L'oreal Professionnel Inoa Saç Boyası 60 ml 9.3

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Inoa Saç Boyası 60 ml 9.3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. Satıcı Ünvanı: PRESTİGE GRUP BİLİŞİM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088666700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330886667
    Bu ürün Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnoa Saç Boyası Kadınlar saçlarında bulunan beyazları kapatmak ya da farklı saç renkleri kullanarak değişik tarzlar elde etmek için erkeklere oranla saçlarını boyama çok daha meyillidirler. Fakat sıklıkla saç boyamak boyanın içinde ki kimyasal maddelerden ötürü çoğu zaman saça zarar vereceği gibi saçın canlılığını yitirmesine de neden olmaktadır. Amonyaksız bileşimiyle saçların zarar görmesini engelleyen inoa saç boyası kadınların yeni favorisi olmaya aday. Olumlu İnoa Saç Boyası Yorumlar Özellikle sık aralıklarla saçlarını boyatmak zorunda kalan kadınlar için birebir olan inoasaç boyası yorumlar kısmında alığı olumlu yorumlarla da üretildiği andan itibaren gözde olmaya başlamış gibi duruyor. Birçok kadın tarafından denenen ve sonuçlardan son derece mutlu olan kadınlar her fırsatta saç boyasını överek tüm kadınların kullanması konusunda ısrar ediyorlar. Güvenilir Ve Kaliteli İnoa Saç Boyası Nasıl Uygulanır? Kullanımı ve uygulaması oldukça kolay ve pratik olan inoa saç boyası nasıl uygulanır diye soranlara ilk yapmanız gereken şey zengin renk içeriğine sahip olan saç boyasından dilediğiniz rengi satın aldıktan sonra boyayı uygulamak istediğiniz zamandan hemen önce hazırlamalısınız. Hazırlamış olduğunuz krem boyayı öncelikle saç diplerinizden başlayarak saç uçlarınıza doğru sürmelisiniz. Saçınıza tamamen yedirmiş olduğunuzdan emin olduğunuz boyayı yaklaşık olarak 30- 45 dakika arasında beklettikten sonra yıkamalı ve boya paketinin içinden çıkan bakım kremi ile kremledikten sonra banyodan çıktığınızda saçınızı kurutmalısınız. Kuruttuktan sonra saç renginizin çok daha net ve anlaşılır olduğundan emin olursunuz. Tamamen kullanım kolaylığına göre tasarlanmış olan boya içeriği yalnız başına sürme kolaylığı sağlamaktadır. İnoa Boya Hamilelik De Kullanımı İnoa saç boyasının içeriğinde kimyasal hiçbir ürüne yer verilmemesinde kaynaklı olarak inoa boya hamilelik döneminde de gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir. Hamilelik döneminin ilk üç ayı bittikten sonra boyayabileceğiniz bu sağlıklı boya sayesinde bakımlı ve güzel gözükürken bebeğinizde de herhangi bir sorun gözlenmez. Saçınız inoa saç boyası sayesinde her zaman ışıldayan %100 sağlıklı ve doğal bir görünüme kavuşurken bebeğinizin hiçbir şekilde zarar görmeyeceğini bilmek de en sevindirici haberdir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver