İNOA 5.0 Numara Fundemental Açık Kahve Yoğun Saç Boyası 60 Ml (oksidansız)) Eva.

395 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İNOA 5.0 Numara Fundemental Açık Kahve Yoğun Saç Boyası 60 Ml (oksidansız)) Eva.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ün-ko kozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZNUR ÜNVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4594374974615520 Vergi Kimlik Numarası: 9180108403
    Bu ürün Ün-ko kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boya karışımını yıkanmamış saça uygulayın:Boyayı dip boyası işlemleri için sadece diplere, normal boyama için diplerden başlayarak uçlara doğru tüm saça uygulayın
  • Boyayı saç yapısına göre ortalama 35 dakika bekletin, belirtilen bekleme süresi dolunca durulama suyu berraklaşana kadar ılık ve bol suyla yıkayın
  • Yıkama sonrası boyalı saçlar için geliştirilen ınoa post şampuan ile saçları yıkayıp, durulayın
  • Saç renginin kalıcılığını artırmak için uygun bir saç kremi ile saçı sabitleyin
  • Ürün %100 orjinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kahverengi
  • İçerik Oksidansız
  • Tip Amonyaksız
Geri Bildirim Ver

İnoa 5.0 Numara Fundemental Açık Kahve Yoğun Saç Boyası 60 ml (Oksidansız)

Saç boyaları, beyaz telleri kapatmak veya sadece değişim gereksinimi gibi çeşitli sebeplerle kullanılan ürünlerdir. Boyalar kalıcıdır ve bu sayede yıkama, kurulama, şekillendirme gibi işlemlerde çok uzun süre saçtan çıkmaz. Dip boyası için sadece diplere, tam boyama işleminde ise diplerden başlayıp uçlara doğru uygulanır. Genelde renk değiştirmek, farklı tonlar elde etmek veya beyaz olan tellere istenilen rengi vermek için kullanılır. Loreal marka, yağ bazlı iletim sistemiyle yoğun renklendirme sağlarken, sizi boya nedeniyle saçlarınıza gelebilecek olan zararlardan da korumuş olur. İçeriği dolayısıyla uygulama anında veya uygulama sonrasında kötü bir koku oluşmaz. Inoa 5.0 numara Fundamental açık kahve yoğun saç boyası 60 ml (oksidansız) adlı ürünün amonyaksız içeriğiyle saçlarınıza canlı, belirgin ve ışıltılı bir renk tonu kazandırabilirsiniz.

  • Amonyaksız
  • Canlı renk
  • Kalıcı formül

Inoa Fundamental Yoğun Saç Boyası (Oksidansız) Kullanımı

Inoa Fundamental Yoğun Saç Boyası (Oksidansız) Kullanımı

Kendi kendine hızlıca emülsiyon haline gelebilen bir karışıma sahip olan Inoa 5.0 numara Fundamental, saçlarınıza kesin, belirgin ve ışıltılı bir renk sağlar. Dipten uca renk bütünlüğü oluşturur ve saçlarınızın koruyucu tabakasına zarar vermeyecek şekilde üretilir. Uygulama için gerekli olan oksidan kutu içeriğinde bulunmadığı için ayrıca satın alabilirsiniz. Inoa 5.0 sadece saçları boyamak için üretilir. Sakal, bıyık, kirpik, kaş veya başka yerlerin boyanması için uygun değildir. Tüm boyama işlemleri, iyi bir sonuç alabilmek adına ıslak olmayan saça uygulanır. Dip boyası yapılacağı zaman sadece diplere, bütün bir işlem gerçekleşecekse diplerden uçlara doğru olacak şekilde uygulanır. Boya, saç teli yapısına göre ortalama 35 dakika bekletilir. Belirtilen bekleme süresi dolunca berrak su akana kadar başınızı ılık ve bol suyla yıkayabilirsiniz.

Inoa 5.0 Numara Saç Boyası 60 ml (Oksidansız) Özellikleri

Inoa 5.0 Numara Saç Boyası 60 ml (Oksidansız) Özellikleri

Inoa 5 numara, %60 yağ oranıyla yoğun nemi 6 haftaya kadar tutan bir içeriğe sahiptir. Ürün, zengin renk sonuçları, saça üstün saygı ve her müşteri için kişiselleştirilmiş görünümler yaratabilme olanağı tanır. Dipten uca renk bütünlüğü oluşturan Inoa 5.0 numara Fundamental açık kahve yoğun saç boyası 60 ml (oksidansız) fiyatları bütün bu özelliklerine göre belirlenir. Loreal Inoa deneyimi, içerisinde amonyak bulunmadığından dolayı kokusuzdur ve saç derisinde rahatlık sağlar. Yeni Inoa ODS 2 teknolojisiyle birlikte imal edilen ürün kimyasal içeriği dolayısıyla saç liflerine sıkıca tutunur. Ayrıca yağ bazlı içeriğiyle saçlarınıza uygulama sonrası yoğun bir renklendirme sağlarken, boya işlemi dolayısıyla saçlarınıza gelebilecek zararları engeller. Siz de etkileyici, dikkat çeken canlı bir renk sağlayan ve besleyici bakım yapan bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Inoa Fundamental Saç Boyası 60 ml (Oksidansız) Avantajları

Inoa Fundamental Saç Boyası 60 ml (Oksidansız) Avantajları

Zengin renk sonucu, kokusuz içeriğiyle Inoa 5.0 numara Fundamental açık kahve yoğun saç boyası 60 ml (oksidansız) yorumları ağırlıklı olarak olumlu yöndedir. Ürün, amonyaksız formülüyle beraber Inoa ODS 2 teknolojisi sayesinde, optimum saç derisi rahatlığı ve kişiselleştirilmiş bir görünüm sağlar. Ayrıca içeriğinde amonyak olmaması dolayısıyla, istenmeyen ağır koku oluşmasını da engeller. Işıltılı, oldukça belirgin ve kesin renkler sağlayan Inoa 5.0 numara Fundamental açık kahve yoğun saç boyası 60 ml (oksidansız) kullananlar, ürünün içeriği sayesinde saçlarına gelecek zararlardan korunur. Uygulama yapıldıktan sonra saç tellerine 6 hafta boyunca yoğun nemlilik sağlayacak şekilde üretilir. Ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Dönemsel kampanya fırsatlarından yararlanarak birden fazla ürünü uygun fiyatlarla sipariş verebilir, amatör ya da profesyonel uygulamalar için kullanabilirsiniz.