kapamak için20 vol oksidan uygundur. L’oreal Professionnel İnoa saç boyasını kullanmadan önce mutlaka kutu içindeki prospektüsü okumalısınız. Karışım oranı, boya miktarına ve saç yoğunluğuna göre değişir. Oksidan seçimine göre de uygulama yöntemi ve bekleme süresi değişkenlik gösterir. Boya karışımını metal olmayan bir kapta yapmalısınız. Boya ve oksidanı aynı oranda kullanmanız önerilir. Boya ve oksidanı homojen bir kıvam alıncaya kadar karıştırmalısınız. Saçlarınızı dipten uca boyadıktan sonra 35 dakika beklemelisiniz. Ardından saçınızı iyice durulayarak boyama işlemini sonlandırabilirsiniz.

L’oreal İnoa 8.0 Yoğun Koyu Sarı Kaliteli midir?

L'oreal Professionnel 8.0 Yoğun Koyu Sarı Çeşitleri

L’oreal Professionnel İnoa 8.0 yoğun amonyaksız saç boyası profesyonel kullanıma uygun olarak formüle edilmiş kaliteli bir üründür. Yüksek pigmentasyonu ile saçta eşit renk dağılımı sağlar. Üstün beyaz kapama özelliği ile saçın homojen bir görünümüne sahip olmasını destekler. Özenle hazırlanmış formülü ile saçı yıpratmaz. Aksine saçın koruyucu tabakasını güçlendirerek rengin daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Üstün kalitesi ile uzun süreli kalıcılık sunar. L’oreal Professionnel İnoa 8.0 yoğun amonyaksız saç boyası Trendyol’dan gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz bir üründür. Trendyol’un avantajlı indirimleri ve kampanya seçeneklerinden faydalanarak ürünü çok daha uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. L’oreal İnoa saç boyası kullananlar, ürünün renk yoğunluğundan ve kalıcılığından son derece memnundur. Ayrıca amonyaksız ve kokusuz olması kullanıcıları memnun eden bir diğer özelliktir. Gerçek kullanıcıların deneyimlerini Trendyol’da yer alan İnoa saç boyası yorum bölümünden inceleyebilirsiniz.