İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya Eva.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya Eva.

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Amonyaksız

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Sarı
  • Tip Amonyaksız
Geri Bildirim Ver

İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya

Küllü sarı; sarı ile gri tonlarının karıştırılması ile elde edilen bir tondur. İnoa’nın amonyaksız olarak sunduğu bu saç boyası renk uzmanları tarafından doğal bir görünüm elde edilmesi için üretilmiştir. Amonyaksız bir saç boyası olması ile saçın ph değerini yükselterek renk pigmentlerinin saçta daha canlı durmasını sağlar. İnoa açık küllü sarı boyada ODS teknolojisi kullanılmıştır.

 
  • Amonyaksız
  • ODS teknolojisi
  • Kalıcı renk

İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya Özellikleri

İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya Özellikleri

Kadın ya da erkek fark etmeksizin saçlar herkes için önemlidir. Bu sebeple en doğru renk ve markayı kullanmak önemlidir. İnoa markasının bu açık derin küllü sarı boyası hem görünüm hem de estetik açısından göze hitap eder. Bu saç renginin en büyük avantajı ise saçların daha doğal ve hacimli durmasıdır. Bu ürünün en büyük avantajlarından biri de ODS yani yağ iletim teknolojisi sistemi ile hazırlanmış olup saç derisinde büyük bir konfor sağlamasıdır. İnoa markası sağlamış olduğu prestiji ve güvenilirliği ile açık derin küllü sarı boyayı da kullanıcılarıyla buluşturur. Açık derin küllü sarı boya ise saçlarında daha açık tonlara geçmek isteyen kullanıcıların tercih etmiş olduğu bir renktir.

 

İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya Kullanımı

İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya Kullanımı

Saç boyası alırken ürünün saç derisine zarar vermeyecek ve saç pigmentlerini daha canlı tutacak kalitede bir ürün tercih edilmelidir. İnoa 9.11 çok açık derin küllü sarı saç boyası kullanıcılar için başarılı bir ürün sunar. Amonyaksız ve kokusuz olması saçlardaki yıpranmaları önler ve saçlardaki renk kalıcılığını artırır. Saçlara göstermiş olduğu özen ile saçlarınızdaki canlılık ve parlaklık sağlar. Amonyak olmadığı için saç tellerinde sertleşme ve saç derisinde yanma yapmamaktadır. Kendi kendine hızlıca emilmesi saçlara uygulandığında kolay kullanım sağlar. Boyanın kullanımı için karışım plastik olan saç boyası kaplarında hazırlanır. Karışım kuru saçlara uygulanır. Boya tercihe göre dip boyası, saçların tamamına uygulandıktan sonra belli bir süre bekletilir. Daha sonra duru su ile saçlar yıkanır ve şampuan ile yıkanır.

 

İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya Fiyatı

İNOA Açık Derin Küllü Sarı Boya Fiyatı

Saç rengini değiştirmek isteyen veya saçlardaki beyazlarını uzun süre kapatmak isteyen kullanıcılar için ideal bir üründür. Saçlardaki göz alıcı parlaklığı ve kalıcı renk etkisiyle mükemmel bir sonuç sağlar. İnoa kullanmış olduğu ODS yani yağ bazlı iletim teknolojisi ile saçlardaki renk pigmentleri etkili bir sonuç bırakır. Saç tellerinde herhangi bir yıpratma ve saç derisinde yanma yapmaz. Bu sayede saçlarda daha doğal, estetik ve hacimli saçlar sunar. Amonyaksız ve kokusuz olması kullanıcıları rahatsız etmeden uygulanmasına olanak sağlar. Açık derin küllü sarı boya kullanıcılar tarafından genelde ombre ve sombre gibi saç modellerinde tercih edilir. Kullanıcılar tarafından olumlu sonuçlar alınmıştır. İnoa açık derin küllü sarı boya 9,11 fiyat ve detaylarını Trendyol’dan öğrenebilir, İnoa açık derin küllü sarı boya 9,11 yorum ve değerlendirmeleri kısmından fikir sahibi olabilirsiniz.